ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πως ο Κουτσούμπας «γείωσε» τον Μητσοτάκη (Video)
Saturday
25/07/2020
21:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Κουτσούμπας ΚΚΕ
0

Σχόλιο GMR: ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ γείωση!

ΘΥ-ΜΗ-ΘΗ-ΚΕ να θυμώσει!!!

Αφού ο Δ. Κουτσούμπας κατάπιε Μνημόνια, Συμφωνία των Πρεσπων, Τουρκικό κατευνασμό (εδώ Εφ. ΕΣΤΙΑ), αφου χιλιοεκτέθηκε  με τα αυταρεσκα χαμογελα της Κατοχικής αντιπροσωποκοινοβουλευτικης συνυπαρξης (ΦΩΤΟ ανάρτησης μας 5/7/2020),το ‘παιξε Άρης Βελουχιώτης, με μια ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ (“είναι λίγο γελοίο όμως”).

._

 

 

 

 

Documento, 24 Ιουλίου 2020

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή. Ο Πρωθυπουργός ενημερώνει τον κ. Κουτσούμπα για τα ελληνοτουρκικά και τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.

Ο πρωθυπουργός και ο γ.γ. του ΚΚΕ δεν έκαναν την καθιερωμένη χειραψία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού με τον κ. Μητσοτάκη να ρωτάει τον κ. Κουτσούμπα αν θέλει να χαιρετηθούν με τον αγκώνα ή τη γροθιά και αφού ο δεύτερος το αρνήθηκε λέγοντας «τις έχω κόψει τις αγκωνιές και τις γροθιές», ο πρωθυπουργός προσπάθησε να κάνει χιούμορ λέγοντας «δεν είναι ένδειξη καπιταλιστικής οικειότητας η αγκωνιά» για να λάβει πληρωμένη απάντηση από τον κ. Κουτσούμπα «είναι λίγο γελοίο όμως».

Δείτε και το σχετικό video, εδώ.

 

Πηγή: documentonews.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.