ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΚΙΝΑΛ: Τρεις πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έχουν αναλάβει να συλλέξουν τις υπογραφές στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου
Tuesday
26/10/2021
02:05 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Γιώρ. Παπανδρέου ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Αυτοί κι αν είναι ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ!!!

Φυσιολογικότατα και μεσ’ την “ΜΕΤΑ” ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

Αντί να έχουν να λογοδοτήσουν, υπερηφανεύονται κιόλας.

Να είστε όλοι καλά και ανενόχλητοι, αγαπητοί, μη συνεργαζόμενοι μεταξύ σας συντελεστές της G-M-R!!!

_.

 

 

 

 

newsbeast.gr, 21 Οκτ. 2021

 

 

 

 

Πρόκειται για πολύ γνωστά ονόματα που το καθένα έχει χαράξει τη δική του πολιτική πορεία και βρίσκονται στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού

 

Τρία πολύ σημαντικά πολιτικά πρόσωπα που όλοι τους έχουν διατελέσει υπουργοί σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έχουν αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast να συλλέξουν τις υπογραφές στήριξης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

 

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα και ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να καταθέσει πολύ περισσότερες από τις 45 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής (το 15% των μελών του οργάνου) που προβλέπει το καταστατικό (ή εναλλακτικά θα μπορούσε να καταθέσει 5.000 υπογραφές μελών του Κινήματος).

Ποιοι έχουν επιδοθεί όμως στον αγώνα δρόμου για τη συλλογή υπογραφών υπέρ του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ; Καταρχάς ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, που εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με το κόμμα το 2007 στη Λάρισα. Θυμίζουμε ότι είχε παραιτηθεί από μέλος του ΠΑΣΟΚ τον Ιανουάριο του 2015 προκειμένου να προσχωρήσει στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών που είχε ιδρύσει εκείνη την περίοδο ο κ. Παπανδρέου και έκτοτε είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του.

Επικουρικά στο έργο της συλλογής υπογραφών συμβάλλει ο Μιχάλης Καρχιμάκης που τον Σεπτέμβριο του 2010 είχε προταθεί από τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου για γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και πράγματι, εξελέγη με ποσοστό αποδοχής περίπου 82%, ενώ την ίδια περίοδο διετέλεσε και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τέλος, σημαντικός είναι αυτή την περίοδο στο έργο της συλλογής των απαιτούμενων υπογραφών και ο ρόλος του πολύπειρου Δημήτρη Ρέππα που γνωρίζει καλά την ανθρωπογεωγραφία της Χαριλάου Τρικούπη. Στις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου διετέλεσε υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2011 και υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τον Ιούνιο του 2011 έως τον Μάιο του 2012. Νωρίτερα είχε περάσει επίσης ως πολιτικός προϊστάμενος του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενώ εκτέλεσε και χρέη υπουργού Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και κυβερνητικού εκπροσώπου στις κυβερνήσεις Σημίτη.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.