ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Νέα Υόρκη: Ο Νίκος Λυγερός αποδόμησε την Συμφωνία των Πρεσπών
Sunday
20/01/2019
20:38 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Νίκ. Λυγερός ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Νίκος Λυγερός, 12/2018

 

 

Μετά το video μπορείτε να κατεβάσετε την συμφωνία των Πρεσπών στον υπολογιστή σας για ανάγνωση σε αρχείο PDF

 

Prespes_symfwnia–2.pdf

 

 

Ο Νίκος Λυγερός για την Μακεδονία και το νέο Συλλαλητήριο.
Friday
07/09/2018
00:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κείμενα Γνώμης Νίκ. Λυγερός ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:  Διαβάζουμε το άρθρο του κου Νίκου Λυγερού, ο οποίος σύμφωνα με το βιογραφικό του στο ίντερνετ διαθέτει υψηλότατο IQ.

Διαβάζουμε και τα σχόλια κάτω από το άρθρο.

Νομίζουμε, πώς μας χρειάζονται αναλύσεις υψηλού IQ, αλλά μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η συναισθηματική νοημοσύνη και μάλιστα η  επικοινωνιακή συναισθηματική νοημοσύνη.

Ο αγαπητός ΘΑΝΟΣ-ΚΟΥΚ, είναι από τους bloggers που συμβάλλουν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Πολύ ενδιαφέρον.

 

 

 

Νίκ. Λυγερός (*)4 Σεπ. 2018

 

 

Νέο Μεγάλο Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά την ιστορία του γι’ αυτό θα δώσει το παρόν στο νέο μεγάλο Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το όνομα της Μακεδονίας. Όλοι τώρα και όχι μόνο οι νέοι Μακεδονομάχοι, κατάλαβαν ότι αυτό το προσύμφωνο είναι απαράδεκτο για την Μακεδονία και όλο τον Ελληνισμό. Και δεν μπορούμε ν’ αφήσουμε μερικά άτομα να εκμεταλλεύονται την εξουσία για να περάσουν σταλινικές ιδέες στην περιοχή χωρίς να σέβονται τους λαούς και την ιστορία τους. Όλες οι δικαιολογίες του Πρωθυπουργού και του ΥπΕξ ειδικά, ξέρουμε ότι δεν στέκουν και ότι προσπαθούν μάταια να καλύψουν το βάρβαρο ιδεολογικό υπόβαθρο. Και δεν είναι θέμα αριστεράς. Κι ο Καμύ αριστερός ήταν. Αυτό ποτέ δεν τον εμπόδισε να προστατεύσει τους λαούς. Άλλο αριστερά κι άλλο σταλινισμός.

Το όνομα της Μακεδονίας δεν αφορά την αριστερά ή τη δεξιά αλλά τον ίδιο τον Ελληνισμό. Ο σεβασμός προς την ιστορία δεν έχει κόμματα. Γι’ αυτό τον λόγο στη Θεσσαλονίκη είναι οι Έλληνες που θα βρίσκονται στο Συλλαλητήριο και όχι τα κόμματα. Διότι τόσους μήνες τα κόμματα περίμεναν να δουν αν η αντίδραση του ελληνικού λαού θα γινόταν αντίσταση για ν’ ακολουθήσουν. Αυτό έγινε. Η αντίσταση του Έθνους είναι που μας οδηγεί στη Θεσσαλονίκη για να φανεί η αλήθεια που δεν ξεχνά την ιστορία.

(more…)