ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το SLpress.gr στο χείλος του γκρεμού – Η κουλτούρα του τζάμπα σκοτώνει την αδέσμευτη δημοσιογραφία
Friday
03/01/2020
01:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Στ. Λυγερός
0

Σχόλιο GMR: Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες (αλλά και συνταξιούχοι και άνεργοι ) που έχουνε πάει κατά διαβόλου με τα μνημόνια, πολλοί έχουν αυτοκτονήσει, περιλαμβάνονται στην κατηγορία του Σταύρου Λυγερού. Θα σωθεί αυτή η κατηγορία (προ του 2010 “εσώζοντο” οι “εργατικές” συνδεδεμένες με τη Βουλή συντεχνίες, όχι η εργατική τάξη) με τόσο επιλεκτικά περιοριστική αλληλεγγύη; Διότι, αν υπάρχει ΑΡΝΗΣΗ να καταστεί η αλληλεγγύη ΣΥΝΟΛΙΚΗ και κυρίως αν δεν υπάρχει αλληλέγγυα απελευθερωτική αντίσταση ΕΝΑΝΤΙΟΝ των σφετεριστών λαϊκής κυριαρχίας/ενόχων εσχάτης προδοσίας, τότε μας αξίζει να μας συμβεί κάθε εκ της εθελοεκχώρησης της Εθνικής Κυριαρχίας κακό.

Η τελευταία (εκ των πολλών) σχετική αλληλέγγυα και απολύτως ανιδιοτελής πρόταση της G-M-R, αναμένει απάντηση, κριτική, διόρθωση, αντικατάσταση από άλλη καλύτερη. Μα, πώς αλλιώς θα προχωρήσει η συνολική αλληλεγγύη, αν “Ο καθένας χώρια;” Και μάλιστα, όταν όλοι αυτοί (του κατοχικού αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού) βαράνε και προδίδουν τον λαό, όλοι ΜΑΖΙ; Απευθυνόμαστε προς το SLpress, όχι μόνο προς τον Σταυρό Λυγερό, αλλά και προς τον Δρόμο της Αριστεράς και λέμε:

Συναγωνιστές, η εδώ τελευταία ανάρτηση μας για το 2019, περιλαμβάνει την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε μορφή ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ, σας παρακαλούμε κάνετε ένα βήμα.

 

 

Στ. Λυγερός, 1 Ιανουαρίου 2020

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Η αυγή του 2020 βρίσκει το SLpress.gr σε μία σταθερά ανοδική πορεία. Αν και δεν έχει ακόμα κλείσει τρία χρόνια λειτουργίας (“γενέθλια” τον Απρίλιο) έχει κερδίσει εντυπωσιακά όχι μόνο σε αξιοπιστία και κύρος, αλλά και σε επισκεψιμότητα. Κι αυτό το τελευταίο, παρότι από τον χαρακτήρα του, ο ιστότοπός μας είναι “βαρύς” με διπλή έννοια: Πρώτον, επειδή απευθύνεται σε απαιτητικούς αναγνώστες που θέλουν να εμβαθύνουν. Δεύτερον, επειδή δεν έχει τη θεματολογία που συνήθως προσελκύει το μεγάλο αναγνωστικό κοινό (life style, αθλητικά, περίεργα κλπ).

Το SLpress.gr δεν είναι σήμερα αυτό που ήταν το 2018 και πολύ περισσότερο το 2017. Έχει επιτελέσει ποιοτικό άλμα σε όλα τα επίπεδα. Έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο και πλουσιότερο από ό,τι ξεκίνησε. Εκτός από τη ροή ειδήσεων, δημοσιεύουμε περίπου 15 πρωτότυπα άρθρα την ημέρα για ένα εύρος θεμάτων, γραμμένα από τους 150 περίπου μόνιμους τακτικούς αρθρογράφους μας, καθώς και δικές μας μεταφράσεις άρθρων από ξένα Μίντια που πιστεύουμε ότι αξίζουν να διαβαστούν από το ελληνικό κοινό. Τέλος υπάρχει και άλλη ύλη, όπως ραδιοφωνικές-τηλεοπτικές συνεντεύσεις, videos και Φωτόραμα (συλλογές φωτογραφιών). Αυτά πρακτικά απαιτούν πολύ περισσότερη εργασία σε όλα τα επίπεδα.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.