ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Βιβλίο επί του ΑμεσοΔημοκρατικού Ανθρωποκεντρισμού
Sunday
03/09/2017
14:19 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ο.Τ. Γεριτσίδου
0

Δελτίο Τύπου          03/09/2017

 

Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα παρουσιάζουμε το 1ο μας βιβλίο επί του ΑμεσοΔημοκρατικού Ανθρωποκεντρισμού:

amdan

Με αυτό το βιβλίο αποδεικνύουμε ξεκάθαρα ότι η  Άμεση Δημοκρατία είναι εφικτή και εφαρμόσιμη σε κρατικό επίπεδο.

Αποδεικνύουμε ότι τα άλυτα προβλήματα του τωρινού συστήματος δεν υφίστανται σε σύστημα Άμεσης Δημοκρατίας σε συνδυασμό με την κοινωνική διάταξη του Ανθρωποκεντρισμού.

Αποδεικνύουμε ότι οι ανεφάρμοστες δήθεν ουτοπίες του τωρινού συστήματος και κάθε ενσάρκωσης του (νυν και προηγούμενης) είναι η απλή δεδομένη πραγματικότητα και καθημερινότητα του κάθε Πολίτη σε σύστημα Άμεσης Δημοκρατίας με Ανθρωποκεντρισμό.

Αποδεικνύουμε ότι τα πράγματα είναι απλά και πρακτικά και όχι μυστηριώδη, ανεξέλεγκτα και πολύπλοκα αν το σύστημα είναι το κατάλληλο για τις ανάγκες και στόχους του μέσου Πολίτη.

Δείτε το βιβλίο είτε στον ιστοχώρο του ΑμεσοΔημοκρατικού Ανθρωποκεντρισμού (www.greekdirectdemocracy.com) είτε στον ιστοχώρο του εκδοτικού οίκου (www.mindpower.gr).

Όπως στην πραγματική 3η Σεπτεμβρίου του 1843 απαιτήσαμε να περάσει το Κράτος μας στο επόμενο στάδιο της τότε εποχής, έτσι τώρα, εν έτει 2017 έχει έρθει η στιγμή να αποφασίσουμε και κατόπιν να φέρουμε το επόμενο εξελικτικό στάδιο της σύγχρονης πολιτισμένης κοινωνίας και εποχής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το βιβλίο και ό,τι σχετικό στο tantz.aerine@gmail.com & olgayeri@gmail.com  .

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.