ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Γιάννης Μασσέλος, ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ
Tuesday
05/02/2019
22:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ιωάν. Μασσέλος
0

 


ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:     Η καταγγελία κατατέθηκε 28η Οκτωβρίου 2014, από τον αείμνηστο σήμερα Ιωάννη Μασσέλο (εδώ η δημοσίευση της απώλειας του αγαπητού και ευγενικού συναγωνιστή, από την justiceforgreece). Αναρτάται διότι περιλαμβάνει κρίσιμα δικονομικά και οικονομικά ντοκουμέντα και σαν τέτοια πρέπει να τα γνωρίζουν και να τα αξιοποιούν όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις. Επίσης, ενώ η εν λόγω ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Γιάννη Μασσέλου ετέθη στο αρχείο με την πράξη (εδώ), ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κος Γεώργιος Παντελής διαπιστώνει ιδιοχείρως, “ενδιαφέρουσα προσέγγιση των γεγονότων της σήμερον” αλλά “χωρίς αίτημα και ως εκ τούτου εκφεύγει της αρμοδιότητός μου”, ουδείς βουλευτής, ουδείς πολιτευόμενος αντιμνημονιακός ρώτησε/ΕΝΟΧΛΗΣΕ, ποιά ακριβώς η “ενδιαφέρουσα προσέγγιση των γεγονότων της σήμερον;” και πως δεν υπάρχει αίτημα όταν καταγγέλλονται “εθνικά εγκλήματα, γενοκτονία, έσχατη προδοσία” και μάλιστα με επιπρόσθετη συνημμένη τεκμηρίωση νομικών, οικονομολόγων, δημοσιολόγων.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε την 28ην Οκτώβριου 2014, στην Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ» ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Και

Ανοιχτή Δημόσια Επιστολή προς κάθε Έλληνα Δικαστικό Λειτουργό και προς όλο τον Νομικό κόσμο της Ελλάδας.

Η Ηλεκτρονική μορφή του παρόντος εγγράφου σε αρχείο «PDF» είναι διαθέσιμη στον διαδικτυακό σύνδεσμο:

http://iriwolf.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html

Ένα Ιστορικό Ντοκουμέντο των Καιρών μας.

Λόγο του ότι η Χώρα μας δεν διαθέτει Συνταγματικό Δικαστήριο, όλοι οι Δικαστικοί Λειτουργοί έχουν το δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση, να καλύψουν αυτό το κενό ατομικά ή συλλογικά και έχουν χρέος να το πράξουν σε καταστάσεις σαν την σημερινή, βάση του Όρκου τους. Η ευθύνη δε για ότι τελικά συμβεί στην Πατρίδα μας, θα βαρύνει αποκλειστικά όσους δεν το πράττουν.”

Η επιστολή αυτή, εκτός της ευρείας δημοσίας κοινοποίησης (σε Ελλάδα και Εξωτερικό), θα κοινοποιηθεί επίσης σε όλους τους Δικαστικούς Λειτουργούς καθώς και τις Ενώσεις αυτών ώστε να λάβουν γνώση όλα τα μέλη τους. Θα αποτελέσει δε πιθανόν και έγγραφο προς μελέτη από τους ιστορικούς του μέλλοντος, διότι θα καθορίσει απέναντι του Ελληνικού Λαού, του Έθνους και της πολυτάραχης Ιστορίας μας, ποιοι πραγματικά σκέπτονται, υπηρετούν και στηρίζουν την Ελλάδα βάσει του Συντάγματος της, των Διεθνών Νόμων και αποφάσεων, της Χάρτας των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ποιοι, είτε δολίως, είτε από αδιαφορία, είτε από συμφέρον τα παρακάμπτουν, δήθεν στο όνομα της σωτηρίας της και της κοινωνικής ειρήνης, είτε είναι Πολίτες, είτε είναι Θεσμοί, είτε είναι Λειτουργοί! Διότι, εδώ που φτάσαμε πλέον, οι Έλληνες απαιτούν αφενός να ξέρουν την Αλήθεια και αφετέρου να καταλογισθούν οι ευθύνες εκείνες που αναλογούν στον κάθε ένα για κάθε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ …!!!

Λειτούργημα (εννοιολογικό λεξικό ορισμός): Υπηρεσία με σοβαρό κοινωνικό ρόλο, που γίνεται προς χάρη του Λαού ή της Πολιτείας. Ειδικά, η άσκηση του δικαστικού λειτουργήματος απαιτεί υψηλότατο αίσθημα ευθύνης.

«Δεν είναι ο όρκος που μας κάνει να πιστεύουμε τον άνθρωπο, ο Άνθρωπος (τα έργα του) μας κάνει να πιστεύουμε τον Όρκο»

Αισχύλος

____________________________________________________

Πίνακας Περιεχόμενων ………………………………………

μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το αρχείο σε μορφή PDF κάνοντας κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο.

ΑΝΑΦΟΡΑ Ι ΜΑΣΣΕΛΟΥ

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.