ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Tσίπρας-Κοτζιάς για το Σκοπιανό: Στον Εισαγγελέα Φλωρίνης για «Προδοσία της Χώρας»(ΠΚ138), Εθνική Αναξιότητα» (Α.Ν.533/1945), Κατάχρηση Πληρεξ/τας(ΠΚ151), Πλαστογραφία Εγγράφου (ΠΚ 216).
Wednesday
05/09/2018
00:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κείμενα Γνώμης Δημ. Αντωνίου
0

 

Δημ. Αντωνίου, 4 Σεπ. 2018

 

 

Tσίπρας-Κοτζιάς για το Σκοπιανό: Στον Εισαγγελέα Φλωρίνης για «Προδοσία της Χώρας»(ΠΚ138), Εθνική Αναξιότητα» (Α.Ν.533/1945), Κατάχρηση Πληρεξ/τας(ΠΚ151), Πλαστογραφία Εγγράφου (ΠΚ 216).

Του Δημ. Αντωνίου, ιατρού, Χαλκίδα

Χθές κατατέθηκε στον Εισαγγελέα Χαλκίδος για τον αρμόδιο Εισαγγελέα Φλωρίνης η 400σέλιδη μήνυσή μου με 800 σελ. σχετικά έγγραφα, κατά των Τσίπρα-Κοτζιά για την Συμφωνία των Πρεσπών για το θέμα των Σκοπίων.

Ελπίζωμ η μήνυση αυτή που είναι και μια μεγαλειώδη ιστορική, γλωσσολογική, αλλά και νομική μελέτη υψηλότατου επιπέδου βα εκδοθεί σε βιβλίο, για την δωρεά του στους Έλληνες όλων των γενεών και χωρίς ουδεμία αξίωση από εμένα.

Προς το παρόν σας καταθέτω τις κατηγορίες και τα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ της μήνυσης-μελέτης μου, η οποία είμαι σίγουρος θα παράξει μεγάλες και ιστορικές εξελίξεις.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΜΗΝΥΣΗ

Του Δημητρίου Αντωνίου, ιατρού, κατ. Χαλκίδος, οδός Δημ. Βώκου 6, ΤΚ 34132,

ΑΔΤ: ΑΙ 986650/ΤΑ Χαλκίδος, τηλ. 22210-62743 και 695 30 12 255, email: el.politias@cyta.gr

ΚΑΤΑ

(more…)

Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ (ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ) ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ (ΨΕΥΤΟ-ΠΩΛΗΣΗ)
Monday
09/10/2017
11:01 GMT+2
Τράπεζες Δημ. Αντωνίου
0

Των Δημ. Αντωνίου και Όλιας Νικολοπούλου (επίβλεψη, επιμέλεια, έλεγχος),      8-10-2017

Η “Πώληση” Δανείου χωρίς την υπογραφή του Δανειολήπτη είναι ΑΚΥΡΗ (ψευτο-πώληση). Νομική Τεκμηρίωση για δικαστική χρήση (δεν θα χρειαστεί όμως!)

Το άρθρο 5 Συντάγματος προστατεύει το δικαίωμα της Ελευθερίας των πολιτών, ως το θεμέλιο του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος (αρ. 1 Σ).

Με το άρθρο 17 Συντάγματος, η Πολιτεία προστατεύει την απαραβίαστη ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων (Σ 20). Ως περιουσία ορίζεται και η υλική περιουσία και τα (άυλα) δικαιώματα (Σ 25) επί περιουσιακών στοιχείων (χρηματική ή άλλη υλική). Η αναγκαστική αφαίρεση περιουσιακών δικαιωμάτων, συνιστά αφαίρεση περιουσίας (παράβαση αρ.17, 25.3 Σ, παράβαση του αρ. 1 Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ και του αρ. 1 Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων) (βλ. επίσης την σύμφωνη με τα παραπάνω εκτενή Νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) και την αρ. 40/1998 απόφαση ΟλΑΠ).

Βασική έκφραση και η μέγιστα θεσμοποιημένη έκφρασή της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ είναι η Ελεύθερη Σύναψη Συμβάσεων οι οποίες συνιστούν την Ελεύθερη Ταύτιση Ελεύθερων Βουλήσεων ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ Αντι-Συμβαλλομένων.

Δεν συνάπτουμε απλά «συμβάσεις» (διότι σκέτη είναι μια λέξη κενή περιεχομένου (nominalism)) αλλά «σύμβαση του συγκεκριμένου προσώπου Α με το συγκεκριμένο πρόσωπο Β».

Ως συνέπεια αυτού, ο ΘΕΜΕΛΙΟΔΕΣΤΕΡΟΣ ΚΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ κάθε σύμβασης είναι αμοιβαία ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ συγκεκριμένου αντι-συμβαλλόμενου από τον έτερο. Η μονομερής αναγκαστική παραβίαση του θεμελιώδους αυτού όρου, επιφέρει κατάρρευση του όλου της Σύμβασης (ΑΚ 180 επ.).

Συνεπώς, η πώληση δανείων των τραπεζών σε ξένα funds, ΧΩΡΙΣ την ΣΥΜΩΝΙΑ του δανειολήπτη (ως εταίρου αντι-συμβαλλομένου) είναι ΑΚΥΡΗ κι οι νόμοι 4354/2015 και 4389/2016, που προβλέπουν την παραπάνω πώληση (με την παρακάτω επιφύλαξη) είναι αντισυνταγματικοί και συνιστούν Κατάχρηση Δικαιώματος (Σ 5, 17, 20, 25.3, ΑΚ 181).

