ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι έμεινε από την επίσκεψη Πομπέο – Πότε “πέταξε το πουλί” για την Ελλάδα
Sunday
04/10/2020
19:31 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Στ. Λυγερός
0

Σχόλιο GMR: Πολύ κατακεραυνωτικές οι διαπιστώσεις (πράγματι), ΑΛΛΑ και κατασυγκινηθήκαμε από τις ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ, του Σταύρου Λυγερού, αλλά (σε άλλα άρθρα) και άλλων, πατριωτών, δημοσιογράφων, στρατιωτικών & γεωπολιτικών αναλυτών και συστηματικά δημοσιολογούντων, φιλοξενούμενων μάλιστα σε κρατικά (βλέπε κυβερνητικά) και ιδιωτικά(κάργα αμερόληπτα…) ΜΜΕ, στ’ άρματα, στ’ άρματα μας ήρθε να κραυγάσουμε!

Το γούστο είναι, πως έχουμε έτοιμη την λύση, με πανομοιότυπες μαγκιές (δημοσιογραφικές πάντα, ΠΑΝΤΑ ΕΡΗΜΗΝ του ΛΑΟΥ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ερήμην προγράμματος διεξόδου από τα 2010-2020 δεινά(*), και πάντα και για πάντα, μέσα σε ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΕΥΡΩ-ΛΕΣΧΕΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ & CIA, μέσα στην κανονικότητα, της Μνημονιακής Επιτροπείας ως κομψότερη περιγραφή της Κατοχής, των υποθέσεων Vodafone/απόπειρα δολοφονίας Κ.Καραμανλή/δολοφονίας Κ.Τσαλικίδη, της Συμφωνίας των Πρεσπών, των Συμφωνιών με Ιταλία-Αίγυπτο), για να δείξουμε τα δόντια στους Αμερικάνους, “ακούστε ‘δω ρε, αν δεν στριμώξετε τους Τούρκους δεν δίνονται βάσεις!”.

Ε ρε γέλια!!!!!!!

(*) επ’ αυτών αναμένουμε στο ακουστικό μας τυχόν απάντηση στην εδώ επιστολή μας από κο Σ.Λυγερό, είτε από κάθε ενδιαφερόμενο για δημοκρατικό διάλογο εξόδου από την κρίση.

._

 

 

 

 

Στ. Λυγερός, 4 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και τη Σούδα, φιλοξενήθηκε από τον πρωθυπουργό, είπε αυτά που είχε να πει και απήλθε. Τα ελληνικά ΜΜΕ υπογράμμισαν σε όλους τους τόνους τον πολιτικό συμβολισμό της επίσκεψης Πομπέο, αλλά αν ξύσουμε λίγο την επιφάνεια δεν θα βρούμε και πολλά πράγματα.

Θα ήταν λάθος να μηδενίσουμε την σημασία της επίσκεψης, αλλά εξίσου λάθος είναι και οι υπερβολές που κατέκλυσαν τη δημόσια σφαίρα. Οι Αμερικανοί έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι με την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Τους έδωσε ό,τι ζήτησαν και δεν τους ζήτησε ουσιαστικά τίποτα. Κι αν υπέβαλε κάποιο αίτημα, το υπέβαλε τόσο χλιαρά που δεν είχαν κανέναν λόγο να ανταποκριθούν.

Στην πραγματικότητα, εξασφάλισαν όλα όσα είχαν ζητήσει, προσφέροντας μόνο λόγια κι αυτά τα είπαν με προσοχή και φειδώ για να μην διαταράξουν περαιτέρω τις σχέσεις τους με την Άγκυρα. Είναι ακριβές ότι έκαναν θετικές δηλώσεις για τις πειρατικές γεωτρήσεις της Άγκυρας στην κυπριακή ΑΟΖ και για τις παράνομες έρευνες του Oruc Reis. Αρκούν, όμως, για να θεωρηθούν επαρκές αντάλλαγμα; Έχουν πραγματικό λόγο οι Έλληνες να είναι κι αυτοί ικανοποιημένοι;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.