ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Εγκληματική Οργάνωση
Sunday
05/11/2017
19:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

Του Αντώνη Παπαντωνίου,     3//11/2017

Το να συστήσει Εγκληματική Οργάνωση ένας Άνθρωπος ένα σύνολο Ανθρώπων δεν είναι κάτι παράξενο και ασυνήθιστο και πολύ τακτικά, δυστυχώς, το ακούμε από τα Δελτία Ειδήσεων.
Όμως το να συστήσει Εγκληματική Οργάνωση ένα ολόκληρο Πολιτικό Σύστημα με τα «παρακολουθήματά» του δεν ήταν καθόλου συνηθισμένο, μέχρι που εμφανίστηκε με «Λάμψη και Γοητεία» η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από την εμφάνισή της έχουμε την δημιουργία και λειτουργία Υποκαταστημάτων ανά την Ευρώπη, ένα εκ των οποίων και εξαιρετικά αποδοτικό είναι εγκατεστημένο στην Πατρίδα μας κάνοντας εγκαίνια της λειτουργίας του στις 6-5-2010, όταν ο τότε Αρχηγός της

Πραγματοποίησε το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ με παράδοση «άνευ όρων και αμετάκλητα κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας», στα Κεντρικά της Γραφεία που βρίσκονται στην Πολιτισμένη Ευρώπη του Ευρωπαϊκού Ιδεώδους, όπως εκφράζεται διαχρονικά από την μπότα του Κατακτητή με την απαραίτητη προσαρμογή στις επικρατούσες εκάστοτε συνθήκες.

Όλοι λοιπόν γνωρίζουμε καλά και βιώνουμε τα αποτελέσματα αυτού του Καθεστώτος που είχαμε μάλιστα την τύχη να προαχθούμε και επίσημα σε…ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ από τον Αύγουστο του 2015 και δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με αυτούς που το επέβαλαν, αλλά με τους άλλους.

Με αυτούς τους άλλους χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν δυνατόν όχι μόνον να πραγματοποιηθεί αλλά ούτε να παραμείνει έστω και για μια ημέρα.

Αλήθεια που είναι ο Θεσμός που κάποτε γνωρίζαμε με τον χαρακτηρισμό ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
Πως είναι δυνατόν όχι μόνον να μην βλέπει αλλά και να στηρίζει την καταστρατήγηση όχι μόνον του Συντάγματος αλλά και συνολικά του Νομικού μας Πολιτισμού;;
Γιατί αφήνει να ευτελίζεται και σαν Θεσμός αλλά και σαν φυσικά πρόσωπα στην συντριπτική τους πλειοψηφία, με το αιτιολογικό ότι κάνουν την «δουλίτσα» τους;

Αλήθεια ποιά είναι αυτή η «δουλίτσα» τους;;
Μήπως είναι αυτή που καλύπτει το ξεπούλημα γενικά της Δημόσιας Περιουσίας, την παραχώρηση άσκησης Αστυνομικών καθηκόντων σε Ξένες Δυνάμεις και την παρουσία τους στο Αιγαίο με πρόφαση την αστειότητα ότι προστατεύουν τους Ιθαγενείς από τη εισβολή παράνομων Μεταναστών, πού όμως αυτοί φροντίζουν με την Πολιτική τους να εξοστρακίζουν από τις Πατρίδες τους, την αρπαγή της περιουσίας των Πολιτών από Ελληνικά και ξένα αρπακτικά;;

Δεν καταλαβαίνουν άραγε ότι ακολουθούν ένα δρόμο που δεν έχει επιστροφή από την πλήρη απαξίωση του Θεσμού που έχουν δώσει Όρκο ότι θα υπηρετούν προς όφελος της Πατρίδας , που δεν είναι καθόλου μια αφηρημένη έννοια αλλά πολύ συγκεκριμένη και που περιλαμβάνει Ανθρώπους και Γεωγραφική περιοχή.
Και δεν καταλαβαίνουν ότι μετά από την Δικαιοσύνη δεν απομένει τίποτε άλλο που να στηρίζει τη Ζωή των Ανθρώπων παρά μόνον ο Θεός η η Αυτοδικία;;

Και επειδή η διεύθυνση που «κατοικεί» ο Θεός δεν είναι γνωστή μήπως η καταφυγή στην αυτοδικία θα είναι μονόδρομος για τον απελπισμένο και εξαθλιωμένο Έλληνα ; Και τότε ποιος θα έχει την ευθύνη, ο «Αυτουργός»,η ο «Ηθικός Αυτουργός»;;

Επειδή όμως θα ήταν άδικο να επικεντρωθούμε μόνον στη Δικαιοσύνη και τους , κατά τα άλλα λειτουργούς της, θα πρέπει να «τιμήσουμε» και τις Ένοπλες Δυνάμεις που έχουν ιδιαίτερη Νομική υποχρέωση να «τηρούν το Σύνταγμα και τους Νόμους που απορρέουν από αυτό», (Άρθρο 120παρ,2) και την Εκκλησία που έχει την Ηθική υποχρέωση να συμπαραστέκεται στους αδυνάτους .