ΣΧΟΛΙΟ: Αν προβάλλετε ενώπιον δικαστηρίου τα παραπάνω επιχειρήματα, το δικαστήριο θα ακυρώσει αμέσως την ψευτο-πώληση…αν και επειδή οι τράπεζες και τα funds, τα γνωρίζουν αυτά, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΑΝΕΙΑ.

Προσέχτε όμως, μην υπογράψετε νέες ρυθμίσεις παλαιών δανείων, διότι στις νέες ρυθμίσεις υπάρχει όρος, με τον οποίο ο δανειολήπτης δίνει στην τράπεζα το δικαίωμα να πωλήσει το δάνειό του (ενώ στις παλαιές, πριν το 2015, συμβάσεις-συμβόλαια, δεν υπάρχει τέτοιος όρος!). Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει πλήρως τις απόψεις μου εδώ, ότι χωρίς την υπογραφή του δανειολήπτη, η ψευτο-πώληση του δανείου του είναι ΑΚΥΡΗ.

ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ. Το αρ. 3 παρ. 3 ν.434/2016 όμως, πιστεύω ότι απαιτεί («κρυφίως»!)την συναίνεση του δανειολήπτη για την πώληση του δανείου του. Δηλ. όταν ο δανειολήπτης πάρει την ειδοποίηση-κλήση από την τράπεζα για ρύθμιση ή πώληση του δανείου του, αυτός πρέπει να απαγορεύσει στην τράπεζα να πωλήσει το δάνειό του. Αν δεν το κάνει…δεν πειράζει…πάλι δεν υπάρχει ρητή του συναίνεση για την πώληση του δανείου του. Αλλά αυτό είναι τώρα μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια, μπροστά στα παραπάνω επιχειρήματα που ανέλυσα.

Για τους παραπάνω λόγους, οι τωρινές δανειακές συμβάσεις των τραπεζών, περιέχουν εκτενή όρο με τον οποίο οι δανειολήπτες καλούνται να υπογράψουν ότι δέχονται να πωληθούν τα δάνειά των σε ξένα funds!

PACTA SUND SERVANTA (Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται).

Το άρθρο αυτό γράφτηκε από τον Δημ. Αντωνίου, με την επίβλεψη, έλεγχο κι επιμέλεια της Ολυμπίας (Όλιας) Νικολοπούλου, δικηγόρου Αθηνών.

Mε αγάπη

Δημ. Αντωνίου, ιατρός

(QE): Η Μοναδική Αλήθεια και το Νέο Μεγάλο Παραμύθι των Παραμυθάδων.
Wednesday
01/03/2017
10:19 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Αντωνίου
0

ΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΜΕΝΙΟΥ)

 

Το Πρόγραμμα «Ποσοτικής Χαλάρωσης» (QE): Η Μοναδική Αλήθεια και το Νέο Μεγάλο Παραμύθι των Παραμυθάδων.

του Δημ. Αντωνίου, ιατρού, 28 Φεβ. 2017

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το 2015 έδωσε το «πράσινο» φως στην ECB (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα – EKT) να προχωρήσει στην εξαγορά κρατικών ομολόγων στη δευτερογενή αγορά(Quantitative Easing-Ποσοτική Χαλάρωση), προκειμένου να βοηθήσει τις ευρωπαϊκές οικονομίες. Κι αυτή είναι μια Κευνσιανή Νομισματική Πολιτική !

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Λουξεμβούργο αποφάσισε την Τετάρτη (22-01-2015) την νομιμοποίηση του προγράμματος αγοράς κρατικών ομολόγων (ΟΜΤ, Outright Monetary Transactions Program) από την ΕΚΤ από χώρες σε κρίση, όπως η Ελλάδα, γεγονός που αποτελεί απόφαση – ορόσημο για την Ευρωζώνη.

Πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων

Ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, ανακοίνωσε, την έναρξη του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης σύμφωνα με το οποίο η Τράπεζα θα ξεκινήσει αγορά ομολόγων (κρατικών και ιδιωτικών-τραπεζικών) από τον Μάρτιο του 2015 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016, το οποίο παρατάθηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017.

Οι αγορές ομολόγων θα βασίζονται στην κλείδα κατανομής και θα κινούνται στο ποσό των 80 δισ. το μήνα. Συνολικά το πρόγραμμα της ΕΚΤ θα αγγίξει τα 1,4 τρισ. ευρώ. Στο διάστημα αυτό η ECB θα διαθέτει 80 δις. το μήνα για αγορές κρατικών ομολόγων στην Ευρωζώνη.

Σύμφωνα με το μερίδιο συμμετοχής των εθνικών τραπεζών οι αγορές των ομολόγων

Ο Μάριο Ντράγκι τόνισε, ακόμη, ότι οι αγορές θα γίνουν σύμφωνα με το μερίδιο συμμετοχής των εθνικών κεντρικών τραπεζών στο κεφάλαιο της ΕΚΤ, το οποίο αντιστοιχεί περίπου στο ποσοστό τους στο ΑΕΠ της ευρωζώνης.

(more…)