ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Α. Χατζηστεφάνου στην «Αόρατη Πόλη»: «Η ενημέρωση θυμίζει απολυταρχικά καθεστώτα»
Friday
25/06/2021
10:23 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Άρης Χατζηστεφάνου
0

Σχόλιο GMR: Απλά, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ, ΤΑ ΑΞΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ: Συνομιλούν για απολυταρχικά καθεστώτα, το kontrachannel (το άκρον άωτον του αυριανισμού) και ο Αρης Χατζηστεφάνου/ΑΝΤΑΡΣΥΑ (το άκρον άωτον της σεχταριστικής περιφρόνησης προς κάθε γνήσια ταξική-πατριωτική συμπεριφορά, φαντασθείτε τους, λέμε τώρα, και στην εξουσία).

Το εκλαμβάνουμε ως συνέχεια του πιο πρόσφατου πολιτικού ανοίγματος εκ μέρους των ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ προς την χυδαιότερη (αν μπορεί να υπάρξει διαβάθμιση) συριζαίϊκη πλευρά: https://greek-market-research.com/clink/aris-chatzistefanoy-atomiki-tromokratia-dritsas-that-s-amore/ .

Ποιός ο λόγος αυτής της μεγάλης αγάπης;

Μα, η à la carte από κοινού υπεράσπιση του κουφοντινέϊκου: https://greek-market-research.com/clink/keimeno-68-panepistimiakon-yper-toy-koyfontina/ .

_.

 

 

 

 

info-war.gr, 23 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

Στην εκπομπή «Αόρατη Πόλη» του Kontra Channel φιλοξενήθηκε ο Άρης Χατζηστεφάνου, μιλώντας για την κρίση της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Στο πέμπτο επεισόδιο της εκπομπής «Αόρατη Πόλη», οι Φοίβος Κλαυδιανός, Κυριάκος Δημάγγελος και Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος, συνομίλησαν με έμπειρους δημοσιογράφους και εξέτασαν τα αίτια που οδηγούν τους πολίτες στο να εμπιστεύονται τα παραδοσιακά ΜΜΕ όλο και λιγότερο.

Αναγνωρισμένοι δημοσιογράφοι και διευθυντικά στελέχη μέσων ενημέρωσης, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο και ειδικοί πολιτικοί επιστήμονες, μίλησαν για την αξιοπιστία των media στις μέρες μας και για τις σχέσεις που έχουν αυτά με τα κόμματα, τους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις. Για το αν τα μέσα είναι οικονομικά βιώσιμα, αν υπάρχει πολυφωνία, αλλά και για τα social media που -όπως φαίνεται- στο μυαλό των πολιτών κερδίζουν έδαφος έναντι των παραδοσιακών ΜΜΕ.

Δείτε το πέμπτο επεισόδιο της εκπομπής «Αόρατη Πόλη», με τίτλο «Δημοσιογραφία σε κρίση».

 

 

Πηγή: info-war.gr

 

 

Οι νταβατζήδες που «προάγουν» την πολιτική
Friday
09/04/2021
01:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Άρης Χατζηστεφάνου ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Ο μαστροπός και εκβιαστής Μέγερ Λάνσκι

Σχόλιο GMR:   Ωραίο το άρθρο του αγαπητού Άρη Χατζηστεφάνου, αλλά, η εξουδετέρωση των νταβατζήδων που “προάγουν” την πολιτική, δεν γίνεται με αλλαξοκολλεγιές με συριζοεφημερίδες “των συντακτών”, γίνεται με ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ταξικές-απελευθερωτικές  ( https://greek-market-research.com/clink/mas-ethizoyn-se-kivdili-kanonikotita/ ).

_.

 

 

 

Αρης Χατζηστεφάνου, 4 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

Η Ιστορία είναι γεμάτη από περιπτώσεις μαστροπών που κατάφεραν να καθορίζουν πολιτικές εξελίξεις σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Άνθρωποι που θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή αλλά συχνά κατέληγαν με αστυνομική προστασία. Και για άλλη μια φορά οι ΗΠΑ άνοιξαν τον δρόμο.

