ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Καταγγελία Περί Βίαιης Μεταβολής του Πολιτεύματος δια Σφετερισμού Εξουσίας
Friday
10/01/2020
23:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Σφετερισμός Εξουσίας-Λαϊκής Κυριαρχίας
0

 

 

Αντώνης Παπαντωνίου, 9 Ιαν. 2020

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

ΠΡΟΣ: Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών Φαξ: 210 -8837631

Κον Προϊστάμενον Εισαγγελίας Πλημμελειoδικών Αθηνών Φαξ: 210- 8837631

ΚΟΙΝ.: 1.- Κον Προϊστάμενον Εισαγγελίας Αρείου Πάγου. Πρωτ/λον Φαξ: 210 -6411523

                2.- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Φαξ: 210 -8841529

                3. – Ένωση Εισαγγελέων Φαξ: 210 -8254211

 

Κύριε Εισαγγελεύ,

 

η παρούσα μου συντάσσεται και σας αποστέλλεται για τις δικές σας ενέργειες , κατ’ άρθρον 40 παρ.1 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (Ν.4620/2019), και τούτο διότι κατά την εκτίμησή μου, και όχι μόνον, βλέπε ΚΑΙ Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γ.Κασιμάτη, το Πολίτευμα της Ελλάδας, όπως ορίζεται στο Άρθρο 1 του Ισχύοντος (;) Συντάγματος μετεβλήθη βιαίως διά σφετερισμού Εξουσίας (Άρθρο 120 παρ.3) την 6-5-2010, από Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, που βεβαίως συγχρόνως συνδυάστηκε και με DE FACTO ΚΑΤΟΧΗ, δεδομένου ότι η άσκηση της Νομοθετικής Λειτουργίας συναρτάται με την έγκριση των «Δανειστών» ή της λεγομένης ΤΡΟΪΚΑΣ. Πλείσται αι δηλώσεις επ’ αυτού εντός και εκτός Κοινοβουλίου από τους έχοντες δώσει Όρκον υπακοής στο Σύνταγμα Βουλευτών ανεξαρτήτως Πολιτικών Κομμάτων!

Η κατάσταση αυτή συνεχίσθηκε επί έτη εντεινομένη, επιφέρουσα προβλήματα στον Ελληνικό Λαό και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις στα Εθνικά μας Θέματα (ΜακεδονίαΑιγαίο). Και στην πορεία του χρόνου το 2015 συνέβη και το «απόλυτο» που είναι η μετάβαση από την DE FACTO στην DE JURE KATOXH, σύμφωνα με τον Ν.4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94 Α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ- ΣΕΛ.1014), όπου η άσκηση της όποιας Πολιτικής «επηρεάζει το πρόγραμμα», αυτή είναι και η μεγάλη ειρωνία γιατί, τι είναι άραγε εκείνο που να μην την επηρεάζει, πρέπει να τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης των….Θεσμών. Τώρα τους αναβαθμίσαμε και σε «Θεσμούς», αν και όλοι οι Έλληνες άλλους φορείς γνωρίζαμε μέχρι τώρα σαν Θεσμούς, μεταξύ των οποίων ΚΑΙ Υμάς!. Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου μια μικρή αναφορά που έχει να κάνει με την ολοκληρωτικά όχι απλώς παράνομη αλλά Αντισυνταγματική Λειτουργία του Κράτους από την στιγμή της βίαιης διά σφετερισμού Εξουσίας μεταβολής του Πολιτεύματος , ως ανωτέρω, αλλά και πλείστων όσων έκτοτε «Νομοθετημάτων», όπως των «Μνημονίων» και αντιστοίχων Δανειακών Συμβάσεων τα οποία ουδέποτε εκυρώθησαν από το, έστω αυτό, το Κοινοβούλιο, σαν ΝΟΜΟΙ αλλά εψηφίσθηκαν απλώς σαν ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΩΝ (Δείτε και σχετική Γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής της 12-6-2018)!. (*)

Τα ανωτέρω Κε Εισαγγελεύ αποτελούν μια εξαιρετικά περιληπτική αναφορά σε γεγονότα που συνέβησαν και για τα οποία στη συνέχεια θα αναφερθώ, όχι μόνον για να τα τεκμηριώσω αλλά συγχρόνως και να καταγγείλω σαν ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (Άρθρο 134 Π.Κ.) τρία συγκεκριμένα πρόσωπα του Πολιτικού Κατεστημένου τα οποία ευρίσκονται και στην κορυφή των Πολιτικών Αξιωμάτων, χωρίς βεβαίως να εξαιρείται κανένας που είχε την ίδια Πολιτική διαδρομή!

