ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δεν χωράει ο Τσίπρας στη “νέα” εποχή που σχεδιάζουν οι “Δυνατοί”…
Friday
01/10/2021
13:12 GMT+2
Κείμενα Γνώμης "Στάθης" ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Δεν χωράει ο Τσίπρας στη “νέα” εποχή και πλέον ο Στάθης στις καρδιές μας.

Πολιτικός αναλυτής επιπέδου της “αδέσμευτης-ανεξάρτητης” μεν, συστημικής δε δημοσιογραφίας, slpress (τι αναβάθμιση…), κατέληξε από εποχής αυτοθαψίματός του σε ΜέΡΑ25-Πολιτικαντισμό, ο πάλαι ποτέ εξαιρετικότατος συναγωνιστής-διανοούμενος Στάθης!

_.

 

 

 

 

 

Στάθης Σταυρόπουλος, 29 Σεπ. 2021

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Πρέπει να ’ναι κανείς “αόμματος” σαν τον αείμνηστο Μίμη Φωτόπουλο στην ταινία “Κάλπικη λίρα” για να μη βλέπει τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Μητσοτάκης και Τσίπρας. Δεν πρόκειται για τίποτα τεκτονικές αλλαγές, αλλά για τις απαραίτητες εκείνες, προκειμένου να λειτουργήσει το σύστημα διαχείρισης του “προτεκτοράτου”.

Είναι πλέον φανερό ότι το σύστημα του ενός και μισού κόμματος δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον παλιό καλό (μονοκομματικό) δικομματισμό. Οι “Δυνατοί” χρειάζονται δύο πόλους για να μοιράζουν παιχνίδι, να χρησιμοποιούν και τους δύο, να απειλούν και τους δύο, να μην εξαρτώνται από έναν και γενικώς να ελέγχουν τη ζωή των ανθρώπων, χωρίς κινδύνους “ξαφνικών” εκτρόπων και εκτροπών. Είναι πλέον φανερό ότι ο επικεφαλής του ενός εκ των δύο πόλων, ο Αλέξης Τσίπρας, δεν κάνει πια γι’ αυτή τη δουλειά.

Έχει χάσει την εμπιστοσύνη του λαού, χωρίς να μπορεί να την ανακτήσει (αυτό αντέχεται) αλλά, κυρίως, έχει χάσει την εμπιστοσύνη των “Δυνατών” (αυτό δεν αντέχεται). Με έναν λόγο, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ (με ό,τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ) είναι πλέον ένα διττό πρόβλημα: Πρώτον, ο Τσίπρας δεν μπορεί να χειραγωγήσει πλέον τον λαό. Δεύτερον, ο Τσίπρας δεν μπορεί να είναι χρήσιμος στους “Δυνατούς” για τις σχέσεις μεταξύ τους – δεν τον εμπιστεύονται πλέον.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.