ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΚΚΕ: Η διαφθορά και η διαπλοκή είναι πεδία του συστήματος
Sunday
05/07/2020
10:38 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΚΕ
0

Σχόλιο GMR: ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΝΟΓΑΕΙ ΑΠΟ: ΔΙΚΑΙΟ-ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ- ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ σε βάρος πατρίδας -λαού (με ανεξέταστες τις σχετικές δικογραφίες με την μέθοδο της στέρησης του φυσικού δικαστή, με ΕΥΘΥΝΗ-ΣΥΝΕΝΟΧΗ και του ΚΚΕ ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΕΤΑΙ.

 

 

 

 

 

Ν.Καραθανασόπουλος, 24 Ιουνίου 2020

 

 

Η θέση Καραθανασόπουλου σχετικά με την υπόθεση Μιωνή – Παππά

 

«Η διαφθορά και η διαπλοκή είναι πεδία του συστήματος που εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα», σύμφωνα με ραδιοφωνική τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΚΚΕ, Νίκου Καραθανασόπουλου, για την υπόθεση Μιωνή – Παππά, με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι «όλα αυτά αξιοποιούνται τη στιγμή που κλιμακώνεται μια επίθεση στα δικαιώματα των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των λαϊκών στρωμάτων των οποίων η θέση επιδεινώνεται».

Υπογράμμισε πως όταν μια κυβέρνηση «ψηφίζει νόμους που εξυπηρετούν τους επιχειρηματικούς ομίλους και θυσιάζει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών στο βωμό της καπιταλιστικής κερδοφορίας, θα έρθει και η στιγμή που θα πέσει στο τραπέζι και η εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων, αν όχι από το σύνολο της κυβέρνησης, από πολιτικά πρόσωπα που παίζουν ένα ρόλο, είναι η φυσική απόληξη των πραγμάτων».

Από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» επισήμανε επίσης ότι το όλο θέμα έχει σχέση και με γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς, διότι η συνάντηση Μιωνή – Παππά έγινε με παρέμβαση του πρωθυπουργού του Ισραήλ και πως σχετίζεται και με διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας.

Συμπλήρωσε ότι το ΚΚΕ δεν αντιμετωπίζει το θέμα με όρους αντιπερισπασμού που κρύβει τα πραγματικά αίτια, θέλει την πλήρη διερεύνηση, αλλά δεν έχει αυταπάτες ότι θα πέσει φως.

Κληθείς να σχολιάσει αν το «άνοιγμα» του Αλέξη Τσίπρα «έχει κάποια απήχηση στον Περισσό», απάντησε ότι το ΚΚΕ δεν έχει αυταπάτες πως «με μέτρα διαχειριστικού χαρακτήρα θα αλλάξεις τον χαρακτήρα του συστήματος. Εμείς λέμε συνολικότερες ρήξεις και ανατροπές».

«Άρα δεν υπάρχει έδαφος για συνεργασία» υπογράμμισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για να προσθέσει ότι «έδαφος για συνεργασία υπάρχει ανάμεσα στα κόμματα που προσπαθούν να διαχειριστούν το ίδιο το σύστημα. Γι΄αυτό είδαμε συνεργασία ανάμεσα στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, αύριο μπορεί να δούμε κάποια άλλη συνεργασία η οποία στις σημερινές συνθήκες φαντάζει ως ουτοπία.

Αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει κοινή βάση: Η πολιτική της Ε.Ε. που την υπερασπίζονται, τα συμφέροντα των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή στα πλαίσια της γεωστρατηγικής αναβάθμισης που από κοινού προωθούν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων που στηρίζουν με την πολιτική τους»

 

Πηγή: newsbeast.gr

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Η παρούσα ανάρτηση αλλά και όσα links θα συμπληρώνονται θα αποτελούν μέρος του TAG της GMR με τίτλο ΚΚΕ.

Δείτε επομένως και

Πως ο Κουτσούμπας «γείωσε» τον Μητσοτάκη (Video)

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.