Ήταν ο πρώτος νταβατζής της Ιστορίας Ελληνας – ή τουλάχιστον αποκύημα της ελληνικής μυθολογίας; Οι Αγγλοσάξονες χρησιμοποιούν τον όρο panderer για να περιγράψουν τον μαστροπό, από το όνομα του αριστοκράτη, τοξοβόλου Πάνδαρου, που σύμφωνα με την Ιλιάδα πολέμησε στο πλευρό των Τρώων. Στην πραγματικότητα βέβαια, για τη ρετσινιά που συνοδεύει ακόμη και σήμερα τον Πάνδαρο δεν ευθύνεται ο Όμηρος αλλά μεγάλοι συγγραφείς του Μεσαίωνα, όπως ο Βοκάκιος, ο Τζέφρι Τσόσερ και κυρίως ο Σέξπιρ. Στα έργα τους, ο Πάνδαρος παρουσιάζεται σαν ένας γλοιώδης γέρος ο οποίος προσφέρει τη Χρυσηίδα για τη σεξουαλική ικανοποίηση του μυθικού πρίγκιπα Τρωίλου.

Με ή χωρίς μεσογειακή καταγωγή πάντως, οι περιπτώσεις των προαγωγών που κινούνται παρασκηνιακά για λογαριασμό των εκάστοτε ισχυρών χάνονται στα βάθη της Ιστορίας. Πολλές φορές, χάρη στα υπερκέρδη που συγκεντρώνουν ή στους εκβιασμούς γνωστών προσωπικοτήτων, οι σύγχρονοι «Πάνδαροι» παίζουν κομβικό ρόλο σε πολιτικές εξελίξεις ή καταφέρνουν να οικοδομήσουν γιγαντιαίες οικονομικές αυτοκρατορίες.

(more…)

Στο μυαλό ενός αρνητή των εμβολίων
Monday
29/03/2021
00:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Άρης Χατζηστεφάνου ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19
0

Σχόλιο GMR: Ο Άρης Χατζηστεφάνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ΕΠΙΛΕΓΕΙ να συνομιλεί και μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΩΣ, με άτομα του επιπέδου και του τύπου “(που πλέον με αποκαλούσε «πόρνη» και υπάλληλο του Μπιλ Γκέιτς)”.

Επιλογή του και με με τις υγείες του.

Εμείς, ποτέ δεν θεωρήσαμε τον Α.Χ. τέτοιου επιπέδου και γι αυτό προσπαθήσαμε και τηλεφωνικά και διαβιβάζοντας τις προτάσεις μας για απαλλαγή από την Χρεοκρατία, να αντλήσουμε κάτι θετικό, από τα “ταξικά αντανακλαστικά” που πιστεύαμε πως διαθέτει.

Όμως, οι ΑΝΤΑΡΣΥΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ του Α.Χ. κινούνται αποκλειστικά στο σεχταροπορτουνιστικό τρίπτυχο, α)του προαναφερθέντος επιπέδου, β)της εφημερίδας των συντακτών φυσικά και των πολιτικών συσχετισμών της (Η Εφημερίδα των Συντακτών 20/03/2021) και γ)του κουφοντινέϊκου ( https://greek-market-research.com/clink/aris-chatzistefanoy-atomiki-tromokratia-dritsas-that-s-amore/ ).

Κρίμα…

_.

 

 

 

Αρης Χατζηστεφάνου 22 Μαρτίου 2021

 

 

 

 Το κίνημα των αρνητών των εμβολίων δεν γνωρίζει εθνικά, ταξικά, μορφωτικά ή πολιτικά σύνορα. Υπάρχει όμως μια συχνά αδιόρατη γραμμή που ενώνει τα επιχειρήματα των μελών του: η πίστη στις αρχές του νεοφιλελευθερισμού, η οποία έχει «ποτίσει» τη σκέψη δισεκατομμυρίων ανθρώπων εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.

Προ ημερών βρέθηκα να συνομιλώ στο twitter με έναν αρνητή των εμβολίων. Αναπαράγοντας μια παλιά θεωρία συνωμοσίας, ισχυριζόταν ότι, σύμφωνα με έρευνα Ινδών επιστημόνων, μισό εκατομμύριο παιδιά στην Ινδία έμειναν παράλυτα από εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας. Η έρευνα βέβαια δεν έλεγε αυτό – οι Ινδοί επιστήμονες τόνιζαν ότι δεν υπάρχει «αιτιώδης συνάφεια» μεταξύ του εμβολίου και των κρουσμάτων παράλυσης, ενώ ο ΠΟΥ κατέρριψε και τα υπόλοιπα στοιχεία που παρουσίαζαν.

