ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στάθης Σταυρόπουλος: «Je Souis Παππάς»
Friday
10/07/2020
00:40 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος "Στάθης"
0

 

Σχόλιο GMR: Ο Στάθης, αφ’ ότου μεταπήδησε στον “τι κι αν είναι κατοχή” βαρουφάκειο αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτισμό, ξέχασε τις εδώ θέσεις του και διαφημίζει “συμφωνία κομμάτων” για την σωτηρία της πατρίδας.

Κάποια απορία;

 

._

Στάθης”, 8 Ιουλίου 2020

 

 

 

 

«Σάπιο πολιτικό εκκρεμές»… από την λίστα Πέτσα, έως τις ηχογραφήσεις της ΕΥΠ και την υπόθεση Καλογρίτσα

Ο αρθογράφος Στάθης , αναφερόμενος στο τοξικό κλίμα σκανδαλολογίας που αμφίπλευρα από τους δύο πόλους του μονοκομματισμού επικρατεί στην Ελλάδα, από την λίστα Πέτσα, έως τις ηχογραφήσεις της ΕΥΠ και την υπόθεση Καλογρίτσα, μίλησε για ένα σάπιο πολιτικό εκκρεμές, που έχει φέρει στην επιφάνεια τον απόπατο του, την  ώρα που η χώρα εσωτερικά αλλά και εξωτερικά στα εθνικά θέματα, ετοιμάζεται να βιώσει δύσκολες καταστάσεις.

Την ώρα που η Ελλάδα, συνεπεία της ύφεσης και της έλλειψης παραγωγικής ανασυγκρότησης , υφίσταται ελέω κορωνοϊού και το πλήγμα στα έσοδα του τουρισμού, με το φάσμα και της διατροφικής κρίσης μπροστά της ή με τον διαρκώς εντεινόμενο κίνδυνο από την Τουρκία, η πολιτική της ελίτ, η θεσμική κρίση σε εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία αλλά και η διαπλοκή των μεγάλων ΜΜΕ, οδηγεί την Ελλάδα σε νέες περιπέτειες.

Είναι τουλάχιστον , είπε, απρεπές ο Τσίπρας να μιλάει για «βρώμικο 89» , μη αντιλαμβανόμενος ότι αν το 1989  η κάθαρση που έλεγε η Αριστερά, είχε προχωρήσει ουσιαστικά, ίσως να μην φτάναμε εδώ που φτάσαμε σήμερα. Δυστυχώς , επεσήμανε, οδηγούμαστε σε λογικές καλυπτόμενοι από την αμηχανία που προκαλούν οι αποκαλύψεις, να οδηγούμαστε σε αμυντικές στάσεις για την επιβίωση του πολιτικού συστήματος τύπου «Je souis  Παππάς» , αντί η χώρα με πολιτική συμφωνία των κομμάτων να έχει επιδοθεί  στην χάραξη μίας εθνικής στρατηγικής με προτάσεις για παραγωγική ανασυγκρότηση και εθνική ενότητα , για την αποτροπή των απειλών στα εθνικά μας θέματα.

 

 

Πηγή: neakriti.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.