ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μία “πουτ…” του Νότου. Απάντηση
Wednesday
22/03/2017
19:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

sa

 

Ενημερωθήκαμε για το δημοσίευμα από το newsbeast.

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2627674/i-sia-anagnostopoulou-ipografi-os-pout-tou-notou-ke-aski-kritiki-ston-ntaiselmploum

Στο δημοσίευμα διαβάζουμε: 

Μια ιδιαίτερα σκληρή απάντηση έδωσε στις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ ότι οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου «έφαγαν τα λεφτά σε ποτά και γυναίκες», η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, αναρτώντας το εξής σχόλιο στο Facebook:

«Η Ευρώπη της Δημοκρατίας, της διαλεκτικής, της ισότητας επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά δια στόματος Ντάισελμπλούμ. Οι Νότιοι φάγανε τα λεφτά στις γυναίκες και το αλκοόλ. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Ότι η πολιτική διεξάγεται με όρους πολιτισμικών χαρακτηριστικών; Δεν υπάρχουν ιδεολογίες, δεν υπάρχουν πολιτικές, υπάρχουν οι «Νότιοι» και οι «Βόρειοι» (κατά το χριστιανοί-μουσουλμάνοι). Ότι οι γυναίκες για την Ευρώπη των δικαιωμάτων και της έμφυλης ισότητας είναι το «λάφυρο» των απολίτιστων Νότιων που τρώνε τα λεφτά των πολιτισμένων Βόρειων (η πολιτική ανάμεσα σε άνδρες, οι γυναίκες «λάφυρο»). Ότι οι Νότιες είναι λίγο ως πολύ «π@@@ες» (άβουλα πλάσματα που τρέφονται από τους απολίτιστους); Η Ευρώπη γιορτάζει τα 60 χρόνια της, και ο κ. Ντάισελμπλουμ (και διάφοροι άλλοι) διαφεντεύουν το μέλλον της. Καλώ τις «πουτ…» γυναίκες του Νότου να υπογράψουμε διακήρυξη η οποία πρέπει να σταλεί στη Ρώμη και να διαβαστεί. Καλώ τις «πουτ…» του Νότου να αναδείξουμε το ματσό πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού (περί αυτού πρόκειται), να αναδείξουμε το αντιδημοκρατικό πρόσωπο της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης. Το ζήτημα δεν είναι «γυναικεία» υπόθεση. Αλλά, όπως έλεγε η Σιμόν ντε Μποβουάρ, στις περιόδους κρίσης (πόλεμος, φτώχεια, κλπ) οι γυναίκες (όπως και οι αδύναμες κοινωνικά τάξεις) πληρώνουν πρώτες τη νύφη.

Μία «πουτ…» του Νότου.»

Κατόπιν αυτών είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στην κα Σία Αναγνωστοπούλου.

Έχει δικαίωμα η κα Σία Αναγνωστοπούλου, μία εκ των ενόχων εσχάτης προδοσίας, να υπογράφει ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, με την κατ’ εξαναγκασμό  “επαγγελματική ιδιότητα της πουτ….” όπου οδηγεί η κυβερνητική πολιτική της ίδιας της κας Σίας Αναγνωστοπούλου και των συμφερόντων που εξυπηρετεί; (*)

(*)   δια του παντοιοτρόπως συνειδητού προσπορισμού κυριαρχικού οικονομικογεωπολιτικού οφέλους προς αυτά τα συμφέροντα;

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.