ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σε “κλείσιμο” όπως-όπως Κυπριακού και ελληνοτουρκικών βάζουν πλώρη ΕΕ-ΟΗΕ
Monday
05/10/2020
01:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΥΠΡΟΣ Κώστ. Βενιζέλος
0

Σχόλιο GMR: Από προβλέψεις πάμε καλά. Αν συγκρίνουμε προβλέψεις-στάσεις με βάση τις προβλέψεις, πάμε χάλια. Εδώ https://greek-market-research.com/article/geloioi-kai-anikanoi-antama/ σχετική ανάρτηση με σχόλιο.

Επίσης, από εδώ και πέρα θα υπενθυμίζουμε το tag της G-M-R, https://greek-market-research.com/article/arthro-120-toy-syntagmatos/ , διότι οι “κρινόμενοι” αποδεικνύονται απείρως ικανότεροι αν και αθλιότατοι, σε σχέση με τους παρέχοντες κριτική, αλλά τη κριτική, ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, είτε ενεργητική είτε παθητική.

._

 

 

 

 

Κ. Βενιζέλος, 4 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Έντονη κινητικότητα στο Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά αναμένεται να υπάρξει σύντομα με παράλληλες διαδικασίες, που ενδεχομένως να συναντώνται στην πορεία, στo πλαίσιo μιας λογικής πακετοποίησης. Κράτη-μέλη της EE, που δεν ασχολούνταν στο παρελθόν με το Κυπριακό, παρουσιάζονται τώρα να κινούνται παρασκηνιακά για να υπάρξει μια παράλληλη προσπάθεια σε Κυπριακό και ελληνοτουρκικά, καθώς θεωρούν πως με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπιστεί η τουρκική επιθετικότητα στην περιοχή.

Αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να αποφεύγονται κρίσεις και να υπάρξει μια “ομαλή” σχέση με την Τουρκία, τόσο στο διμερές επίπεδο όσο και με την ΕΕ. Σε αυτό το παιχνίδι φαίνεται πως εμπλέκονται πολλοί παράγοντες και Οργανισμοί. Το Βερολίνο, που κρατούσε αποστάσεις από το Κυπριακό αλλά και από τα ελληνοτουρκικά, φαίνεται να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να “κλείσουν” οι διαφορές και με διαδικασίες εξπρές.

Σε αυτή την προσπάθεια έχει μπει και το ΝΑΤΟ, το οποίο όποτε θα συζητηθεί θέμα Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση προβαίνει σε ανακοίνωση “για πρόοδο” και “συμφωνία” στα ελληνοτουρκικά. Όπως έγινε πριν την αναβληθείσα σύνοδο (24-25 Σεπτεμβρίου), που ανακοίνωσε συμφωνία για διαδικασία σε στρατιωτικό επίπεδο, έτσι και την περασμένη Πέμπτη. Επανήλθε με αναφορά σε συμφωνία για τη συγκρότηση μηχανισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, για να μειώσει τον κίνδυνο συμβάντων και ατυχημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.