Από κάποια στιγμή και μετά ο αρνητής (που πλέον με αποκαλούσε «πόρνη» και υπάλληλο του Μπιλ Γκέιτς) άρχισε να μου στέλνει ξανά και ξανά ένα κείμενο που όπως έλεγε αποδείκνυε με «επίσημα στοιχεία» τη θέση του. Αυτό που έστελνε όμως ήταν μια έρευνα που κατέρριπτε το σύνολο της μεθοδολογίας των Ινδών ερευνητών. Χωρίς να το καταλαβαίνει, ακόμη και όταν του το επισήμανα, ο αρνητής των εμβολίων συνέχισε να με βομβαρδίζει με… τα δικά μου επιχειρήματα, πιστεύοντας ότι με έχει κατατροπώσει!

(more…)

Ο Δρίτσας είχε δίκιο. Αλλά τι πραγματικά είπε;
Sunday
07/03/2021
20:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Άρης Χατζηστεφάνου Θοδ. Δρίτσας Τρομοκρατία
0

Σχόλιο GMR: Ο ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ DEBTOCRACY!!!

Ο κεντρικός τίτλος θα μπορούσε να είναι : ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΡΙΤΣΑΣ (: That’s Amore!!!).

Ο Άρης Χατζηστεφάνου είναι ο δημιουργός του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ Debtocracy το οποίο στηρίζουμε, βλέπετε παρακάτω τον πρώτο σύνδεσμο.

Με ποιο σκεπτικό ο Α.Χ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ τον Δρίτσα και τον προμοτάρει;;;;

Με την ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ μετατροπή ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ υποβαθμιστικού του θέματος ΥΦΟΥΣ “Καλά τώρα η τρομοκρατία…” (που θυμίζει το “Μια φορά το εξάμηνο” όπως βλέπετε παρακάτω στον δεύτερο σύνδεσμο ), σε «τρομοκρατία απέτυχε αφού δεν κατάφερε να τρομοκρατήσει κανέναν»

Όμως αρνείται συστηματικά ΚΑΘΕ ΑΝΤΙ-DEBTOCRACY ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ (Όπως εδώ: https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ ).

Βρίσκει όμως λόγια δικαιολόγησης του υπέργηρου τσογλανιού https://greek-market-research.com/clink/dritsas-syriza-mia-fora-sto-examino-viasmoi-mikron-paidion/ και βασικά, υπέρ-ενόχου της εσχάτης μνημονιακής προδοσίας υπό την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σκέπη του νεότερου τσογλανιού https://greek-market-research.com/clink/to-tsoglani-vasika-enochos-eschatis-prodosias/ και https://greek-market-research.com/clink/omologia-tsipra-peri-katalysis-toy-syntagmatos/ .

Το να μας παραπέμπει ο Α.Χ. να ακούμε τον Δρίτσα να μιλάει στο ηχητικό τόση ώρα, για κράτος δικαίου, χωρίς να βρίσκει να πει μια κουβέντα για Δριτσα-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ, είναι άκρως προκλητικό και προσβλητικό , ακόμα περισσότερο, ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟ, για το ίδιο του το ντοκυμαντερ, το DEBTOCRACY.

Βεβαίως, η ρεφορμιστική (λυκο)φιλία με τον Δρίτσα/ΣΥΡΙΖΑ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ https://greek-market-research.com/clink/oi-diadilosies-kke-antarsya-syriza-mera25/ των ακραιοσεχταριστών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (όπου και ο Α.Χ.), συμπεριλαμβάνει και άλλους. Όπως, και το λέμε από κατ’ ιδίαν γνώση, και θαυμασμό προς τον αγαπητό (αγαπητό από εμάς κατά τα λοιπά, που όμως πολιτικά θεωρεί, εμάς, “ανήξερους” ως μη οπαδούς του “τι κι αν είναι κατοχή” αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμου) Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος αφού σεργιανούσε σε ιντερνετικές εκπομπές με το κόμμα του Καζάκη (ΑΥΤΟ της σύγκλησης πατριωτικών δυνάμεων https://greek-market-research.com/clink/eklogiki-sygklisi-ti-ki-an-einai-katochi-patriotikon-dynameon/ ), τώρα του επιτίθεται επειδή προτίμησε τον Τράγκα, αντ’ αυτού https://greek-market-research.com/article/to-epam-me-strofi-180moiron-anakoinose-synergasia-me-to-komma-tragka/ .

