ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Υπαστυνόμος Λώλης: “Θα φιλιέμαι με όποιον θέλω και όπου θέλω”
Wednesday
31/10/2018
23:44 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

 

Σχόλιο G-M-R:    Σεξοκαπηλεία ΚΑΙ της Ελληνικής Αστυνομίας ΚΑΙ της επετείου του ΟΧΙ ΚΑΙ της Ελληνικής Σημαίας (και με τους σταυρούς να έχουν πάει περίπατο). “Δικαιωματικά”, βεβαίως-βεβαίως! Και με ολίγη…από αγάπη… Ξεκάθαρα πράγματα.


 

 

G-M-R, 31 Οκτ. 2018

 

 

 

O υπαστυνόμος Λώλης έδωσε την δική του απάντηση σε όσους τον επέκριναν επειδή ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ανήρτησε μία φωτογραφία, στην οποία φιλιέται κάτω από την ελληνική σημαία με έναν άλλο άνδρα.

Ο υπαστυνόμος Μιχάλης Λώλης του Τμήματος Ρατσιστικών Εγκλημάτων Βίας της ΕΛ.ΑΣ, ανέφερε:

«Ίδια Αγάπη, ίσα Δικαιώματα.

ΘΑ ΦΙΛΙΕΜΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ», αναφέρει στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Μιχαήλ Λώλης είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών, που «γκρέμισε τείχη» μιλώντας ανοιχτά στη δουλειά του, σε ένα άκρως συντηρητικό περιβάλλον για την ομοφυλοφιλία και πόσο αναγκαία είναι η αποδοχή της κοινωνίας για τα ΛΟΑΔ άτομα.

 

Τι ακριβώς είχε προηγηθεί

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί με μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram που απεικονίζει πολύ γνωστό γκέι Έλληνα Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ να φιλιέται με μετανάστη μπροστά στην Ελληνική σημαία παραμονές της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εν λόγω αστυνομικός είναι ιδιαίτερα γνωστός από την δράση του υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ κινημάτων, ενώ είναι και ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα.Προσφάτως μάλιστα είχε δηλώσει πως «Στην ΕΛΑΣ υπηρετούν 9.000 ομοφυλόφιλοι αστυνομικοί» και είχε ταχθεί υπέρ της υπόθεσης Ζακ Κωστόπουλου.

Τα σχόλια στα social media, όπως ήταν φυσικό ήταν αρκετά.

Πηγή: pagenews.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.