ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ υπερψήφισαν την τροπολογία του υπουργείου Υγείας για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ
Saturday
14/05/2022
02:02 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΚΙΝΑΛ ΛΟΑΤΚΙ Ν.Δ.
0

Σχόλιο GMR: Ερώτηση από την κοινωνική μας εμπειρία επί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ τριών περιπτώσεων:

Δηλαδή, αν κάποιο άτομο έχει α) ορμονικό πρόβλημα ή ψυχιατρικό πρόβλημα (που διορθώνεται φαρμακευτικά ή ψυχιατρικά, ή, β) έχει υποστεί βίαιη ή χειριστική σεξουαλική επίδραση, ή γ) έχει κάποιο σχετικό ΚΑΙ με την σεξουαλικότητά του ψυχιατρικό πρόβλημα, αυτές οι τρεις περιπτώσεις, βάσει του νέου νόμου, θα παραμείνουν δίχως την πρέπουσα επιστημονική ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ;

Διότι, αν για αυτές τις τρεις περιπτώσεις (ιδιαίτερα για την περίπτωση ανηλίκων ατόμων) ο νόμος προβλέπει (καλώς) επιστημονική υποστήριξη, επί της οποίας η συναίνεση, ή η μή συναίνεση, δεν ειναι πάντα δυνατές για αντικειμενικούς λόγους όπως πχ η μικρή ηλικία (πότε αποκτά πλήρη και ελεύθερη συνείδηση ΛΟΑΤΚΙ ένα άτομο;), προς τι το “παρών” ή η λευκή ψήφος;

Αν πάλι ο νέος νόμος δεν λαμβάνει (κακώς) υπ’ όψιν τις τρεις προαναφερθείσες και συχνά συμβαίνουσες περιπτώσεις, ακόμα χειρότερα και για τον νέο νόμο και για την λευκή ψήφο η το “παρών” δίκην Ποντίου Πιλάτου.

Τελικά, με πρόσχημα τις ΨΕΥΔΟθεραπείες σεξουαλικού προσανατολισμού, βλέπετε https://www.newsbeast.gr/world/arthro/8603121/velgio-apagorevei-tis-therapeies-metastrofis-ton-loatki-atomon , η πολιτεία ενθαρρύνει την ΨΕΥΔΟ-ελευθερία επιλογής (βλέπετε ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ-ΔΙΑΔΟΣΗΣ) του κατά ΛΟΑΤΚΙ σεξουαλικού προσανατολισμού, διότι πολιτεία πλέον = Δεν δέχομαι της πολιτείας το επιχείρημα, η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Εσένα σε ψήφισα για να την ετοιμάσεις. Είναι χρέος της πολιτείας να ετοιμάσει την κοινωνία

Αλλοίμονο στους ανθρώπους της εργασίας, (συμπεριλαμβανομενων όσων ΛΟΑΤΚΙ κατανοουν, ως ελευθερας βουλησης άτομα, την δυστυχια των τριων προαναφερομένων περιπτώσεων), που αντιλαμβάνονται το διαίρει και βασίλευε επί της κοινωνίας, στους ανθρώπους που δεν εχουν στον ήλιο (σε ΚΟΜΜΑ) μοίρα.

 

Ακόμη, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ” ονόμασε τον γάμο ομοφύλων και την από μέρους τους υιοθεσία τέκνων, ο καθηγητής κος Θ. Ασκητής στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΪ 13/5/2022 ώρα 07:50.

Η G-M-R αντιτάσσει (σεβόμενη την ομόφυλη διαβίωση και τις ειδικές ρυθμίσεις επ’ αυτής της διαβίωσης-ως εκεί, όπου βέβαια αυτή αποτελεί προϊόν ελεύθερης ιδεολογικά-σεξουαλικά-βιολογικά επιλογής) όλα τα όσα σχολιάσαμε με αφορμή τις δηλώσεις του “πολίτη” Καπουτζίδη.

 

Ο κύριος καθηγητής, με σπουδαίες αναλύσεις στο αντικείμενο του, αδυνατεί να εξετάσει τις παραπάνω ενστάσεις μας, παρ’ οτι πολιτευόμενος (ως θέμα συνέπειας στον δημόσιο-δημοκρατικό διάλογο). Πιο πολύ, αδυνατεί ή δεν επιθυμεί, ο πολιτευόμενος κύριος καθηγητής, να συζητήσει τι πραγματικά σημαίνει κοινωνική απελευθέρωση https://greek-market-research.com/clink/loykas-axelos-xanadiavazontas-ton-gkramsi-ekdoseis-stochastis/ και τί δικαιωματισμός στα πλαίσια του διαίρει και βασίλευε https://greek-market-research.com/clink/zero-sum-game-kai-katastreptika-ta-anthropina-dikaiomata/.

_.

 

 

 

newsbeast.gr, 12 Μαίου 2022

 

 

 

 

Καταψήφισε η Ελληνική Λύση ενώ «παρών» δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25

 

Υπερψηφίστηκε από τη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Υγείας που αφορά τις ποινικές και διοικητικές κυρώσεις σε όσους επαγγελματίες διαφημίζουν ή εφαρμόζουν πρακτικές μεταστροφής του σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου σε ανήλικα πρόσωπα. Η τροπολογία που κατατέθηκε στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για τον «Προσωπικό Ιατρό» υπερψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Η Ελληνική Λύση καταψήφισε, ενώ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 επέλεξαν να δηλώσουν «παρών».

Με τη εν λόγω τροπολογία θεσμοθετείται η απαγόρευση της μεθόδου μεταστροφής, δηλαδή, κάθε απόπειρας που λογίζεται ότι επιχειρεί να αλλάξει αναγκαστικά το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα και την έκφραση φύλου ενός ΛΟΑΤΚΙ ατόμου. Ειδικότερα:

 

  • Απαγορεύεται η διενέργεια πρακτικών μεταστροφής σε ευάλωτα πρόσωπα και όποιος εφαρμόζει σε άλλους πρακτικές μεταστροφής πρέπει να έχει εξασφαλίσει προηγουμένως τη ρητή συναίνεσή τους
  • Απαγορεύεται για τους επαγγελματίες η με οποιονδήποτε τρόπο πρόσκληση, προβολή ή διαφήμιση πρακτικών μεταστροφής που διενεργούν τόσο οι ίδιοι όσο και άλλοι τρίτοι, επαγγελματίες ή μη.
  • Οι παραβάτες μπορούν να υποστούν πειθαρχικές και διοικητικές κυρώσεις, ενώ μπορεί να τιμωρηθούν με ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή. Η επανειλημμένη τέλεση της ανωτέρω πράξης συνιστά επιβαρυντική περίσταση.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.