ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τώρα ξέρεις κι έχεις τον τρόπο να γλυτώσεις, εσύ κι όλοι μας..
Tuesday
13/02/2018
23:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Καζάκης
0

 

Σχόλιο G-M-R:    Από το 2011 προσπαθούμε αδιάλειπτα να γίνουν μαζικές καταγγελίες και μηνύσεις επωνύμων και μή, σχημάτων και πολιτών (ως απάντηση στον ΓΑΠ που έλεγε οι πολίτες συμφωνούν…), σε βάρος των υπαιτίων της εσχάτης μνημονιακής προδοσίας, όπως βλέπετε τελείως ενδεικτικά, “εδώ” (Ανοιχτή επιστολή με αφορμή το άρθρο του Δ. Καζάκη… 4-7-2017 στήλη Προτάσεων Απελευθερωτικής συνέργειας) και “εδώ” (Xρεοκρατία και πως οικοδομείται Απελευθερωτικό Μέτωπο).
Η προσπάθειά μας στοχεύει να κατέβει το δίκαιο και η δικονομία στο πεζοδρόμιο (να γίνει κτήμα του λαού) για να ισχυροποιηθεί η Λαϊκή Ηθική Υπεροχή, για να διευρυνθούν τα υπάρχοντα ρήγματα στην Συστημικά Ελεγχόμενη Δικαιοσύνη και να επικρατήσει ο δημοκρατικά και δικαιϊκά οργανωμένος απελευθερωτικός Αγώνας.
Δεν υπάρχουν μηνύσεις εσχάτης προδοσίας καλύτερες και χειρότερες, όλες είναι εξ’ αντικειμένου δικονομικά συνυποστηρικτικές – σχετικές μεταξύ τους και γι’ αυτό πρέπει να συνεξεταστούν σε κάποιο στάδιο μέχρι την τελική εκδίκαση, εφ’ όσον δεν προκύπτει μεταξύ τους τυχόν ασυμφιλίωτη σύγκρουση δικονομικής τακτικής η άλλης μορφής.
Έχουμε ζητήσει αυτεπάγγελτο δικονομικό συσχετισμό μεταξύ όλων των μηνύσεων εσχάτης μνημονιακής προδοσίας, με διαφανείς και δημόσιες προδικαστικές διαδικασίες, ούτως ώστε κάθε πολίτης να μπορεί να υποβάλλει αίτηση κατάθεσης ως μάρτυρας κατηγορίας.
Στις ποινικές διαδικασίες, οι καταγγελίες και οι καταθέσεις είναι θέμα πρωτίστως θέλησης να ειπωθούν και να αιτιολογηθούν τα γεγονότα και οι μηνύσεις όπως τα βιώνει και όπως τα γνωρίζει με την δική του αντίληψη και γνώση, ο κάθε καταγγέλλων η μάρτυρας κατηγορίας. Τελικά όπως τα αντιλαμβάνεται ο ίδιος ο Λαός.
Ακόμα, ο κάθε καταγγέλλων εμπιστεύεται να προτείνει μάρτυρες κατηγορίας, όπως το 2011 τον κ. Δ. Καζάκη και το 2012 τον κ. Σ. Λαβδιώτη, ζητώντας και προστασία για την ασφάλεια και τη ζωή του μάρτυρα κατηγορίας.
Οι σχετικές δικογραφίες μαζί με πολλές άλλες (βλέπετε εδώ justiceforgrece), ευρίσκονται στο υπόγειο αρχείο της Βουλής αδιάβαστες από τους βουλευτές-υπερασπιστές του Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού.
Υπάρχουν επίσης καταγγελίες που “απλά” τέθηκαν στο Αρχείο, όμως και αυτές πρέπει να ανασυρθούν και να εξεταστούν ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ μαζί με τις θαμμένες στα υπόγεια του Μεγάρου του Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού.
Το “πρόβλημα” αυτό (του άρθρου 86 και της εισαγγελικής “κάνω πως δεν καταλαβαίνω” τακτικής, δηλαδή της μη εξέτασης όλων των μηνύσεων για εσχάτη μνημονιακή προδοσία απ’ αρχής μέχρι τέλους, από την τακτική Δικαιοσύνη), έχει λύση την οποία βλέπετε “εδώ” (υπαρχόντων εγκλήματος θύματος θύτη δεν υπάρχουν δικονομικά αδιέξοδα).
Αυτά με την πρόθεση-πρόταση μας, συναγωνιστικής συνεργασίας. Αναμένουμε τις απαντήσεις σχημάτων, επωνύμων και μη, υπομονετικά και με συναγωνιστική διάθεση.

Δεν γίνεται δουλειά με τυχόν ενδοαντιμνημονιακές πολιτικές, επιστημονικές – μηνυτικές, αγωνιστικές, υπεροψίες και πρέπει να αποφεύγονται.

Δεν γίνεται δουλειά, με πρόσωπα καθ’ όλα άξια, πλην διακρινομένων εκ του κυριότερου μειονεκτήματος έναντι Θεού και Ανθρώπων, αυτού του μειονεκτήματος του πλεονάζοντος ΕΓΩ.

 

του Δημήτρη Καζάκη(*), 11-2-2018

 

 

Πολλοί νομίζουν ότι η μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία δεν είναι παρά μια προσπάθεια να κατηγορηθούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της εθνικής τραγωδίας που βιώνει ο ελληνικός λαός εδώ και σχεδόν 8 χρόνια. Και είναι αλήθεια ότι όσες ανάλογες μηνύσεις από πολίτες ή ομάδες πολιτών κατατέθηκαν μέχρι σήμερα είχαν αυτόν κυρίως τον σκοπό.

