ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η Άγκυρα τρέχει τον Δένδια – Τεστ αντοχής για τη διπλωματία της Αθήνας
Monday
02/12/2019
22:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Κώστ. Βενιζέλος
0

Σχόλιο GMR: Οι καλύτερες αναλύσεις του slpress, αφορούν τις ενέργειες του παρεχόμενου στον ξένο παράγοντα πολιτικού προσωπικού. Πέραν αυτών;

 

 

 

Κώστας Βενιζέλος, 2 Δεκεμβρίου 2019

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Η εύκολη οδός είναι να καλείται στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ο Λίβυος πρέσβης και να προειδοποιείται πως εάν δεν δώσει το περιεχόμενο του μνημονίου που υπέγραψε η χώρα του για τις θαλάσσιες ζώνες με την Τουρκία θα απελαθεί. Το δύσκολο ήταν να γίνει το ίδιο με τον Τούρκο πρέσβη, ο οποίος επίσης κλήθηκε στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για διάβημα. Θα ήταν ενδιαφέρον να ενημερώσει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για το περιεχόμενο της συνάντησης του κ. Νίκου Δένδια με τον Τούρκο πρέσβη.

Κι αυτό επειδή για τη συζήτηση που είχε με τον Λίβυο διπλωμάτη υπήρχε διαρροή και σχετική αναφορά στο «ηρωικό τελεσίγραφο», το οποίο του δόθηκε (παρεμπιπτόντως το τηλεγράφημα φαίνεται να λήγει την ερχόμενη Πέμπτη και εάν απελαθεί είναι άγνωστο εάν θα μπορεί να επιστρέψει στη χώρα του. Ενδέχεται να ζητήσει και άσυλο στην Ελλάδα!). Το δυσκολότερο, βεβαίως, βήμα ως φαίνεται για την Αθήνα είναι να προχωρήσει στην οριοθέτηση ΑΟΖ της Ελλάδος με την Κύπρο και με την Αίγυπτο.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.