Και αυτό το επιχειρώ επειδή θεωρώ ότι είναι αδύνατον επί τόσα χρόνια που συστηματικά όλα αυτά συμβαίνουν στα Πολιτικά πράγματα της Πατρίδας μας , να μην υπέπεσαν στην αντίληψή σας , αλλά εντελώς καλοπροαίρετα έστω και για το ενδεχόμενο αυτό, και υπακούοντας στην εν αρχή Διάταξη που αναφέρω ξεκινώ από τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, (ποιάς Δημοκρατίας άραγε), που όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών σε τηλεφωνική Συνέντευξη που έδωσε στον Ρ/Φ Σταθμό ΣΚΑΙ 100,3, στην Εκπομπή «ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ» και στον Δημοσιογράφο Κωνσταντίνο ΛΑΒΙΘΗ την 24-2-2012, όταν ρωτήθηκε από αυτόν σχετικά με την παραβίαση του Συντάγματος έδωσε την φοβερή απάντηση- ομολογία « Ναι παραβιάσαμε το Σύνταγμα για να το σώσουμε» και συνεχίζοντας, λίγο μετά, συμπλήρωσε «η Κυβέρνηση αυτή είναι Κυβέρνηση επιβολής»!!

Η ηλεκτρονική διεύθυνση στο διαδίκτυο (ίντερνετ) με το ηχητικό αποδεικτικό στοιχείο που αναφέρεται στην παραπάνω συνέντευξη είναι: https://youtu.be/m02HKqGkdYg

Ο επόμενος είναι ο Κος Αλέξης ΤΣΙΠΡΑΣ, ο οποίος την 28-1-2014, λίγο πρίν γίνει πρωθυπουργός, έκανε την ακόλουθη Δημόσια Δήλωση σε Δημοσιογράφους Τηλεοπτικών Σταθμών, ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

«Θα ήθελα τέλος να επισημάνω ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε μία παρατεταμένη και διαρκή παραβίαση του Συντάγματος (σημ.καταγγέλοντος: μου θυμίζει την κόρη που ήταν, κατά την ρήση της μητέρας, ολίγον έγκυος) και των διαδικασιών που ορίζονται από το Σύνταγμα σε σχέση με την διαδικασία λήψης απόφασης. Αυτό δικαιολογείται εν μέρει (σημ.κατ/ντος: που το είδε αυτό γραμμένο?) από τις έκτακτες περιστάσεις. Κατά την άποψή μας όμως αυτή η παρατεταμένη παραβίαση του Συντάγματος και των διαδικασιών που ορίζουν, συνιστά στο βαθμό που πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται κατ’ εντολή των Δανειστών και των Εταίρων μας, παραβίαση του σκληρού πυρήνα της Κυριαρχίας και της Ανεξαρτησίας της Χώρας»!!

Η ηλεκτρονική διεύθυνση στο διαδίκτυο (ίντερνετ) με το ηχητικό αποδεικτικό στοιχείο που αναφέρεται στην παραπάνω συνέντευξη είναι:: https://youtu.be/QT3jInmvcDw

Ο τρίτος είναι ο Κος Ζουράρις, ο οποίος μετά την Ορκωμοσία του ως Υφυπουργός Παιδείας την 5-11-2016, ακριβώς έξω από την Βουλή σε ερωτήσεις Δημοσιογράφων που τον είχαν περικυκλώσει και σε απάντηση σχετικής ερώτησής τους , απάντησε περιφραστικά, για το «πού είναι το υπουργείο του, για τους μισθούς και δώρα κλπ. κλπ». Όταν του απάντησαν οι δημοσιογράφοι ότι δεν υπάρχει πια δώρο απάντησε σκωπτικά: «Υπάρχουν κάποια υπολείμματα τα οποία μπορεί να σας τα αφαιρέσουμε βάσει των εντολών της τρόικας. (η υπογράμμιση δική μου) Να καταλάβετε ότι οτιδήποτε γίνεται τώρα και είναι αυτή η αθλιότητα είναι γιατί η Ελλάς είναι υπό κατοχή». « έχουμε ΚΑΤΟΧΗ». Οι δημοσιογράφοι επανήλθαν ερωτώντες: « πως θα βγούμε από την ΚΑΤΟΧΗ;» και εκείνος απήντησε «διά της αντιστάσεως» και σε νέα ερώτηση των Δημοσιογράφων¨» Πώς θα αντισταθούμε» εκείνος απάντησε «διά της αντιστάσεως».!! Διαπραγματευόμενοι με τους δανειστές…κλπ.

Οι λεπτομέρειες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/news/299288/apisteyti-dilosi-zoyrari-i-ellas-einai-ypo-katohi-vinteo

Βεβαίως Κε Εισαγγελεύ και πολλοί άλλοι έχουν πραγματοποιήσει ίδιες Δηλώσεις αλλά μένω μόνον σε αυτούς τους τρείς που βρίσκονται και μάλιστα οι δύο πρώτοι στα Ύψιστα Αξιώματα του Κράτους.

