ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Βιβλίο επί του ΑμεσοΔημοκρατικού Ανθρωποκεντρισμού
Sunday
03/09/2017
14:19 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ο.Τ.Γεριτσίδου
0

Δελτίο Τύπου          03/09/2017

 

Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα παρουσιάζουμε το 1ο μας βιβλίο επί του ΑμεσοΔημοκρατικού Ανθρωποκεντρισμού:

amdan

Με αυτό το βιβλίο αποδεικνύουμε ξεκάθαρα ότι η  Άμεση Δημοκρατία είναι εφικτή και εφαρμόσιμη σε κρατικό επίπεδο.

Αποδεικνύουμε ότι τα άλυτα προβλήματα του τωρινού συστήματος δεν υφίστανται σε σύστημα Άμεσης Δημοκρατίας σε συνδυασμό με την κοινωνική διάταξη του Ανθρωποκεντρισμού.

Αποδεικνύουμε ότι οι ανεφάρμοστες δήθεν ουτοπίες του τωρινού συστήματος και κάθε ενσάρκωσης του (νυν και προηγούμενης) είναι η απλή δεδομένη πραγματικότητα και καθημερινότητα του κάθε Πολίτη σε σύστημα Άμεσης Δημοκρατίας με Ανθρωποκεντρισμό.

Αποδεικνύουμε ότι τα πράγματα είναι απλά και πρακτικά και όχι μυστηριώδη, ανεξέλεγκτα και πολύπλοκα αν το σύστημα είναι το κατάλληλο για τις ανάγκες και στόχους του μέσου Πολίτη.

Δείτε το βιβλίο είτε στον ιστοχώρο του ΑμεσοΔημοκρατικού Ανθρωποκεντρισμού (www.greekdirectdemocracy.com) είτε στον ιστοχώρο του εκδοτικού οίκου (www.mindpower.gr).

Όπως στην πραγματική 3η Σεπτεμβρίου του 1843 απαιτήσαμε να περάσει το Κράτος μας στο επόμενο στάδιο της τότε εποχής, έτσι τώρα, εν έτει 2017 έχει έρθει η στιγμή να αποφασίσουμε και κατόπιν να φέρουμε το επόμενο εξελικτικό στάδιο της σύγχρονης πολιτισμένης κοινωνίας και εποχής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το βιβλίο και ό,τι σχετικό στο tantz.aerine@gmail.com & olgayeri@gmail.com  .

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2016 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ 2017
Saturday
31/12/2016
20:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ο.Τ.Γεριτσίδου
0

Πολλοί χαρακτηρίζουν το 2016 ως χρονιά αποφράδα. Ωσάν το 2016 να έφερε τις κακουχίες, την ανέχεια και την πείνα στην Πατρίδα μας. Ωσάν το 2016 μαγικά να καταράστηκε την Ανθρωπότητα με τους τρομερούς βομβαρδισμούς, τους συγκλονιστικούς αριθμούς θυμάτων, τις δικτατορίες με τα πογκρόμ οποιουδήποτε δεν αρέσει στο καθεστώς, το μαύρο πρόσωπο του ναζισμού που ανατέλλει από τις ίδιες πηγές που ανέτειλε και πρωτύτερα.

Κακώς κατηγορούμε την χρονιά που φεύγει και κακώς φοβούμαστε την χρονιά που έρχεται ωσάν και αυτή με μαγικό τρόπο να μας απειλεί με επιπλέον δυστυχία.

Τους ανθρώπους (αν μπορούμε καν να τους πούμε έτσι) που σχεδίασαν προκάλεσαν και εφήρμοσαν όλες αυτές τις δυστυχίες πρέπει να κατηγορούμε. Αυτοί είναι που έχουν καταντήσει το 2016 συγκρίσιμο με το 1916.

Και στο δικό μας χέρι είναι εάν θα αναδείξουμε το 2017 συγκρίσιμο (αλλά καλύτερο) με το 1917.

(more…)