ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Λοβέρδος: Ο Κατρούγκαλος ήταν υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ
Saturday
02/09/2017
16:38 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Από newsbeast,  01/09/2017

«Όταν είδαν τα δύσκολα εγκατέλειψαν το καράβι», τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης

loverdos

Συνεχίζεται η κόντρα στο πολιτικό σκηνικό στο πλαίσιο του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Αυτή τη φορά τα βέλη του εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την Κεντροαριστερά Γιάννης Μανιάτης αλλά και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Μανιάτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ έβαλλε με δριμύτητα κατά των Πασοκογενών του ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν είδαν τα δύσκολα εγκατέλειψαν το καράβι, προτίμησαν την εύκολη λύση και τα υπουργικά έδρανα. Είναι υποκριτές που θέλουν να το παίξουν σοσιαλδημοκράτες επειδή βλέπουν να καταβαραθρώνονται στις δημοσκοπήσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Κωνσταντινόπουλου για τον κ. Κουρουμπλή που τον αποκάλεσε Γενίτσαρο της Αριστεράς και ότι έπαιξε ρόλο Δούρειο Ίππου ανέφερε «και λίγα του λέει με την έννοια της εγκατάλειψης ενός κοινού αγώνα».

«Δεν είναι δυνατόν να λες ‘’δεν ψηφίζω το μνημόνιο επειδή μού το είπε η κόρη μου’’ και μετά τα ψηφίζω όλα, πρόκειται για πολιτική ανακολουθία πέταξε την ασπίδα. Να υπάρχει φιλότιμο» δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

«Δεν χρειάζεται να μας απευθύνεται γιατί προκαλεί οργή στο χώρο το δικό μας. Ας τα πει ένας άλλο Συριζαίος, ένας που έκανε αλλά για να λέει αλλά και να κάνει άλλα, ας έχει φιλότιμο να είναι μαζεμένος» είπε.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Κατρούγκαλος ήταν υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ, υπάλληλος πέντε υπουργών με τελευταία τη Διαμαντόπουλου και ο Κουρουμπλής ήταν κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ».

ΠΗΓΗ

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.