ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στρατηγικές και ανακατανομές ισχύος στον πλανήτη
Tuesday
19/11/2019
22:20 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΗΧΗΤΙΚΑ Παναγ. 'Ηφαιστος
0

 

 

Παν. Ηφαιστος, 11 Νοεμβρίου 2019

 


Η υπερδύναμη στρατιωτικά των ΗΠΑ, η αναδυόμενη Κίνα, το «Γερμανικό Πρόβλημα» και η σχέση Ρωσίας με Γερμανία, η γεωπολιτική πίσω από το Brexit, ο ρόλος της Γαλλίας και η αξία της Ευρασιατικής ζώνης, αλλά και η άνοδος του Αρκτικού κύκλου, βρίσκονται στο επίκεντρο της ανάλυσής μας.

 

“….Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι εάν η Ελλάδα ήταν όρθια, με κοινωνική συνοχή, με φιλοπατρία ως κύριο φρόνημα, ως άξονα της ζωής μας – δεν μπορεί να μην είναι αυτό το σωκρατικό, η φιλοπατρία, αυτό είναι ο άξονας της ζωής κάθε κράτους, και δεν έχει αυτό καμία σχέση με εθνικισμούς, ρατσισμούς, εμείς δεν έχουμε τέτοια σχέση με όλα αυτά τα πράγματα, εμείς οι Έλληνες είμαστε Σωκρατικοί, είμαστε Αριστοτελικοί, ανθρωποκεντρικοί και δημοκράτες, αυτό πρέπει να είμαστε, είναι στο DNA μας το πνευματικό – εδώ λοιπόν, εάν η Ελλάδα ήταν έτσι και εάν είχε ισχυρή στρατηγική, με δεδομένες αυτές τις εξελίξεις, θα ήταν ο άξονας της περιοχής. Βεβαίως μια λέξη αν θέλετε να μου επιτρέψετε να πω, μάλλον αυτό πλέον ή και εις βάρος της Ελλάδος είναι κάτι που θα αποκτήσει η Τουρκία επειδή ελίσσεται με ή χωρίς τον Ερτογάν, και βεβαίως αν κάνουμε αυτό το φρικτό, ανείπωτο, αυτοκτονικό λάθος να μπει η Κύπρος υπό Τουρκική επικυριαρχία, με όλες αυτές τις λύσεις που συζητάνε εκεί, κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αυτοκτονεί ιστορικά. Έτσι είναι τα πράγματα…..”

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.