ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ταξική αλληλεγγύη στο Νίκο Στεφανή.
Monday
02/11/2020
23:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Νίκ. Στεφανής Νίκος Στεφανής/ΔΕΗ
0

Σχόλιο GMR: Η ιστοσελίδα τυγχάνει να γνωρίζει προσωπικά τον Ν. Στεφανή, επομένως και το ήθος του, την αγωνιστικότητα του, την προσφορά στον τομέα της ειδικότητας του. Για το λόγο αυτό, ως ελάχιστη συμβολή στην άδικη περιπέτεια την οποία βιώνει, αναρτά τα ακόλουθα τα οποία λάβαμε μέσω email από τον ίδιο.

._

 

 

 

 

Νίκ. Στεφανής, 3 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

 

 

Ταξική αλληλεγγύη στο Νίκο Στεφανή.

Καταδικάζουμε την ενέργεια του ΔΣ της ΔΕΗ

Το ΔΣ του Συνδικάτου Ενέργειας «Εργατική Αλληλεγγύη», εκφράζοντας και τις διαθέσεις των μελών του, καταγγέλλει και καταδικάζει την ενέργεια του ΔΣ της ΔΕΗ που στέλνει στα δικαστήρια τον συνάδελφο Νίκο Στεφανή.

Ταυτόχρονα εκφράζει την συναδελφική και ταξική αλληλεγγύη όλων των μελών του Συνδικάτου και των απλών εργαζομένων της ΔΕΗ στο Πρόσωπο του διωκόμενου αγωνιστή, συνταξιούχου μηχανικού Νίκου Στεφανή.

Το Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε υπέβαλε μήνυση στον συνταξιούχο Μηχανικό Νίκο Στεφανή για «ψευδή καταμήνυση». Το θέμα αφορά τη μήνυση που κατέθεσε ο Νίκος Στεφανής στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την μεγάλη κατολίσθηση που έγινε πέρυσι τέτοιον καιρό στο Ορυχείο Αμυνταίου και κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικό το Χωριό Άγιοι Ανάργυροι. Εκτός αυτού δημιούργησε τεράστια ζημιά στο Ορυχείο Αμυνταίου, καταπλακώνοντας τέσσερις εκσκαφείς και χιλιόμετρα ταινιόδρομων.

Το πόρισμα που δόθηκε, αν και καθυστερημένα, στη δημοσιότητα αλλά δεν επιρρίπτει πουθενά ευθύνες εκτός από τον καιρό, τη σεισμικότητα ίσως και σε κάποιες «μεταφυσικές» αιτίες.

Το Συνδικάτο μας έγκαιρα, με ανακοινώσεις και επιστολές στο ΔΣ της ΔΕΗ, επεσήμανε τις αιτίες που δεν είναι άλλες από την εγκατάλειψη και την αποδιοργάνωση της ΔΕΗ, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα μέτωπα της λιγνιτικής παραγωγής.

Συγκεκριμένα καταγγείλαμε, και δεν υπήρξε από πουθενά διάψευση, ότι δεν υπήρχε στο Ορυχείο μηχανισμός ελέγχου των ρηγμάτων και των κινήσεων που γίνονται στις μάζες των υλικών. Και ότι στα πλαίσια της μείωσης του εργατικού κόστους δεν υπήρχε στο Ορυχείο ούτε καν υπεύθυνος γεωλόγος όπως υπάρχει στα άλλα Ορυχεία και παρακολουθεί την κίνηση των ρηγμάτων.

Για αυτά ούτε το πόρισμα ούτε το ΔΣ της ΔΕΗ Α.Ε είπε κουβέντα.

Καλούμε τον πρόεδρο της Δ. Σ της ΔΕΗ και τα μέλη του ΔΣ να αποσύρουν αμέσως τη μήνυση εναντίον του συναδέλφου και αν όντως θέλουν να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της ΔΕΗ να φροντίσουν ώστε: Πτολεμαΐδα

 

 

Κοζάνη 24/10/2020

Για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας

 

Ασαλουμίδης Κων/νος                                      Βαΐρινός Αθανάσιος     

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.