ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Έχασε το σπίτι της και πέθανε: «Να πάρει η τράπεζα τα κλειδιά από το μνήμα» λέει ο γιος της
Saturday
26/02/2022
09:23 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Πλειστηριασμοί Τράπεζες
0

_.

 

 

 

Newsbeast/newsRoom, 23 Φεβ. 2022

 

 

 

Μια 70χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην Καλαμάτα όταν έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και η τράπεζα δεν δεχόταν οποιαδήποτε παράταση. Ο γιος της μιλά στο Ionian TV για το τι συνέβη και ξεσπά για τη σκληρότητα στη γυναίκα που έπαιρνε σύνταξη 347 ευρώ.

«Ήταν ένας πραγματικός εξευτελισμός. Δεν άντεξε η μητέρα μου», είπε τονίζοντας ότι η τράπεζα απαντούσε αρνητικά στο αίτημα να μπορέσει να μείνει η ηλικιωμένη γυναίκα εκεί μέχρι τις 30 Απριλίου για να βρει κάποιο άλλο σπίτι να νοικιάσει.

«”Όχι, θα αναγκαστούμε να πάρουμε τον δρόμο της βίας“, αυτό μου είπαν. Η μητέρα μου στεναχωριόταν και έκλαιγε. Οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τίποτα. Ούτε να το νοικιάσουμε δεν δέχθηκαν» ανέφερε. Συμπλήρωσε, σύμφωνα με το thesstoday.gr, πως από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι, αρρώστησε και πέθανε σε τρεις μέρες από την στεναχώρια της.

«Σήμερα με πήρε δικαστική επιμελήτρια και μου ζήτησε να της δώσω τα κλειδιά του σπιτιού. Της είπα κάποια… Γαλλικά. Αν θέλουν να πάνε να πάρουν τα κλειδιά από το μνήμα της», λέγοντας πως οι μόνοι που προσπάθησαν να βοηθήσουν ήταν τα μέλη του σωματείου συνταξιούχων.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.