ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αντώναρος: Έτοιμος ο Μητσοτάκης να τα συζητήσει «όλα» με την Τουρκία και όχι μόνον ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα
Sunday
22/11/2020
17:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΟΖ Ευάγγ. Αντώναρος Κυρ. Μητσοτάκης Ν.Δ. Υφαλοκρηπίδα
0

Σχόλιο GMR: Κατ’ αρχήν να πούμε, πως ο τίτλος της κομβικής σημασίας ανάρτησης, οφείλεται στον επίλογο του πιο κάτω άρθρου του Καθηγητή Γεωργίου Μαργαρίτη.

Μέχρι στιγμής, να πούμε επίσης, το κόμμα του Γ.Μαργαρίτη,το ΚΚΕ,  διασώζει και την εσχάτη προδοσία και Μνημονίων και Συμφωνίας των Πρεσπών και Ισλαμοποίησης της χώρας και των συμφωνιών με Ιταλία-Αίγυπτο και το έξωθεν και έσωθεν (αδιερεύνητο) έγκλημα της απόπειρας δολοφονίας του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή μαζί και την δολοφονία του Κώστα Τσαλικίδη και τον για όλα αυτά ΥΠΕΥΘΥΝΟ, “Τι κι αν είναι Κατοχή” Αντί-προσώπου Σου Κοινοβουλευτισμό.

Επομένως αναμένουμε από τον Γεώργιο Μαργαρίτη να μας δείξει, το πως θα πραγματοποιηθεί η απειλητική ευχή του, που χρησιμοποιήσαμε ως τίτλο της ανάρτησης.

Συνεχίζουμε:

Το να μεταγραφεί ο κος Αντώναρος σε ΚΚΕ, ή ΚΙΝΑΛ, δεν φαίνεται τόσο πιθανό.

Ούτε και στον ΣΥΡΙΖΑ, παρά την έμμεση αλλά σαφέστατη υποστήριξη ( Αντώναρος: «Ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης οδηγεί τη χώρα σε συμφορά») που έδωσε στον ανελέητο καραγκιόζη της αριστεράς ( https://greek-market-research.com/clink/to-tsoglani-vasika-enochos-eschatis-prodosias/ ) .

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του κου Αντώναρου είναι σοβαρή και φυσικά, δεν χρειαζόταν ο κος Αντώναρος για να μας μαντέψει όσα οι ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ, (  https://greek-market-research.com/clink/aggelos-syrigos-poy-vrisketai-to-kastelorizo/, Γ. Μαργαρίτης–Πως ο Δένδιας έκανε σημαία το διεθνές δίκαιο και το κακοποίησε )  έχουν προδιαγράψει.

Απλά ο κος Αντώναρος δουλεύει για τα συμφέροντα της πολιτικής παρέας του κου Σαμαρά, δηλαδή του Νο 2 κατά σειράν μετά τον ΓΑΠ, υπαίτιου για τα μνημόνια.

Κατά τα λοιπά, για τον κο Αντώναρο ΔΕΝ υπάρχουν εξωτερικές πιέσεις (βλέπετε το παρακάτω απόσπασμα), άντε εκεί να συμφωνήσουμε, στον βαθμό όμως πως τι να κάνουμε τις πιέσεις όταν λειτουργούν οι ΕΞΑΓΟΡΕΣ. Υπάρχουν δηλαδή οι ποικιλόμορφες εξαγορές του  πολιτικού προσωπικού (ολόκληρου του πολιτικού φάσματος που δίνει δημοκρατική επίφαση στην Χρεοκρατία), με πρώτη-πρώτη εξαγορασμένη πολιτική παρέα, αυτή του κου Αντώναρου, που “έφαγε” τον Κώστα Καραμανλή που ανάλογα με όσο ήταν οι ιδεολογικές και γενικότερες δυνατότητες του, υπεραντιτάχθηκε, στο σχέδιο Ανάν, στο Σκοπιανό, όπως πολέμησε κατά του Βασικού Μετόχου, όπως έκανε ενεργειακή συμφωνία με Ρωσία, πρακτικά υπήρξε πιο αριστερός και από τους τους αριστερούς, γι αυτό και η παρακολούθηση του με δολοφονία του Κώστα Τσαλικίδη και η απόπειρα δολοφονίας του (Αυτό δεν ήταν πίεση, ήταν χάδι).

Αντώναρος, ο πιο κολλημένος ευρωαντλαντιστής.

όχι επειδή δήθεν πιέζεται από κάποιους στο εξωτερικό

 ._

 

 

 

Ευάγ. Αντώναρος, 18 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

Στην καταγγελία πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να τα συζητήσει όλα με την Τουρκία και όχι μόνον την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ προχώρησε με ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Όπως επισημαίνει, στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ o Κυριάκκος Μητσοτάκης μίλησε ξεκάθαρα για επίλυση των «διαφορών» με την Τουρκία, παραλείποντας ακόμα και τον αμφίσημο όρο «θαλάσσιες ζώνες».

Και συμπληρώνει:

«Την ντροπιαστική αυτή αποκλιση απο τη διαχρονικη εθνική στρατηγική ότι δεν συζητάμε ό,τιδήποτε άλλο πέραν απο την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ δεν επιτρέπεται να αφήσουμε να γίνει πράξη. Γιατί πρόκειται απλά για εθνική μειοδοσία.»

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Για μια ακόμη φορά — σήμερα — ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέπραξε ένα βαρύτατο εθνικο ατόπημα (για να μη χρησιμοποιήσω βαρύτερη έκφραση) που μόνο τυχαίο ολίσθημα δεν ειναι: Στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ μίλησε ξεκάθαρα για επίλυση των “διαφορών” με την Τουρκία. Ακόμη και τον αμφίσημο όρο “θαλάσσιες ζώνες” παρέλειψε σήμερα — και μάλιστα μιλώντας όχι σ ένα οποιοδήποτε κοινό αλλά προς έμπειρους βουλευτές από όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ.

Αυτή είναι η πιο τρανή επιβεβαίωση ότι ο Ελληνας.πρωθυπουργός — όχι επειδή δήθεν πιέζεται από κάποιους στο εξωτερικό ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ — είναι έτοιμος να συζητήσει ΓΙΑ ΟΛΑ με την Τουρκία.

Την ντροπιαστική αυτή απόκλιση από τη διαχρονική εθνική στρατηγική ότι δεν συζητάμε ό,τιδήποτε άλλο πέραν άπω την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ δεν επιτρέπεται να αφήσουμε να γίνει πράξη. Γιατί πρόκειται απλά για εθνική μειοδοσία.

 

 

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros

 

Πηγή: documentonews.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.