ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Συγκεντρωμένοι μέσα στο Πολυτεχνείο καλούν τον κόσμο να εναντιωθεί στην απαγόρευση της πορείας – Στο σημείο τα ΜΑΤ
Friday
13/11/2020
12:52 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος coronavirus ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

Σχόλιο GMR: Είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ που διαλύουν ΚΑΘΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ιδιαίτερα τις αντιμνημονιακές 2011-2014), σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. Τόσα χρόνια το ΚΡΑΤΟΣ (Αυτό το γνωστό Κράτος/Ισχύς του Κράτους) έπαιζε μαζί τους “κλέφτες κι αστυνόμοι” και η διακίνηση ναρκωτικών στα Εξάρχεια έπεφτε σύννεφο.Τωρα που δεν χρειάζεται (επί του παρόντος) στο Κράτος, ο αντίπαλός τους η Χρυσή Αυγή, και ΚΥΡΙΩΣ τώρα πια που ο κατοχικός αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ, έπεσε και η “χρηματιστηριακή” αξία των αναρχομπαχαλάκηδων (παρά την επίμονη στήριξη τους από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ναι αυτή την ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΗ, σούπερ σεχταριστική, υποτίθεται αντικομφορμιστική υποστηρίκτρια της διαρκώς προεκλογικής “τι κι αν είναι κατοχή) “δημοκρατικής” ΠΡΕΜΟΥΡΑΣ.

._

 

 

 

 

newsbeast_gr, 13 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

 

 

Περίπου 40 άτομα βρίσκονται εντός του Πολυτεχνείου, όπου και φωνάζουν συνθήματα και καλούν τον κόσμο να εναντιωθεί στην απαγόρευση των τριήμερων εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου, καθώς και στην πορεία που πραγματοποιείται παραδοσιακά αυτές τις ημέρες. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις των ΜΑΤ, που παρακολουθούν έξω από τα όρια του ιδρύματος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι που βρίσκονται εντός του Πολυτεχνείου και δεν φέρουν διακριτικά, βρίσκονται στον χώρο από το βράδυ της Πέμπτης (12/11). Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν, όταν είδαν μια κίνηση που έμοιαζε με προσπάθεια να σπάσει το λουκέτο της κεντρικής εισόδου.

Συγκεκριμένα, περίπου 25 αστυνομικοί βρίσκονται κοντά στην πύλη, ενώ υπάρχουν και αρκετοί που παρακολουθούν διακριτικά σε κοντινή απόσταση. Λίγο αργότερα η Αστυνομία πήγε στο σημείο και ένα από τα οχήματά της, μια αύρα.

Αυτήν τη στιγμή έχει κλείσει το ένα ρεύμα της λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου, αυτό που κινείται προς Πατήσια, ενώ έχει κλείσει σε ένα τμήμα της και η οδός Στουρνάρη. Επίσης, οι δρόμοι γύρω από το τετράγωνο του Πολυτεχνείου είναι δύσκολα προσβάσιμοι, ενώ γενικά η κυκλοφορία του κόσμου στην περιοχή είναι περιορισμένη.

Υπενθυμίζεται ότι, εν μέσω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, οι τοποθετήσεις για πορεία στις 17 Νοεμβρίου προκαλούν αντιπαράθεση σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής τόσο ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όσο και ο Γιάννης Βαρουφάκης από το ΜέΡΑ25 εξέφρασαν την πρόθεσή τους για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, προκειμένου να τιμηθεί η επέτειος.

Πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είχε πει χαρακτηριστικά: «Το 2020 δεν γιορτάσαμε 25η Μαρτίου, δεν γιορτάσαμε Πάσχα, δεν γιορτάσαμε 28η Οκτωβρίου, δεν γιορτάσαμε τίποτα από αυτά που μας ενώνουν, το ίδιο θα γίνει και με το Πολυτεχνείο. Όταν θα ανοίξει η χώρα θα είμαστε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε τις μεγάλες γιορτές».

 

δείτε ΦΩΤΟ και video της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.