ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Θα βρεθούμε, όταν όλοι μαζί, όταν όλοι εμείς συναντηθούμε.
Saturday
09/03/2019
17:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Ithacanet
0

 

IthacaNet , 8 Μαρ. 2019

 

 

Το ανυπέρβλητο και έτσι χιλιοτραγουδισμένο αυτό τραγούδι των Μαυρουδή – Γκαϊφίλια κάθε φορά που το ακούμε, μιλάει σε όλο μας το είναι. Ποιος ξέρει γιατί;

Με αφορμή αυτό ο συναγωνιστής μας από την IthacaNet, μας πάει ένα βήμα παραπέρα.

Θα βρεθούμε, όταν όλοι μαζί, όταν όλοι εμείς συναντηθούμε. Όχι “όλοι όσοι δηλώνουν “πατριώτες”, αλλά ΟΛΟΙ όσοι ταλαιπωρούνται από αυτό που ζούμε.

Προσωπικά, ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”. Δεν ξέρω αν είμαι και δεν είμαι εγώ αυτός που θα με κρίνει. Οι πράξεις του καθενός και του κάθε κόμματος δείχνουν και κρίνονται από άλλους. Και “μηδένα προ του τέλους μακάριζε”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ” ΤΗΣ. Σήμερα έχουμε κατακτητές και δοσίλογους πολιτικούς. Πολιτική οργάνωση, που δεν προτάσσει την απελευθέρωση των Ελλήνων και της πατρίδας από τη δαγκάνα των τραπεζιτών, δεν μπορεί να είναι πατριωτική.

Πολιτική οργάνωση που δεν προτάσσει τη διαγραφή κρατικού και ιδιωτικού χρέους δεν μπορεί να είναι πατριωτική.

Πολιτική οργάνωση, που κρύβει πίσω από κάθε είδους ταξικές ή/και πατριωτικές κορώνες ότι το χρήμα είναι ιδιωτικό δεν μπορεί να είναι πατριωτική.

Οργάνωση, που δεν μιλά για δημόσιο/δημοκρατικό χρήμα δεν μπορεί να είναι πατριωτική. Πολιτική οργάνωση που δεν δηλώνει ακύρωση ΟΛΩΝ των Νόμων, Συμβάσεων και αλλαγών ιδιοκτησίας στην κατοχική περίοδο δεν μπορεί να είναι πατριωτική.

Πολιτική οργάνωση, που δεν δηλώνει επιστροφή στον προηγούμενο κάτοχο (Ιδιώτη και κράτος) των απαλλοτριωμένων, χαρισμένων, φτηνά νοικιασμένων και πουλημένων σε ξένους δεν μπορεί να είναι πατριωτική.

Πολιτική οργάνωση, που επιδιώκει όλα αυτά και δεν προετοιμάζει το λαό ΑΠΟ ΤΩΡΑ για παλλαϊκή άμυνα δεν μπορεί να είναι πατριωτική.

Και παλλαϊκή άμυνα υπάρχει μόνο όταν οι Έλληνες είναι οργανωμένοι σε κοινότητες – εκκλησίες – δήμους και το πολίτευμα είναι δημοκρατία. Μόνο στη δημοκρατία, ο πολίτης είναι οπλίτης. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΧΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ και δεν τα συνοδεύουν από πράξεις, μερικές των οποίων περιέγραψα, επιδιώκουν μόνο, μια είσοδο στην κατοχική βουλή. Τίποτε άλλο.

Τα κόμματα (όπως και οι ιδεολογίες) υπάρχουν για να διαιρούν. Δεν μπορούν να ενώσουν. Και οι αυτόκλητοι σωτήρες ξεχνούν ότι «ο ταπεινώνων εαυτόν υψωθήσεται»..

Η μόνη μορφή οργάνωσης, που μπορεί να ενώσει και να οδηγήσει σε ειρηνική επανάσταση βρίσκεται στη φράση «Πάλιν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ἐὰν δύο ὑμῶν συμφωνήσωσιν ἐπὶ τῆς γῆς περὶ παντὸς πράγματος οὗ ἐὰν αἰτήσωνται, γενήσεται αὐτοῖς παρὰ τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς. Οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν.».

Απόδοση στα νέα Ελληνικά

«Ἐπίσης σᾶς λέγω, ὅτι ἐὰν δύο ἀπὸ σᾶς, εἰς τὴν γῆν, συμφωνήσουν νὰ ζητήσουν οἱονδήποτε πρᾶγμα, θὰ τοὺς γίνῃ ἀπὸ τὸν Πατέρα μου τὸν ἐπουράνιον. Διότι ὅπου εἶναι δύο ἢ τρεῖς συγκεντρωμένοι εἰς τὸ ὄνομά μου, ἐκεῖ εἶμαι ἀνάμεσά τους».

(“Αγαπάτε και τους εχθρούς σας”, αλλά για τους τραπεζίτες κρατούσε φραγγέλιο).

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.