ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Οι θρασύδειλοι του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής
Monday
14/10/2019
22:02 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης Ε.Ε. ΤΟΥΡΚΙΑ
0

 

 

 

Γ. Παπαδόπουλος-Τετράδης, 10 Οκτωβρίου 2019

 

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να δημιουργήσει έναν νέο Επίτροπο. Αυτόν του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής. Και όρισαν Επίτροπό τον Έλληνα κ Σχινά. Χτες ο φασίστας της περιοχής Έρντοαν έφτυσε στα μούτρα την Ευρωπαϊκή Ένωση, απειλώντας την ότι αν χαρακτηρίσει την εισβολή του στη Συρία εισβολή, θα στείλει στην Ευρώπη 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες που κρατάει. Και η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και οι χώρες της, η κάθε μία χωριστά, σκουπίστηκαν από την τουρκική ροχάλα και έβαλάν την ουρά κάτω από τα σκέλια! Τσιμουδιά! Ούτε λέξη!

Αυτοί οι θρασύδειλοι πολιτικοί νάνοι, αυτά τα ανθρωποειδή που κυβερνάνε με τη γραφειοκρατία τους 400.000.000 πολίτες (υπηκόους καλύτερα) και ενεργοποιούνται μόνο για τα ευρώ και τις τράπεζές ΤΟΥΣ, που δεν τόλμησαν να εναντιωθούν στην εισβολή του φασίστα της περιοχής Έρντοαν και την ενδεχόμενη γενοκτονία των Κούρδων (είναι ειδική η Τουρκία στο είδος), κατάπιαν αμάσητη την περιφρόνηση και το ξεγύμνωμα της δειλίας τους από τον Τούρκο μακελάρη.

 

Αυτοί οι θρασύδειλοι, θέλουν Επίτροπο για τον Ευρωπαϊκό Τρόπο Ζωής, προφανώς αγνοώντας ότι αυτός ο τρόπος δεν είναι τα φράγκα, τα αμάξια, οι βιτρίνες και τα καφέ με τα ευχαριστώ και παρακαλώ της υποκρισίας.

Αν υπάρχει ευρωπαϊκός τρόπος ζωής είναι γιατί χτίστηκε με το αίμα αυτών που υπερασπίστηκαν την ελευθερία, τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Παιδεία, την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και πάνω από όλα την υπεράσπιση του Δικαίου απέναντι στο Άδικο. Έτσι χτίστηκε η Ευρώπη των επαναστάσεων, των εθνικών απελευθερωτικών αγώνων και των εξεγέρσεων κατά της τυραννίας και των διακρίσεων.

 Αυτός είναι ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής, Της εξημέρωσης των ανθρώπων και της όσμωσης των πολιτισμών. Και, κυρίως, της υπεράσπισης του Δικαίου όπου κι αν παραβιάζεται.Ένας τρόπος ζωής χτισμένος πάνω σε ποταμούς αίματος, μέχρι να μπορεί κανείς να κυκλοφορεί ασφαλής από άκρη σε άκρη μιας Ηπείρου και να διαλαλεί ελεύθερα τις απόψεις του.

Τι σχέση έχει αυτός ο τρόπος, που έχει για βάση του τις Αξίες, με τον τρόπο που δρούν και σκέφτονται οι χαρτογιακάδες και οι πολιτικοί της Ευρώπης εδώ και 40 χρόνια;

Τι σχέση έχει ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής με τους θρασύδειλους νάνους, που είτε συναλάσσονται με δικτάτορες, φασίστες και μακελάρηδες, είτε γράφουν το διεθνές δίκαιο και το Δίκαιο στα πανάκριβά τους παπούτσια. Που συμμαχούν με τους Ουκρανούς φασίστες, σωπαίνουν για τη γενοκτονία των Παλαιστίνιων, συμμετέχουν στο αιματοκύλισμα του Ιρακ, της Συρίας, της Λιβύης, της Υεμένης, στα πραξικοπήματα κατά της Αιγύπτου και της Τυνησίας και χρηματοδοτούν τον Χίτλερ της Μέσης Ανατολής Ταίπ Έρντοαν.

