ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ένοχοι Λαγός & Μίχος για επίθεση της ΧΑ το 2013 (upd.)
Sunday
15/09/2019
15:54 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Χρυσή Αυγή
0

Σχόλιο GMR:   Η νέα ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ χαριστική ποινική νομοθεσία και το υποστηριζόμενο από την ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ δικαιική-νομική διακομματική (και Κατοχική) αφασία “ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ συμμορία ΟΥΤΕ εγκληματική οργάνωση”.

ΟΛΑ ΚΑΛΟ ΧΑΔΙ για τους κατηγορουμένους (και ΠΙΟ ΠΟΛΥ για αυτούς τους ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ στους οποίους ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ).
Το βέβαιο είναι, πώς είτε πρόκειται για Ταλιμπάν, είτε για φασιστοναζισμό, είτε για μπαχαλάκηδες, είτε για μέσα μαζικής υπονόμευσης και επιβολής, η τιμωρία είναι τέτοια που προβλέπει δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης.

 

 

 

Χρυσή Αυγή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

 

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών στον καθένα με αναστολή επιβλήθηκε στον ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγό και τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο που κρίθηκαν ένοχοι για ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη για την επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» το 2013.

Το δικαστήριο επέβαλε, αντίστοιχα, ποινές φυλάκισης, συνολικά 11 μηνών στον καθένα, σε άλλους τέσσερις κατηγορούμενους για φυσική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία , ενώ στον πέμπτο από τους κριθέντες ενόχους, με αναγνώριση ελαφρυντικού, επιβλήθηκε ποινή 5 μηνών.

Το δικαστήριο νωρίτερα κήρυξε ενόχους τους επτά από τους εννέα κατηγορούμενους στην υπόθεση και απάλλαξε, λόγω παύσης της δίωξης, τους υπόλοιπους δύο. Απαλλακτική ήταν η απόφασή του για όλους τους κατηγορούμενους, όσον αφορά την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν.

Ως προς την αναγνώριση των ελαφρυντικών το δικαστήριο δέχθηκε μόνον για έναν κατηγορούμενο ελαφρυντική περίσταση, αρνούμενο και πάλι την πρόταση της Εισαγγελέως που ζήτησε να γίνει δεκτό για όλους τους κατηγορουμένους, αυτό του προτέρου σύννομου βίου, όπως εκφράζεται στο νέο ποινικό κώδικα. Κατά την εισαγγελέα η νέα διάταξη «απαιτεί να μην έχει παραβιάσει ο κατηγορούμενος τον νόμο. Ακόμα κι αν είχαμε καταδίκη για ελαφρύ πλημμέλημα, θα μπορούσε να χορηγηθεί. Πρέπει να αναγνωριστεί από το δικαστήριο. Τώρα γράφεται βέβαια νομολογία για το ελαφρυντικό αυτό, όμως συντρέχουν οι προϋποθέσεις χορήγησης» .

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.