ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

“Το Νέο Ανατολικό Ζήτημα – Το Τουρκικό Πρόβλημα” του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
Saturday
02/01/2021
14:36 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Βασ. Ασημακόπουλος
0

Σχόλιο GMR: Για να να ισχύσει «το αύριο να μην είναι το παρηκμασμένο χθες», απαιτείται δ.ά.δ.α. (*) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙdebtocracy ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ .

Επί του σχολίου μας αναμένουμε κάποια απάντηση για συνεργειακή εμπλοκή απέναντι στο πλαίσιο Χρεοκρατία-Εξωθεν Εξάρτηση (εκ της διαθέσεώς μας και εκ της φύσης της G-M-R), από τον κύριο Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

 

Για το πιο πάνω σχόλιο μας εστάλη email προς τον κ. Μιχ. Χαραλαμπίδη, όπως ακολουθεί

Αγαπητοί κύριοι της Διεθνούς Ένωσης για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών,

σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  για το 2021, κάθε καλό, υγεία και ανθρωπιά.

Παρακαλούμε θέσετε το παρόν   Υπ’ όψιν κου Μιχάλη Χαραλαμπίδη, μέλους της Επιτροπής σας, συνοδευόμενο με την παράκληση επικοινωνιακής απάντησης:

Για να να ισχύσει «το αύριο να μην είναι το παρηκμασμένο χθες», απαιτείται  https://greek-market-research.com/article/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ .

Επί του σχολίου μας αναμένουμε κάποια απάντηση για συνεργειακή εμπλοκή απέναντι στο πλαίσιο Χρεοκρατία-Εξωθεν Εξάρτηση (εκ της διαθέσεώς μας και εκ της φύσης της G-M-R), από τον κύριο Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

https://slpress.gr/politismos/quot-to-neo-anatoliko-zitima-to-toyrkiko-provlima-quot-toy-michali-charalampidi/

_.

 

 

 

Βασ. Ασημακόπουλος, 27 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης είναι ένας γνωστός δημόσιος διανοούμενος, μάχιμος στοχαστής του πολιτικού λόγου και πράξης, με την κλασική και ορθόδοξη έννοια του ελληνικού τόπου και χρόνου. Με συνεχή, συνεπή και δημιουργική παρουσία από τα χρόνια του αγώνα ενάντια στη δικτατορία μέσα από τις γραμμές του ΠΑΚ και στη συνέχεια ιδρυτικό-ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Κοινωνιολόγος και Πολιτικός Επιστήμονας ο Χαραλαμπίδης κινείται στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ανατολική Μεσόγειο, ενεργητικά παρών στο πλευρό των λαών-εθνών της παγκόσμιας περιφέρειας απέναντι στις δυνάμεις και τις δομές της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης. Το ιδιαίτερο πολιτικό ρεύμα ιδεών που διαμόρφωσε εντός ΠΑΣΟΚ, από το 1977 και μετά, αποτέλεσε έναν κριτικό αντίλογο-πρόταση για την πορεία της χώρας, απέναντι στην κρατικοποιημένη γραφειοκρατική εκδοχή του κόμματος και στην τριτοδιεθνιστική της περίοδο του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού (1979-1989) και στο μεταμορφισμό της μέσω της τηλεκρατίας κατά την εκσυγχρονιστική-νεοσοσιαλδημοκρατική φάση της.

Αυτή την πολιτική ταυτότητα ο Χαραλαμπίδης τη χαρακτηρίζει, ήδη από το προσυνεδριακό διάλογο του 2ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ το 1990, όταν πρωτο-εμφανιζόταν, ως ψεύτικη και μη ανταποκρινόμενη στα ιστορικά σημαινόμενα των συγκεκριμένων πολιτικών κατηγοριών και όρων. Ο ίδιος αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ το 1999 και παραμένει ενεργός και δραστήριος πολιτικο-διανοητικά.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.