ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Απίστευτο σχόλιο Πρετεντέρη για Παυλόπουλο: Βασιλική Θάνου με παντελόνια
Sunday
05/01/2020
20:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιάν. Πρετεντέρης Προκ. Παυλόπουλος
0

Σχόλιο GMR: Που τέλος πάντων στηρίζεται και δεν ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ, η πεζοδρομιακού επιπέδου ενδομνημονιακή αντιπροσωποκοινοβουλευτική αντιπαράθεση;

Μα, στην έλλειψη ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ανιδιοτέλειας (“τι κι αν είναι Κατοχή” εμείς πολιτευόμαστε ΠΑΡΕΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!), στην έλλειψη ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΗΘΟΥΣ (κομματικός εγωκεντρισμός υπεράνω παλλαϊκής ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ αντίστασης), στο πλεόνασμα ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ κατά μη οπαδών ψηφοφόρων (δεν το έχετε διαπιστώσει;), στην τελική, ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ (και μόνον) ΕΠΩΦΕΛΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Και ο λαός;

Ο λαός, υφίσταται την “εντός ορίων” δημοσιογραφική ενημέρωση με εξαίρεση μερικών ιστοσελίδων όπως ενδεικτικά justiceforgreece, Γεριτσίδου, Δημητρόπουλος, Κασιμάτης, G-M-R, κλπ.

Επίσης, ενδεικτικά, σκεφθείτε ΠΟΣΟ και ΠΩΣ εμφανίστηκε δημοσιογραφικά το θέμα των μηνύσεων εσχάτης προδοσίας για τα μνημόνια, από όταν ο GAP ισχυριζόταν πως οι πολίτες συμφωνούν με τις επιλογές του μέχρι σήμερα.

Αλλά, ξεχάσαμε, “το θέμα δεν είναι νομικό-είναι πολιτικό”(όλοι οι “αριστεροί” και όχι μόνο), δηλαδή, είναι μια ΝΟΜΙΜΗ πολιτική διαφορά απόψεων και πρακτικών! Ανά τετραετία όλα αυτά μπορούμε να τα αλλάζουμε όμορφα, ειρηνικά, δημοκρατικά. Σφετερισμός εξουσίας, ποινικές ευθύνες ουδόλως υφίστανται, ενώ αν κατά τύχη εμφανιστούν τέτοιες οφείλουν να λοιδορηθούν ως έννοιες συγκάτοικες της φαντασίας, αποκυήματα νοσηρών σκέψεων.

 

 

Γιάν. Πρεντετέρης, 5 Ιανουαρίου 2020

 

 

Ένα απίστευτο σχόλιο έγραψε ο δημοσιογράφος των Νέων Γιάννης Πρετεντέρης για τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Σχολιάζοντας την επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει τον κ. Παυλόπουλο για να ανανεώσει την θητεία του, ο γνωστός αρθρογράφος σημείωσε στην στήλη του Εμπιστευτικά, ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ “εκθέτουν τον Παυλόπουλο. Τον περιφέρουν, σημειώνει, σαν διατηρητέο εξάρτημα της προηγούμενης διακυβέρνησης. Και καταλήγει: Σαν την Βασιλική Θάνου με παντελόνια”.

Τι έγραψε ο Γιάννης Πρετεντέρης:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ τι ζόρι τραβάει με τον Παυλόπουλο; Τι τον κόφτει αν θα εκλεγεί η δεν θα εκλεγεί;

Διότι ζούμε ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο. Μια αριστερή αντιπολίτευση σε συνεννόηση με τον Τύπο της Ακρας Αριστεράς και της Ακρας Δεξιάς δίνουν οδηγίες για την Προεδρική Εκλογή σε έναν Πρωθυπουργό που κατά τα άλλα βδελύσσονται!

Προφανώς δεν τις δίνουν για το καλό του.

Η μία εξήγηση είναι οτι θέλουν να στραπατσάρουν τον Μητσοτάκη. Ωραία, αλλά τελικά εκθέτουν τον Παυλόπουλο. Τον οποίο περιφέρουν σαν διατηρητέο εξάρτημα της προηγούμενης διακυβέρνησης. Βασιλική Θάνου με παντελόνια”…

 

Πηγή: thetoc.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.