Τέλος, ποιος κύριε Χατζηστεφάνου καταδικάζει την ατομική τρομοκρατία ,

“Ας προχωρήσουμε όμως τη συζήτηση ένα βήμα πέρα από όσα είπε ή δεν είπε ο Δρίτσας. Το γεγονός ότι καταδικάζουμε την τρομοκρατία…”, όπως διατείνεστε;

Μήπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ οπου συν-ανήκετε μετά της υπερηφάνως ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ, Ιωάννας Κούρτοβικ (τα υπόλοιπα περί μπαχαλάκηδων κλπ τα έχουμε εξαντλήσει σε άλλα σχόλιά μας);;;

Τέλος, για να σταματήσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσω των διαφόρων νομικών, δημοσιογράφων, πολιτευομένων της και λοιπών, ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ υποστηρικτών της, να νομίζει πως καταπίνουμε τον πολυπρόσωπο “άνυδρο σεχταρισμό”(*) της, στην ουσία την αντι-δημοκρατική, ως και φιλική προς την ατομική τρομοκρατία ιδεολογία και πολιτική της, παραθέτουμε ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΣΗΜΕΙΟ το παρακάτω αποκαλυπτικό απόσπασμα του Α.Χ.:

“Παρεμπιπτόντως, αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι μηχανισμοί προπαγάνδας της κυβέρνησης, οι οποίοι όταν αναφέρονται στα θύματα προτάσσουν πάντα τον Αξαρλιάν, έναν άνθρωπο που σκοτώθηκε κατά λάθος από τη 17Ν και για τον οποίο η οργάνωση έχει πραγματοποιήσει σκληρή αυτοκριτική.”

Δηλαδή, η 17Ν, κατά τον Α.Χ. , έχει ως ελαφρυντικό (ίσως και ηθική ανωτερότητα κύριε Χατζηστεφάνου;;;) την μεταμέλεια της για τις “παράπλευρες απώλειες”, Ε, όχι όμως και να μεταμεληθεί για την ατομικοτρομοκρατική της ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, δράση!

(*) — διατύπωση κατά του σεχταρισμού από τον Αλέξανδρο Χρύση εντός:

https://greek-market-research.com/article/alexandros-chrysis-komvikos-stochos-i-exodos-apo-eyro-ee/

Συμπληρωματικά, η νέα παν “αριστερή” συνεργασία!:  To κάλεσμα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και το προσκλητήριο του Ρουβίκωνα

_.

 

 

 

Αρης Χατζηστεφάνου, 3 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

 

Ας ξεκινήσουμε με τα αυτονόητα. Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από την δράση αυτών των οργανώσεων» διαστρεβλώθηκαν σχεδόν από το σύνολο των ΜΜΕ και τους επικοινωνιακούς μηχανισμούς της κυβέρνησης. Όποιος άκουσε ολόκληρη τη συνέντευξη, και όχι τα κομμένα αποσπάσματα που μεταφέρει η Ομάδα Αλήθειας και άλλα τρολ του Μητσοτάκη, συνειδητοποιεί ότι ο βουλευτής καταδικάζει τη δράση της 17Ν και ζητά την εφαρμογή των νόμων.

Όσα είπε θα μπορούσαν να συμπυκνωθούν στη φράση η «τρομοκρατία απέτυχε αφού δεν κατάφερε να τρομοκρατήσει κανέναν». Πρόκειται για την ίδια σχεδόν φράση που χρησιμοποιούν όλοι οι πολιτικοί εδώ και περίπου τέσσερις δεκαετίες: Δεν τρομοκρατούμαστε από τους τρομοκράτες.

