ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σακελλαροπούλου: Προτεραιότητα η διασφάλιση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας
Saturday
25/01/2020
23:00 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αικ. Σακελλαροπούλου ΠτΔ
0

Σχόλιο GMR: Η νέα ΠτΔ ανακάλυψε έναν καινούργιο κόσμο έξω από την γυάλα της φιλομνημονιακής υπηρεσιακής της υπέρ-δραστηριότητας. Ανακάλυψε τον κόσμο της Εθνικής Κυριαρχίας, που η γυάλα (της) δεν της επέτρεπε να τον αντιμετωπίσει σύμφωνα με τον όρκο της προς το καθήκον και προς την πατρίδα. Από το 2010, η νέα ΠτΔ “δεν είδε-δεν άκουσε-δεν αντελήφθη”, εθελοεκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, ούτε μηνύσεις εσχάτης προδοσίας.

Η ιδανικότερη ΠτΑντιπροσωποκοινοβουλευτικής “τι κι αν είναι Κατοχή” Δημοκρατίας.

Με τις υγείες μας (και ο καθένας χώρια…).

 

 

 

Εκλογή νέας ΠτΔ, 22 Ιανουαρίου 2020

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας λίγο πριν τις 13:30 πέρασε το κατώφλι του κτιρίου του Συμβουλίου της Επικρατείας όπου και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Τασούλας συνοδευόταν από το Προεδρείο της Βουλής ενώ διάβασε στη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας την απόφαση για την εκλογή της.

«Αξιότιμη κα Πρόεδρε, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής και έπειτα από σχετική ομότιμη απόφαση του Κοινοβουλίου, έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την εκλογή σας στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Η πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη έτυχε ευρύτατης αποδοχής 261 ψήφων», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής. Παράλληλα πρόσθεσε ότι η ψηφοφορία στην ολομέλεια επικυρώνει την «ενωτική και αξιοκρατική υποψηφιότητά σας».

Παίρνοντας τον λόγο η κ. Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής και το σύνολο των βουλευτών. «Έχω πλήρη συνείδηση του βάρους που επωμίζομαι και του χρέους που αναλαμβάνω», δήλωσε η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δεσμεύτηκε ότι με βάση το Σύνταγμα θα επιδιώξει την μέγιστη συνεργασία με την κυβέρνηση και την Βουλή για την εξυπηρέτηση των σκοπών της πατρίδας. Αναφέρθηκε στην διασφάλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, στην οικονομική κρίση, την κλιματική αλλαγή, το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Ως βασικούς στόχους έθεσε την προστασία αδύναμων, της ανάπτυξη της εκπαίδευση, της υγείας, την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και την αξιοποίηση πολιτιστικού πλούτου. Καταλήγοντας επισήμανε ότι «θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την εκπλήρωση του συνταγματικού μου ρόλου».

«Προσβλέπω σε μια κοινωνία που σέβεται τα δικαιώματα (…), επουλώνει τα τραύματα του παρελθόντος και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Διαβεβαιώνω το Κοινοβούλιο ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την εκπλήρωση του συνταγματικού μου ρόλου», τόνισε.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, δείτε τα video της συγκεκριμένης ανάρτησης-αφιέρωμα για την εκλογή νέας ΠτΔ εδώ.

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.