ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

«Όταν βλέπεις να επιτίθενται σε κάποιον, γιατί κοιτάς από την άλλη;»
Sunday
23/09/2018
14:52 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
1

 

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:    Εντάξει, όταν ληστεύεται ένα κοσμηματοπωλείο, θα ρωτάμε τους ληστές: Μήπως είστε ΛΟΑΤΚΙ; Αν μας απαντούν καταφατικά, τότε ΒΕΒΑΙΑ θα κάνουμε ΕΞΑΙΡΕΣΗ, και θα “κοιτάμε από την άλλη”.  Κι από κοντά, οι πολιτικάντηδες (και “αριστεροί” βεβαίως-βεβαίως), που διαφημίζουν τα προβλήματα των ΛΟΑΤΚΙ (προβλήματα ΕΝΤΟΣ της παντοιοτρόπως εκμεταλλευτικής αντι-δημοκρατικής κοινωνίας), ως ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.    ΧΥΔΑΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΥΓ: Κανείς δεν ρώτησε ποιες είναι οι αιτίες και ποιοι οι υπαίτιοι συντήρησης αυτών των αιτιών, που ώθησαν τον άτυχο νέο να προσπαθήσει να εγκληματήσει.  Οι δε ΛΟΑΤΚΙ, αναζητούν συμμαχίες με τους εκμεταλλευτές τους…

 

G-M-R, 22 Σεπ. 2018

 

Ο ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ αλλά και των οροθετικών ατόμων, Ζακ Κωστόπουλος είναι ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του στο περιστατικό στο κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ομόνοιας, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Ζακ Κωστόπουλος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο 3pointmagazine.gr μεταξύ άλλων είχε πει μία φράση η οποία έχει μία τραγική σύνδεση με τα όσα συνέβησαν στο κοσμηματοπωλείο. Όσοι είδαν το σκληρό βίντεο που κυκλοφόρησε θα παρατήρησε ότι για κάποια δευτερόλεπτα και αφού ο Κωστόπουλος δέχεται επίθεση προσπαθώντας να βγει από το κοσμηματοπωλείο, δεκάδες άτομα παρακολουθούν απαθή τα όσα διαδραματίζονται λίγα μέτρα μπροστά τους. Μέχρι που κάποιος άνδρας φαίνεται να επεμβαίνει με κάποιο τρόπο.

Στην ερώτηση λοιπόν τότε της δημοσιογράφου «Πόσο εύκολο στην κοινωνία που ζούμε είναι να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις αυτό που θες;», ο Ζακ Κωστόπουλος είχε απαντήσει το εξής:

«Δεν είναι εύκολο. Από τη μια σίγουρα υπάρχει μια εξέλιξη, έχουν γίνει βήματα τουλάχιστον σε νομικό πλαίσιο, σύμφωνο συμβίωσης, αντιρατσιστικούς νόμους κ.λπ., από την άλλη όμως ακόμα στα ΜΜΕ ακούμε ομοφοβικές δηλώσεις σα να μην τρέχει τίποτα.

Ακόμα στο δρόμο κινδυνεύεις αν κουνιέσαι λίγο παραπάνω ή βάφεσαι ή είσαι εμφανώς γκέι, τρανς ή λεσβία. Οπότε καλοί οι νόμοι, χρειάζονται, αλλά από άποψη κοινωνίας και καθημερινότητας νομίζω εκεί έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε. Επίσης στις δύο τελευταίες επιθέσεις κατά της σωματικής μου ακεραιότητας που δέχτηκα, το στενάχωρο για μένα είναι ότι βρίσκεσαι ανάμεσα και σε άλλο κόσμο ο οποίος δεν αντιδρά.

Δηλαδή για μένα εάν με ρωτούσες τι θα ήθελες να αλλάξεις στην κοινωνία επειδή οι φασίστες δε θα πάψουν να είναι φασίστες, οι υπόλοιποι, τι κάνουμε; Όταν βλέπεις να επιτίθενται σε κάποιον, γιατί κοιτάς από την άλλη; Δε λέω να παίξεις ξύλο γιατί ούτε εγώ το έχω με το ξύλο αλλά μπορείς να βάλεις μια φωνή. Να κάνεις κάτι, να αντιδράσεις με κάποιον τρόπο. Για παράδειγμα, την επίθεση που δέχτηκα ως περιστατικό όταν το έγραψα, στο Facebook είχα θεωρητική αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Όμως σκεφτόμουν από όλους εσάς όταν το βλέπετε στο δρόμο, γιατί δεν κάνετε κάτι;».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.