Ας δούμε λοιπόν πρώτα την παρουσία που έχει η Εκκλησία στον εξανδραποδισμό του Λαού και να εκτιμήσει ο αναγνώστης εάν τον καλύπτει η στάση που έχει, μέχρι τώρα τουλάχιστον , επιδείξει.
Αν δεν κάνω λάθος Ιδρυτής της Χριστιανικής Θρησκείας, σύμφωνα πάντα με τα Ιερά Κείμενα, όταν εμφανίστηκε σε εκείνους που στηρίχτηκε και που αποτέλεσαν την αρχική του δύναμη ήταν οι φτωχοί «ψαράδες» και τα καταπιεσμένα Κοινωνικά στρώματα τα οποία ήθελε να απελευθερώσει από τους «Γραμματείς και Φαρισαίους» και να τους δώσει δικαιώματα στη Ζωή.

Αναρωτιέμαι λοιπόν πόσο σήμερα η συμπεριφορά και η στάση της Εκκλησίας, με πρώτους πάντα τους ευρισκόμενους στην κορυφή της Ιεραρχίας, είναι συμβατή με την επίθεση που δέχεται ο Ελληνικός Λαός στο σύνολό του;

Πώς ανέχονται και βλέπουν Συμπολίτες μας να αυτοκτονούν γιατί δεν μπορούν, χωρίς καμιά υπαιτιότητα να ζήσουν, πως ανέχονται να «σκουντουφλάνε» περπατώντας στους δρόμους σε άστεγους, να βλέπουν Ανθρώπους να τρώνε απ τα σκουπίδια και τα όσα απομένουν από τις Λαικές Αγορές, να πεθαίνουν από έλλειψη Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και τόσα άλλα που είναι σε όλους γνωστά και που συνοψίζονται στη λέξη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΨΗΦΙΣΜΑ Ο.Η.Ε ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 1948.49));;

Και εδώ αρχίζει ο εμπαιγμός και η υποκρισία με την «παράθεση γευμάτων», κοινώς συσσίτια αντί να βγούν από τον «Άμβωνα» και να καταγγείλουν στο Λαό όλους εκείνους που τον ευτελίζουν και τον καταληστεύουν στηρίζοντας μια νέα ΚΑΤΟΧΗ!

Τελειώνοντας θέλω να αναφερθώ και στο Θεσμό που κι εγώ υπηρέτησα υπερηφανευόμενος γι αυτό και που δεν θα ξεχάσω ποτέ την συγκίνηση που ένοιωθα όταν έδινα τον Όρκο στο Σύνταγμα και έπαιρνα σε ανάμνηση και συμβολικά το Ξίφος μου κατά την αποφοίτησή μου και το ξεκίνημα της σταδιοδρομίας μου.

Σήμερα όμως με μεγάλη λύπη μου βλέπω ότι το μόνο που ενδιαφέρει πια είναι ο Μισθός και η Σύνταξη και όχι ότι ξεπουλιέται ολόκληρη η Πατρίδα μου, ότι καταπατώνται όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ότι η Ελλάδα είναι υπό ΚΑΤΟΧΗ (Ν.4336/14-8-2015 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ- ΣΕΛ.1014), ότι κατά του Ελληνικού Λαού εφαρμόζεται ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ(ΨΗΦΙΣΜΑ Ο.Η.Ε. 1948/49). Και μην ισχυριστεί κάποιος ότι ζητάω Πραξικόπημα γιατί εκτός του ότι από τον Μάιο του 2010 το ζούμε (Και Γεώργιος ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ) είναι μια κατάσταση που προσωπικά την απεχθάνομαι. Ούτε ζητώ να διδαχθούμε από την Ιστορία μας και να θυμηθούμε τις Επαναστάσεις της 3-9-1843 με Στρατηγό Μακρυγιάννη-Συνταγματάρχη Καλλέργη +ΛΑΟ, της 16-10-1862 με Συνταγματάρχη Παπαδιαμαντόπουλο+ ΛΑΟ, της 16-8-1909 με τον Στρατιωτικό Σύνδεσμο, Συνταγματάρχη Ζορμπά-Ταγματάρχη Οθωναίο κ.λ.π. +ΛΑΟ, του 1922 με τους Συνταγματάρχες Ζορμπά- Γονατά- και τον Υποπλοίαρχο Φωκά+ ΛΑΟ, παρ όλο που πολύ θα το ήθελα, αλλά τουλάχιστον ας θυμηθούμε την πρόσφατη παραίτηση του Γάλλου Ναυάρχου και Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης , και τις πρό έτους παρατήσεις τριών Ναυάρχων που προτίμησαν να τιμήσουν και να διαφυλάξουν την αξιοπρέπειά τους!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α.- Νομικός είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.