 Αυτοί οι θρασύδειλοι δεν έχουν τα κότσια να υπερασπιστούν ούτε την Κύπρο που είναι μέλος της Ένωσής τους, από τη διαρκή φασιστική Τουρκία.

 Τι σχέση έχει ο Μολιερος, ο Γκαίτε, ο Μπετόβεν, ο Κάφκα, ο Μπρεχτ, ο Ρουσώ, ο Δαντόν, οι Κιουρί, ο Καντ και οι εκατοντάδες γίγαντες της σκέψης και της πράξης με τις αξίες των ευρωλιγούρηδων, που ηγούνται αυτής της Ηπείρου κι αυτής της Ένωσης.

Τι σχέση έχουν όλοι οι γίγαντες του ευρωπαϊκού πνεύματος με την αναξιοπρέπεια και τη δειλία αυτών που δεν είναι ούτε για φτύσιμο και οι οποίοι ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και βυθίζουν τους ίδιους τους λαούς τους στην ανέχεια για να σώσουν τις τράπεζές ΤΟΥΣ. Όπως οι ίδιοι ομολογούν κυνικά.

 Ο Επίτροπος του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής τη μάρανε την Ευρωπαϊκή Ένωση! Που αναλώνεται σε βλακώδεις και ανίσχυρες δηλώσεις για την εισβολή του Χίτλερ στη Συρία.

 Αν ήθελε η ΕΕ να σταματήσει το μακελειό και το κουρέλιασμα του Διεθνούς δικαίου, αλλά και να σκουπίσει τη ροχάλα του Έρντοαν για την αποστολή 3,5 εκ. προσφύγων στήν Ευρώπη, μπορεί να το κάνει κατ αρχήν με τρείς κινήσεις:

 

1.   Δέσμευση των καταθέσεων και περιουσιακών στοιχείων του Έρντοαν και επιλεγμένων Τούρκων επιχειρηματιών, που βρίσκονται σε ευρωπαϊκές τράπεζες

2.   Πανευρωπαϊκό μποϋκοταζ στα τουρκικά προϊόντα.

3.   Αναστολή αποστολής στρατιωτικού υλικού από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Αυστρία, τη Γαλλία.

Και αν θέλει πραγματικά, υπάρχουν κι άλλα μέτρα.

 Αλλά, ο σύγχρονος ευρωπαϊκός τρόπος ζωής δεν επιτρέπει το σταμάτημα ενός Χίτλερ, που απειλεί την Ευρώπη. Και στήν Κύπρο και στη Συρία. Εχει γυρίσει στήν εποχή της Συμφωνίας του Μονάχου το 1938. Όπου αντίστοιχοι γελοίοι ευρωπαίοι πολιτικοί άνοιγαν τις πόρτες στόν πρώτο Χίτλερ να καταπιεί την Τσεχοσλοβακία, την Πολωνία και στη συνέχεια τις χώρες τους.

 Η Ευρώπη βρίσκεται στόν πάτο των ιδεών και των αξιών. Παράγει περισσότερους φασίστες κάθε απόχρωσης, περισσότερους αμόρφωτους, περισσότερους αδιάφορους, λοβοτομημένους και ευνουχισμένους πολίτες από όσους μπορεί να καταναλώσει.

 Ο Έρντοαν ποδοπατά το Δίκαιο, απειλεί την Ευρώπη με 3,5 εκ πρόσφυγες, φτύνει στα μούτρα προέδρους, επιτρόπους, πρωθυπουργούς και αξιωματούχους, αλλά αυτοί βάζουν την ουρά κάτω από τα σκέλια και το βουλώνουν. Το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι θρασύδειλοι γελοίοι μας εκπροσωπούν! Μας κυβερνούν και είμαστε υπήκοοί τους. Είμαστε σαν τα μούτρα τους. Άβουλοι καλοβολεμένοι στη μίζερη ζωή της κατανάλωσης και του αντικοινωνικού τομαριού μας. Καλά να περνάμε, έτσι;


 

 

Πηγή: vimaonline.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.