ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι θα συμβεί εάν δεν πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές τα ρομπότ
Wednesday
01/01/2020
14:00 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Βασ. Μπέτσης Σάβ. Ρομπόλης
0

Σχόλιο GMR: Βεβαίως! Τα ρομπότ να χαρακτηρισθούν ως ηλεκτρονικά πρόσωπα και ανώτερα στην ιεραρχία μέσα στην παραγωγική διαδικασία. Να αποκτήσουν δικαίωμα συνδικαλιστικής ψήφου (είτε με τα εργοδοτικά συνδικάτα αν είναι μεγαλοδιευθυντές και εκπροσωπούν τον εργοδότη, είτε με τα εργατικά συνδικάτα αν δεν εκπροσωπούν την εργοδοσία).

Για τα άλλα ρομπότ, αυτά τα ανθρώπινα ενοικιαζόμενα όντα (ενοικίαση εργαζομένων κατ’ ευφημισμόν “προσωρινή απασχόληση” βλέπετε εδώ την σχετική καταδικαστική απόφαση της ΕΕΔΑ επί αξέχαστης ΑΛΙΚΗΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ, απόφαση περιφρονημένη από ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον μνημονιακό και αντιμνημονιακό αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτισμό ακόμα και τον εξωκοινοβουλευτικό τοιούτον), το κατάπιαμε.

Τι κι αν ο ενοικιαζομένος εργαζόμενος είναι τόσο ελεύθερος να διαπραγματεύεται την εργατική του δύναμη, όσο ακριβώς οι δούλοι κάθε φορά που η δουλειά ήταν θεσμοθετημένη.

Τι κι αν πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών (θα;) είναι ένας ενοικιαζομένος εργαζόμενος, τηλεχειριζόμενος απ’ ευθείας από το γραφείο ενοικίασης εργαζομένων. Τι κι αν δεν θα υπάρχουν εντός του συστήματος του αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού (αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, καλό έ!) εργαζόμενοι να ασκήσουν τον (έστω κι αυτόν) θεσμοθετημένο εργατικό κοινωνικό έλεγχο. (*)

Η κομματοκρατία να ‘ναι καλά, τι κι αν είναι η πιο μαύρη, ακόμα και μεσ’ την ψυχή, ΚΑΤΟΧΗ.

(*) — αφού ο τοις πράγμασι εργοδότης υποκαθίσταται από ΔΗΘΕΝ “εργοδότη”- ΓΡΑΦΕΙΟ καταβολής μεροκάματου (όπως του το δίνει ο τοις πράγμασι εργοδότης μαζί και με τις εργοδοτικές εντολές) και ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕΤΑΙ η απ’ αρχής βιομηχανικού πολιτισμού ΕΝΟΤΗΤΑ σχέσης-σύμβασης εργασίας.

Τοποθετούμε εδώ επεξήγηση για να γίνει αντιληπτό από τους μη ειδικούς. ΣΤΟΧΟΣ της ενοικίασης εργαζομένων είναι η από μέρος υπαλλήλων της εργοδοτικής πλευράς (γραφεία ενοικίασης με τα οποία η σύμβαση εργασίας ενώ η σχέση εργασίας με την επιχείρηση/εργοδότη όπου η εργασία) διαχείριση της εργατικής δύναμης ταυτόχρονο και η διαμόρφωση του προφίλ/χαρακτήρα του εργαζόμενου, άλλως υποβιβασμός ή ανεργία με μαύρη λίστα.

 

 

 

Ρομπόλης Σάββας – Μπέτσης Βασίλης, 31 Δεκεμβρίου 2019

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Οι νέες τεχνολογίες της ρομποτικής, των υπολογιστών και της τεχνητής νοημοσύνης, διευρύνουν την αυτοματοποίηση στην παραγωγική διαδικασία και αυξάνουν ως εκ τούτου το επίπεδο παραγωγικότητας των επιχειρήσεων. Αποτέλεσμα είναι η ίδια ποσότητα των προϊόντων, που εμπεριέχει και την βελτίωση της ποιότητας τους, να παράγεται με λιγότερους εργαζόμενους.

Έτσι, ο συνδυασμός της σημαντικής αύξησης (30%) του επιπέδου της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων και της μείωσης του κόστους εργασίας (18%-33%) στην μεταποίηση οδήγησε –σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ρομποτικής– στην αύξηση του συνολικού αριθμού των βιομηχανικών ρομπότ κατά 11% το 2015 (1,6 εκατομμύρια ρομπότ) σε σχέση με το 2014, με προοπτική μέχρι το τέλος του 2019 ο συνολικός αριθμός ρομπότ στην διεθνή οικονομία να φθάσει στα 2,6 εκατομμύρια.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.