ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

CEO Moderna: Θα ζήσουμε παρέα με την Covid-19 “για πάντα”
Saturday
16/01/2021
23:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημοκρατία Ιωβηλαίο Ετος κορωνοϊός (Covid-19) Σοσιαλισμός
0

Σχόλιο GMR: Αν τώρα δεν στραφούμε, και σε, Ιωβηλαίο , και σε, Σοσιαλισμό= Δημοκρατία σε Εφαρμογή , πότε περιμένουμε να αποδείξουμε την Πίστη μας (=Η Αγάπη, όταν πλησιάζει το Θείον) και την συναίσθηση του κοινού (εκ του communis= υπομονή και αγάπη για τον Άνθρωπο ) σκοπού, αμφοτέρων για την Σωτηρία του Ανθρώπου;

_.

 

 

 

CEO Moderna, 14 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna προειδοποίησε την Τετάρτη ότι ο κορονοϊός που έφερε τις παγκόσμιες οικονομίες στα όριά τους θα μας συντροφεύει “για πάντα”.

Αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας και οι ειδικοί μολυσματικών ασθενειών έχουν δηλώσει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Covid-19 να γίνει ενδημική ασθένεια, πράγμα που σημαίνει ότι θα εμφανίζεται σε κοινότητες ανά πάσα στιγμή, αν και είναι πιθανό σε χαμηλότερα επίπεδα από ό,τι τώρα.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna Stephane Bancel φάνηκε να συμφωνεί την Τετάρτη ότι η Covid-19 θα γίνει ενδημική, λέγοντας ότι “ο SARS-CoV-2 δεν θα φύγει”.

“Θα ζήσουμε με αυτόν τον ιό, ίσως για πάντα”, είπε κατά τη διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο του  Συνεδρίου Υγείας της JPMorgan.

Οι αξιωματούχοι Υγείας θα πρέπει να παρακολουθούν συνεχώς νέες παραλλαγές του ιού, έτσι ώστε οι επιστήμονες να μπορούν να παράγουν εμβόλια για την καταπολέμησή τους, είπε. Ερευνητές στο Οχάιο δήλωσαν την Τετάρτη ότι ανακάλυψαν δύο νέες παραλλαγές που πιθανότατα προέρχονται από τις ΗΠΑ και ότι μία από αυτές έγινε γρήγορα το κυρίαρχο στέλεχος στο Κολόμπους του Οχάιο, για μια περίοδο τριών εβδομάδων στα τέλη Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου.

 

Το εμβόλιο της Moderna έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για χρήση σε Αμερικανούς ηλικίας 18 ετών και άνω.

Αμερικανοί αξιωματούχοι αγωνίζονται να διανέμουν δόσεις και αυτού αλλά και του εμβολίου των Pfizer/BioNtech, αλλά πιθανότατα θα χρειαστούν μήνες πριν οι ΗΠΑ να μπορούν να εμβολιάσουν αρκετά άτομα για να επιτύχουν ανοσία της αγέλης, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιός δεν θα έχει αρκετούς νέους ξενιστές για να εξαπλωθεί. Ωστόσο, ο Μπάνσελ είπε την Τετάρτη ότι αναμένει ότι οι ΗΠΑ θα είναι μία από τις πρώτες μεγάλες χώρες που θα επιτύχουν “επαρκή προστασία” από τον ιό.

Υπάρχουν ήδη τέσσερις κορονοϊοί που είναι ενδημικοί σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν είναι τόσο μεταδοτικοί ή θανατηφόροι όσο η Covid-19, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

 

Πηγή: capital.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.