ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δημιουργούνται τετελεσμένα: «Μόνο τουρκικά σκάφη βρίσκονται στα Ίμια»
Tuesday
12/01/2021
15:12 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Ιμια
0

Σχόλιο GMR: Οι δόσεις για ένα χρέοςβαρέλι άπατο, να πληρώνονται, γι αυτό (για την συγκάλυψη του) και οι εκλογές/ευρωεκλογές και η διαρκής προεκλογική συζήτηση και η διαρκής προεκλογική εκστρατεία σε ιντερνετ-ΜΜΕ-διαδηλώσεις  http://greek-market-research.com/clink/oi-diadilosies-kke-antarsya-syriza-mera25/ .

Για σκεφτείτε, ή πολυλογία από γεωπολιτικούς αναλυτές, πατριώτες διανοούμενους, λοιπούς ειδήμονες-δημοσιογράφους των ΜΜΕ, ή τα σταράτα λόγια από τους ψαράδες Καλύμνου και Λέρου, μας υπενθυμίζουν το καθήκον μας    http://greek-market-research.com/clink/arthro-120s/ ;;;

_.

 

 

 

SportTime_Κ.Π., 10 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

Εδώ και αρκετά χρόνια, στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, την εποχή αλιείας της τσιπούρας, από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Ιανουάριο, η τουρκική προκλητικότητα αυξάνεται σε βάρος των ελληνικών αλιευτικών, από Κάλυμνο και Λέρο.

H Αθήνα πρέπει γρήγορα να «ξυπνήσει», καθώς δημιουργούνται τετελεσμένα!

Συνέντευξη- «βόμβα»

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς των Τούρκων, περιέγραψε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Κώστα Σαρούκος, Πρόεδρος της Ένωσης Μέσης και Παράκτιας Αλιείας της Καλύμνου, με αφορμή τα χθεσινά βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν Έλληνες ψαράδες να παρενοχλούνται σε θαλάσσια περιοχή κοντά στα Ίμια από τουρκικά σκάφη.

«Καθημερινά ζούμε αυτό το φαινόμενο», τονίζει ο κ. Σαρούκος, ο οποίος υπογραμμίζει ότι «οι Τούρκοι έρχονται στα δικά μας νερά και μας διώχνουν». «Αυτή τη στιγμή τρία τουρκικά γρι-γρι ψαρεύουν στα ελληνικά νερά», αναφέρει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως οι Έλληνες ψαράδες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου νιώθουν πως «δεν έχουν καμία προστασία».

Σχετικά με τα Ίμια και το χθεσινό επεισόδιο, ο κ. Σαρούκος ανέφερε ότι η βραχονησίδα «φυλάσσεται μόνο από τουρκικές ακταιωρούς και όχι από ελληνικά σκάφη», ενώ πρόσθεσε ότι «η παρουσία των Τούρκων είναι καθημερινή» χαρακτηρίζοντας «αμαρτία» να χαθούν τα νησιά αυτά.

Μάλιστα, ανέφερε ότι «το Φαρμακονήσι το έχουν αποκλείσει οι Τούρκοι ψαράδες για τις γλώσσες».

 

Πηγή: sportime.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.