Για αυτόν τον λόγο ήταν απαράδεκτη και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που «άδειασε» τον βουλευτή του αντί να εξηγήσει το αυτονόητο (αν και ομολογουμένως, τις τελευταίες ημέρες, το να προσπαθείς να απευθυνθείς με λογικά επιχειρήματα σε στελέχη και τρολ της κυβερνητικής παράταξης είναι σαν να θέλεις να αδειάσεις έναν ωκεανό βλακείας με ένα κουτάλι).

(more…)

Η Ελλάδα «κόλλησε» την Ολλανδική Ασθένεια
Tuesday
18/12/2018
22:31 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Άρης Χατζηστεφάνου
0

 

 

Άρης Χατζηστεφάνου, 17 Δεκ. 2018


 

Ο θεός, υποστηρίζουν ορισμένοι, έφτιαξε τον κόσμο και οι Ολλανδοί την Ολλανδία. Σε αντίθεση όμως με τον πρώτο, ο οποίος αποφάσισε κάποια στιγμή να ξεκουραστεί, οι Ολλανδοί συνέχισαν απτόητοι μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι είναι σε θέση να παράγουν ακόμη και τους δικούς τους σεισμούς.

To Χρόνινγκεν, μια πόλη περίπου 200 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Αμστερνταμ αντιμετωπίζει εδώ και δεκαετίες καταστροφικές σεισμικές δονήσεις λόγω της άντλησης φυσικού αερίου από το γιγαντιαίο κοίτασμα που βρίσκεται στο υπέδαφός του.

Υστερα από χρόνια κινητοποιήσεων, η εταιρεία φυσικού αερίου ΝΑΜ (κονσόρτσιουμ της Shell και της ExxonMobil) αναγκάστηκε να πληρώσει εκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις, ενώ η κυβέρνηση υποσχέθηκε να σταματήσει την εκμετάλλευση του κοιτάσματος τα επόμενα χρόνια.

(more…)

DEBTOCRACY / ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ
Thursday
17/08/2017
14:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Άρης Χατζηστεφάνου ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
0

deptocracy

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ από το κοινό. Το «Debtocracy» αναζητά τα αίτια της κρίσης του χρέους και προτείνει λύσεις που παραγκωνίζονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το ντοκιμαντέρ διανέμεται ηλεκτρονικά υπό την άδεια Creative Commons από τις 6 Απριλίου 2011, υπότιτλος σε έξι γλώσσες. Ο Άρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη συζητούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και διανοούμενους από όλο τον κόσμο που περιγράφουν τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην τρέχουσα παγίδα του χρέους -την αποκατάσταση. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την πορεία χωρών όπως ο Εκουαδόρ, που δημιούργησε επιτροπές ελέγχου και παρακολουθεί την παρόμοια διαδικασία στην Ελλάδα.

Το Debtocracy χαρακτηρίζει τους ακαδημαϊκούς David Harvey, Samir Amin, Κώστα Λαπαβίτστα και Γεράρντ Ντουμενίλ. Ο φιλόσοφος Alain Badiou. Ο επικεφαλής της Επιτροπής Ελέγχου του Ισημερινού, Hugo Arias. Ο πρόεδρος του CADTM Eric Toussaint. Δημοσιογράφοι όπως ο Avi Lewis (συν-δημιουργός του ντοκιμαντέρ “The Take”) και ο Jean Quatremer. Καθώς και δημόσιες προσωπικότητες όπως ο Μανόλης Γλέζος και η Σαχρά Βαγενκνέχτ (από το γερμανικό κόμμα Die Linke).

Το soundtrack γράφτηκε από τον Γιάννη Αγγελάκα, τον Ερμή Γεωργιάδη και τον Άρη RSN, ενώ ο δημοσιογράφος και ο οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης έγραψαν επιστημονικά ολόκληρο το έργο. Η BitsnBytes ανέλαβε την παραγωγή του “Debtocracy”, το οποίο επεξεργάστηκε ο Άρης Τριανταφύλλου. Οι δημιουργοί του “Debtocracy” στράφηκαν σε συνδικάτα και εργατικά σωματεία για χρηματοδότηση. Κυρίως, στράφηκαν προς τους πολίτες, οι οποίοι βοήθησαν στη συν-παραγωγή της ταινίας.

Παρακολουθείστε το Ντοκυμαντέρ πατώντας στο Link

http://infowarproductions.com/debtocracy_doc/