ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο δημοκρατικός πατριωτισμός και οι αντίπαλοί του – Μια απάντηση στον Δ. Κωνσταντακόπουλο
Tuesday
22/09/2020
10:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γ. Καραμπελιάς Πατριωτισμός
0

Σχόλιο GMR: Χρήσιμη πληροφόρηση σπο τον Γ.Καραμπελιά, για πολιτικοεπιστημονικά προϊόντα τύπου Βαθιώτη (αν είναι δυνατόν), ο οποίος λέει ΩΜΑ (ναζιστικά) αυτά που δεν θέλουν να πουν οι λίγοι ιατροί και αρκετοί πολιτευόμενοι που πουλούν εγωαντίσταση κατά συγκεκριμένων μέτρων προστασίας (μάσκα-αποστάσεις-μένουμε σπίτι για πρόληψη κορύφωσης) από τον κορονοϊό.

Όμως, ο Γ. Καραμπελιάς του “Δημοκρατικού Πατριωτισμού”, διατρανώνει ΩΜΑ την λόγω “tina” προσκόλληση αυτού, Ναι αυτού του Δημοκρατικού Πατριωτισμού, σε ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΕΥΡΩ και οπωσδήποτε σε Ισραήλ (καλά να είναι ο φίλος Ισραηλινός λαός), στο ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑ/ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΝΑΤΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, Ισραήλ.

ΕΠΕΙΔΗ όμως, ο κατά Γ. Καραμπελιά Δημοκρατικός Πατριωτισμός ουδέποτε κατέθεσε ΑΡΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ Η ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ…), εκφράζει όμως και θεωρητικά και πρακτικά τις προαναφερθείσες ΕΠΙΛΟΓΕΣ, και επειδή μπορεί να μπερδέψουμε την κίνηση των 84 (και αυτή κίνηση άνευ δεδηλωμένων αρχών) με την (ειλικρινέστατη ως προς τις συνολικότερες, πέραν των προβλημάτων με τη Τουρκία, επιλογές της) κίνηση Γ.Καραμπελιά, αναμένουμε από τους 84 να μας εκφράσουν και αυτοί τις συνολικότερες επιλογές τους (πχ περί ΕΕ-ΕΥΡΩ-ΝΑΤΟ) και ει δυνατόν και αρχές τους.

._

 

 

 

 

Γ. Καραμπελιάς, 20 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Οι πολλαπλές προκλήσεις και κρίσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα με κυριότερες, σήμερα, την κρίση του κορωνοϊού, την οικονομική συρρίκνωση που τη συνοδεύει, την έξαρση του μεταναστευτικού με αποκορύφωμα τον εμπρησμό της Μόριας και κατεξοχήν την πρόσφατη ελληνοτουρκική κρίση, που μας οδήγησε στα πρόθυρα της στρατιωτικής σύγκρουσης, αποκάλυψε για μια ακόμα φορά την πραγματική φύση των πολιτικών και ιδεολογικών ρευμάτων.

Ο αποκαλούμενος πατριωτικός χώρος περιλαμβάνει τρεις πτέρυγες, μία αριστερά, μία δεξιά και μια κεντρική πτέρυγα υπέρβασης της Αριστεράς και της Δεξιάς, την οποία αποκαλούμε πτέρυγα του δημοκρατικού πατριωτισμού. Εξάλλου τόσο η “πατριωτική Δεξιά” όσο και η “πατριωτική Αριστερά” είναι κατά βάθος βαθύτατα αντιδημοκρατικές.

Μόνο η ενίσχυση του δημοκρατικού πατριωτισμού μπορεί να απαντήσει και στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας με τη συγκρότηση ενός αληθινά αντιπολιτευτικού πόλου απέναντι στο σημερινό μονοπολικό –ιδεολογικά και πολιτικά– σύστημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ αντιπροσωπεύουν παραπληρωματικές εκφράσεις του πόλου που συγκροτεί η συμμαχία Δεξιάς και σημιτικής Κεντροαριστεράς, την οποία εκφράζει ο Μητσοτάκης.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.