ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μετά την κυπριακή ΑΟΖ το τόξο Καστελλόριζο-Κρήτη – Copy paste τουρκικά τετελεσμένα
Sunday
02/02/2020
23:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΟΖ Στ. Λυγερός
0

 

 

Στ. Λυγερός, 1 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Η “βόλτα” του τουρκικού ερευνητικού σκάφους “Ορούτς Ρέις” νότια και σε μεγάλη απόσταση από το Καστελλόριζο, αλλά εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας (όπως ορίζεται με βάση την αρχή της μέσης γραμμής) την 24η επέτειο από την κρίση στα Ίμια έχει οπωσδήποτε τον συμβολισμό της. Εάν επρόκειτο, όμως, μόνο γι’ αυτό τα πράγματα θα ήταν λιγότερο επικίνδυνα.

Ο πλους του τουρκικού ερευνητικού σκάφους, όμως, έρχεται σε συνέχεια της επίσημης προαναγγελίας από την πλευρά της Άγκυρας ότι επίκεινται σεισμικές έρευνες και αργότερα γεώτρηση στο τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, το οποίο επιχειρεί να ιδιοποιηθεί η Τουρκία με τη συμφωνία που υπέγραψε με την κυβέρνηση Σαράτζ. Ως εκ τούτου, είναι θεμιτή η εκτίμηση ότι ο Ερντογάν τεστάρει τις ελληνικές αντιδράσεις, προετοιμαζόμενος να κάνει το βήμα που έχει προαναγγείλει.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.