ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Βαρουφάκης σε Έλληνες του Σίδνεϊ: Παραιτήθηκα όταν ο Τσίπρας ακολούθησε τα μνημόνια
Sunday
01/03/2020
18:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιάν. Βαρουφάκης
0

Σχόλιο GMR:   Αφού ο “βαθύτατα Ευρωπαϊστής”, έκανε ό,τι (παραπλανητικό επί της οικονομικής επιστήμης και του Δικαίου) μπορούσε, προκειμένου να μην υπάρχει σχέδιο εφαρμογής Εθνικού νομίσματος, και κυρίως να μην υπάρχει τέτοιο σχέδιο στο μυαλό των πολιτών, έκανε την εγκληματική συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου 2015 (εδώ σχετικά από Σ. Μαυρουδέα, πλήρης η από 30/02/2015 Βαρουφάκιος αναγνώριση και υποταγή στο επαχθές και απεχθές χρέος), συμφωνία που εκβίαζε εκ των πραγμάτων υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα 5/7/2015,  τώρα παίζει το παιχνίδι “όπου μου κάτσει η μπίλια” δεδομένης της έξωθεν και έσωθεν παγκοσμιοποιητικής υποστήριξης που διαθέτει.

Γιάνης, ηθελημένα ανορθόγραφος στην Οικονομία, στο Δίκαιο, στην Γεωπολιτική, σε ολόκληρο το Σύνταγμα της Ελλάδας.

._

 

Γιάνης Βαρουφάκης, 29 Φεβρουαρίου 2020

 

 

Ο κ. Βαρουφάκης ερωτώμενος για την ταινία “Ενήλικες στο δωμάτιο” (Adults in the Room) καθ’ αυτή είπε ότι αποτελεί δημιουργία του σκηνοθέτη της Κώστα Γαβρά ο οποίος και φέρει την ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε εκτενώς στα πεπραγμένα εκείνης της περιόδου που είχαν ως κατάληξη την παραίτησή του από το υπουργικό χαρτοφυλάκιο, καθώς όπως είπε, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, αντίθετα και με την βούληση του λαού όπως αυτή εκφράστηκε στο τότε δημοψήφισμα, αποφάσισαν να συνεχίσουν στον δρόμο των μνημονίων.

Ο κ. Βαρουφάκης, παρ’ ότι δήλωσε βαθύτατα ευρωπαϊστής, ήταν έντονα επικριτικός για την σημερινή μορφή και λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ στιγμάτισε και την μεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε., η οποία υπέγραψε μία απαράδεκτη συμφωνία με την Τουρκία.

 

Πηγή: protothema.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.