Ωστόσο δεν είναι έτσι. Δεν είναι μόνο έτσι. Η κατάθεση μιας μήνυσης επί Εσχάτη Προδοσία όχι απλά από πολίτες, αλλά από πολιτικές δυνάμεις, δεν είναι παρά η απαρχή μιας ριζικής διαδικασίας μεταπολίτευσης για τη χώρα. Δεν έχει καμιά σημασία πόσο χρόνο θα πάρει για να τελεσιδικήσει. Δεν έχει καμιά σημασία πόσοι και ποιοι τελικά θα τιμωρηθούν για πράξεις Εσχάτης Προδοσίας.

Αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που θα ξεκινήσει η προδικασία, δηλαδή από τη στιγμή που θα διαταχθεί η προκαταρκτική εξέταση, η μεταπολίτευση έχει ξεκινήσει. Κι έτσι ότι κι αν εφαρμόζουν οι κυβερνώντες ως προϊόν των μνημονιακών δεσμεύσεων είναι απόλυτα ακυρωτέο. Όλες οι υπογραφές που τέθηκαν σε βάρος του ελληνικού λαού είναι ακυρώσιμες. Ότι ξεπουλήθηκε σ’ αυτή την χώρα λόγω δανειστών από δημόσια και ιδιωτική περιουσία, μπορούμε να το πάρουμε πίσω και να επιστρέψει στους νόμιμους ιδιοκτήτες του.

Το σύνολο των εκατοντάδων μνημονιακών νόμων, ρυθμίσεων και θεσμών, που συγκροτούν το παρασύνταγμα της σύγχρονης κατοχής, μπορεί πλέον να ακυρωθεί. Η ελληνική έννομη τάξη, το κοινωνικό κράτος δικαίου όπως ορίζεται στο άρθρο 25 του ισχύοντος Συντάγματος, μπορεί να αποκατασταθεί στη χώρα.

Ολόκληρο το χρέος με βάση το οποίο μας εκβιάζουν θεωρείται πλέον άκυρο και εντελώς παράνομο. Κι ο λόγος είναι απλός. Σήμερα, το σύνολο του δημοσίου χρέους ιδιαίτερα μετά την απάτη με το περίφημο PSI του 2012 – με εξαίρεση λιγότερα των 8 δις ευρώ παρακρατηθέντα ομόλογα, που σε μεγάλο βαθμό πια έχουν αποπληρωθεί – είναι προϊόν των μνημονίων και του ευρωπαϊκού μηχανισμού.

Πρόκειται για μνημόνια που ποτέ ψηφίστηκαν και δεν κυρώθηκαν από την Βουλή ως διεθνείς συμβάσεις. Και τα τρία μνημόνια ψηφίστηκαν ως «σχέδια», ενώ τα πραγματικά μνημόνια με τις υπογραφές τους δεν πέρασαν ποτέ για κύρωση από την ελληνική Βουλή. Κι επομένως είναι παντελώς παράνομα.

Με τη μήνυση αυτή επί Εσχάτη Προδοσία θεμελιώνεται το απόλυτα νόμιμο δικαίωμα του ελληνικού λαού να σταματήσει να πληρώνει το επαχθές και απεχθές δημόσιο χρέος. Στο σύνολό του!

Να γιατί το Ε.ΠΑ.Μ. επιδιώκει την άμεση συμμετοχή στη διαδικασία της μήνυσης όλων των πολιτικών δυνάμεων που αντιτάσσονται στην μνημονιακή κατοχή. Ώστε να συγκροτηθεί ένας ευρύς πόλος πατριωτικών και δημοκρατικών δυνάμεων με σκοπό όχι μόνο την ακύρωση όλων των δεσμεύσεων και υποχρεώσεων σε βάρος του ελληνικού λαού, αλλά και την ανασυγκρότηση εκ βάθρων της ελληνικής πολιτείας και οικονομίας προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών και των εργαζομένων.

Το πόσο γρήγορα μπορούμε να πετύχουμε αυτούς τους στόχους εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από την άμεση και πρακτική συμμετοχή των ίδιων των πολιτών. Τέρμα πια οι ατελέσφορες διαμαρτυρίες. Τώρα έχουμε τον τρόπο να πετύχουμε άμεσα αποτελέσματα, να γλυτώσουμε τα χειρότερα και να κερδίσουμε όσα μας αφαίρεσαν.

Ήρθε η ώρα να κριθεί ο καθένας μας. Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες. Δεν μπορεί κανείς πια να επικαλείται πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές. Ούτε να κρύβεται πίσω από προσχήματα του τύπου: όλοι ίδιοι είναι. Πώς είναι όλοι ίδιοι, όταν πολιτικές δυνάμεις σαν το Ε.ΠΑ.Μ. δεσμεύονται ως Πολιτική Αγωγή σε μια μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία; Πώς είναι δυνατόν δυνάμεις που συμμετέχουν και δεσμεύονται από μια τέτοια μήνυση, να κάνουν πίσω; Πώς είναι δυνατόν να ανακαλύψουν ξαφνικά μετά την εκλογή τους, ότι δεν μπορούν να ακυρώσουν τα μνημόνια;

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο Royal Olympic (στήλες του Ολυμπίου Διός) στις 11:00 π.μ. θα μπορέσει ο καθένας μας να αντιληφθεί πόσο εύκολα και πόσο γρήγορα με τη συμμετοχή του μπορούμε να γλυτώσουμε από το σημερινό καθεστώς ανομίας και γενοκτονίας.

(*) Ο Δημήτρης Καζάκης είναι Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.