Η παρούσα δεν έχει τον χαρακτήρα της Μήνυσης αλλά της αναγγελίας πραγματώσεως Εγκλήματος διωκομένου αυτεπαγγέλτως και μάλιστα του βαρύτερου όλων, που είναι η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και το οποίον, εγώ σαν Πολίτης, σας καταγγέλλω, όντας υποχρεωμένος προς τούτο με την βεβαιότητα ότι θα το διερευνήσετε το ταχύτερο δυνατόν, λόγω της σπουδαιότητάς του, και σας δηλώνω ό,τι, εάν εσείς εκτιμήσετε πως μπορεί να συμβάλλει και η προσωπική μου παράσταση ενώπιόν σας, θα προσέλθω άμεσα για διευκόλυνση του Έργου σας.

Οι δηλώσεις των ανωτέρω που καταγγέλλω περιλαμβάνονται και στα αντίστοιχα ηχητικά τα οποία και ως άνω επισυνάπτω.

1) https://youtu.be/m02HKqGkdYg

2) https://youtu.be/QT3jInmvcDw

3) iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/news/299288/apisteyti-dilosizoyrari-i-ellas-einai-ypo-katohi-vinteo .

Οι αποδέκτες που αναφέρονται στην Κοινοποίηση του παρόντος , παρακαλούνται για τις ανάλογες κατά την κρίση τους ενδεχόμενες ενέργειές τους.

Αθήνα 9 -1 – 2020

Αντώνης Παπαντωνίου

(Τ.Υ)

Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)-Νομικός

e-mail: afpapantoniou@gmail.com

Δ/νση: Οδός ………………………….

 

Σημειώσεις ιστοσελίδος

(*) — Την σχετική Έκθεση-της-Επιστημονικής-Επιτροπής-της-Βουλής-των-Ελλήνων μπορείτε να κατεβάσετε (download) πατώντας στο link ανωτέρω.

Το σημείο της Έκθεσης όπου και η αναφορά του καταγγέλλοντος είναι στο “16. Επί του άρθρου 109” σελ. 28 όπου αναφέρονται τα κάτωθι:

“Με την προτεινόμενη παράγραφο 1 παρέχεται εξουσιοδότηση στον Υπουργό Οικονομικών, ως εκπρόσωπο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ως εκπρόσωπό της Τράπεζας της Ελλάδος, στον Διευθύνοντα Σύµβουλο και στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ταμείου Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας («ΤΧΣ»), ως εκπροσώπους του ΤΧΣ, και στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συµβουλίου και στον Διευθύνοντα Σύµβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ («ΕΕΣΥΠ»), ως εκπροσώπους της ΕΕΣΥΠ, να υπογράψουν σύμβαση, διά της οποίας, αφενός η ΕΕΣΥΠ προσχωρεί στην από 19.8.2015 Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Μηχανισµού Σταθερότητας, και της Ελληνικής Δηµοκρατίας, της Τράπεζας της Ελλάδος και του ΤΧΣ, αφετέρου δε τροποποιείται η ως άνω, από 19.8.2015, Σύµβαση. Περαιτέρω, µε την προτεινόµενη παράγραφο 2 «κυρώνεται το (…) σχέδιο» της ως άνω, προς υπογραφή, «Σύµβασης προσχώρησης και τροποποίησης της Σύμβασης Χρηµατοδοτικής Διευκόλυνσης (τροποποιητική Σύµβαση)».

Παρατηρείται ότι νομοθετική κύρωση σύµβασης, ώστε αυτή να αποκτήσει ισχύ νόμου ως προς τους όρους της που τυχόν αποκλίνουν από τις ισχύουσες διατάξεις ή που θέτουν απρόσωπους κανόνες που δεσμεύουν τρίτους, νοείται μόνο εφόσον η σύμβαση έχει νοµίµως υπογραφεί από τα συμβαλλόμενα µέρη. Συνεπώς, κατά νοµική ακριβολογία, δεν νοείται κύρωση σχεδίου σύμβασης, δηλαδή κειμένου το οποίο δεν έχει υπογραφεί από τα συµβαλλόµενα μέρη, παρά μόνο έγκριση της Βουλής, ώστε τα εξουσιοδοτούµενα πρόσωπα να υπογράψουν σύμβαση µε το παρατιθέµενο στην προτεινόµενη διάταξη περιεχόμενου.”

===============

Συμπληρωματικά καταθέτουμε το εδώ link για τον επίμαχο νόμο, όπου αναγράφεται στον τίτλο

ΝΟΜΟΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ.4336/2015

ΦΕΚ 94/Α/14-8-2015
Συνταξιοδοτικές διατάξεις Κύρωση του
Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.