ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πολάκης – Δούρου: Μακάβρια πλακίτσα με τους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς
Monday
12/11/2018
23:46 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

Σχόλιο G-M-R:   Με τι ΗΘΟΣ θα αντιμετωπίσει η (κάθε συναγωνιστική θα έπρεπε…) ΛΑ.Ε. τον κυβερνητικό ΥΠΟΚΟΣΜΟ;

Με το ενάντια στα πάντα κομματικό μίσος;

Με αυτό το εννιάχρονο κομματικό μίσος το επενδεδυμένο με χιλιοειπωμένες (ξεθωριασμένες από την κατάχρηση) ψευδεπίγραφες ατάκες περί πατριωτικού, δημοκρατικού, αριστερού μετώπου;

Η Δημοκρατία συμπολίτες, κατακτιέται από ΤΑ ΚΑΤΩ, δεν προσφέρεται και μάλιστα από τους φανατικούς υποστηρικτές της ΔΙΑΡΚΟΥΣ “τι κι αν είναι Κατοχική” ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ.

 

iskra_gr, 12 Νοε. 2018

 

Ξεπερνώντας τα όρια του κυνισμού και προσβάλλοντας κατάφωρα την ιδιότητα του γιατρού, ο υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με τη συναίνεση της Ρένας Δούρου, επιδόθηκε χθες σε άθλια και μακάβρια αστειάκια σε βάρος των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην ανατολική Αττική.

Με αφορμή τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, ο Πολάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook χυδαίο ευφυολόγημα, ειρωνευόμενος όσους ζήτησαν τη διερεύνηση των πολιτικών ευθυνών για την καταστροφή της περιοχής και τον θάνατο μιας εκατοντάδας ανθρώπων, και πρώτα απ’ όλους τους οικείους των θυμάτων:

Rena Dourou ακόμα να παραιτηθείς;
Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρούς στη Καλιφορνια!
Γιατί δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;
Υγ.Τα όσα έχετε κανει δυο μήνες τώρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ. Υποδομών στο Μάτι γιατί άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λέει;
Μόνο τις μέρες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη”.

Αμέσως πιο κάτω, η περιφερειάρχης Αττικής σχολίασε με ένα “καλημέραααα!”, επιδοκιμάζοντας τη χυδαιότητα του υφυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της Ρένας Δούρου εκκρεμούν μηνύσεις από οικείους των θυμάτων της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου. Την οργή εναντίον της είχε προκαλέσει η ίδια, με τη διαβόητη δήλωσή της ότι έτυχε μια στραβή στη βάρδιά της”.

Πηγή: iskra.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.