ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ
Friday
12/01/2018
14:11 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ο.Τ. Γεριτσίδου
0

των Ο. & Τ. Γεριτσίδου, 12-1-2018

Κανονικά η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έπρεπε να πέσει από την επόμενη κιόλας ημέρα που τόλμησε να κάνει το «ΟΧΙ» του Δημοψηφίσματος «ναι» και να μην μπορεί όχι μόνο να ξαναβγεί αλλά ούτε καν να μπει στην Βουλή. Και αυτό γιατί όποιος αναποδογυρίζει έτσι ένα Δημοψήφισμα δεν έχει μπέσα για να τηρήσει οποιαδήποτε προεκλογική δέσμευση τύπου «παράλληλου προγράμματος». Για αυτό και όπως είπε σήμερα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ντάϊσελμπλουμ με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όλα έγιναν πιο εύκολα για τους δανειστές/επενδυτές και ελεγκτές Μνημονιακούς που έχουν βάλει την Χώρα μας και εμάς στο φέουδο τους.

Αυτοί που τόσο εύκολα αναποδογύρισαν το Δημοψήφισμα και τόσο εύκολα αναποδογύρισαν και την ρητορική τους δεν έχουν κανενός είδους αναστολές, ηθικές ή πολιτικές. Για αυτό βλέπουμε με το τωρινό πολυνομοσχέδιο ακραία μέτρα που αποτελειώνουν το ήδη αποσαρθρωμένο κράτος δικαίου και κράτος πρόνοιας αποκλείοντας όλους πλην της άρχουσας τάξης που υπηρετούν από κάθε είδους δικαιώματος: πρακτική απαγόρευση της απεργίας, πρακτικός αποκλεισμός από την δικαιοσύνη λόγω οικονομικής αδυναμίας ή μεγάλης κωλυσιεργίας, αποκλεισμός από την συμβολή στην οικονομική ζωή του τόπου μέσω της υπερφορολόγησης και της πλήρους έκθεσης σε αδηφάγες, καταχρηστικές και τιμωρητικές πράξεις επιβολής (μισθολογικό lock out, κατασχέσεις συντονισμένες μεταξύ ΑΑΔΕ-ΕΦΚΑ-τραπεζών, πλειστηριασμοί και κεκλεισμένων των θυρών, κ.ο.κ.), κλπ.

Αυτοί που δεν έχουν λοιπόν καμμία ηθική αναστολή και είναι εκεί μόνο για να εκτελέσουν όχι ένα αλλά πολλά συμβόλαια θανάτου κατά της Ελλάδας και κατά των Ελλήνων αλλά και κατά κάθε αλλοδαπού (πρόσφυγα, μετανάστη) που δήθεν κόπτονται να εξυπηρετήσουν αφού με απατηλά μέσα και πιθανώς και μέσω επιβολής τους εξανάγκασαν να έρθουν στην Ελλάδα και τους κρατούν εδώ με βίαιη απαγόρευση εξόδου τους από την Χώρα, όχι μόνο δεν πρόκειται να σταματήσουν αλλά θα γίνονται όλο και πιο ακραίοι όλο και πιο ωμοί όλο και πιο απόλυτοι και υπερόπτες: και θα ξεπουλήσουν κάθε κεκτημένο της Ελλάδας (σκοπιανό, Βορειοηπειρωτικό, Κυπριακό, Υφαλοκρηπίδα, Μικρασιατικό, Κατοχικό δάνειο/πολεμικές αποζημιώσεις και πάει λέγοντας) και θα εξαφανίσουν κάθε δικαίωμα από τους Έλληνες που κερδήθηκε με αίμα τον 19ο και τον 20ο αιώνα και θα κρατήσουν εν είδει στρατοπέδου συγκέντρωσης εδώ παρά την θέληση τους και με σκοπό την πάσα χρήση και ανάλωση τους (από ναρκωτικά, κλοπές, εγκληματικότητα πάσης φύσεως και πορνεία μέχρι κοινωνικοπολιτικές ταραχές και σπάσιμο απεργιών μέχρι ειδεχθή εγκλήματα εις βάρος τους όπως παιδική εργασία και πορνεία, αρπαγή και εμπορία οργάνων) και θα τροχοδρομήσουν την βίαια/εξαναγκαστική αναδιανομή περιουσιών με σκοπό την μετατόπιση/εκτοπισμό του γηγενούς πληθυσμού ή την εξαφάνιση του μέσω κακουχιών και οπωσδήποτε επιβεβλημένης υπογεννητικότητας.

Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου πρέπει να πέσει και να πέσει με πάταγο, και μετά να υποστεί την δίκαια τιμωρία της για όλα τα ανωτέρω. Και από εδώ και εμπρός δεν πρέπει ποτέ πια να υπάρξει κυβέρνηση πλειοψηφίας έστω και μέσω δύο ή περισσοτέρων κομμάτων: δεν πρέπει δηλαδή να μπορεί ο ξένος ή ο ντόπιος επίδοξος φεουδάρχης/τσιφλικάς να ελέγξει αυτά τα παραδόπιστα ανδρείκελα παραπάνω από ό,τι τα ελέγχει ο Λαός.

Ακόμα καλύτερα εάν ρίχνοντας αυτή την κυβέρνηση ρίχναμε και το σύνολο του πολιτικού αυτού συστήματος που μας άλλαξε το Πολίτευμα πραξικοπηματικά διότι έπιασε όλα τα πόστα και όλα τα κόμματα.

Η καθολική αυτή πτώση του πολιτικού συστήματος γίνεται με τουλάχιστον δύο τρόπους έτσι ώστε να προστατεύεται η Ελευθερία και η Βούληση του Λαού, έναν άμεσο και έναν που απαιτεί πιο πολύ δουλειά:

Η απαίτηση να επιβάλλεται κύρωση νόμων τέτοιου βεληνεκούς και αποφάσεων που καθορίζουν το μέλλον της Χώρας με δεσμευτικό Δημοψήφισμα είναι ο γρήγορος τρόπος ο οποίος όμως μετά από το πρώτο σοκ των πληγέντων παλαιοπολιτικών (δηλαδή αφού ανασυνταχθεί το υπάρχον πολιτικό σύστημα που θα έχει πληγεί) θα είναι ευάλωτος στις ίδιες υπονομευτικές πολιτικές και τακτικές του παλαιού συστήματος (από το εκλογικό μαγείρεμα τύπου Καλλικράτη έως τυπική νοθεία παντός είδους και επιπέδου).

Ο δεύτερος που απαιτεί πιο πολύ δουλεία και πιο πολύ αντιπαράθεση είναι η αλλαγή του Πολιτεύματος από εκπροσωπούμενη/αντιπροσωπευτική σε Άμεση Δημοκρατία. Εάν αυτό συμβεί και ιδιαιτέρως εάν εφαρμοστεί το σύστημα όπως προτείνεται στον ΑμεσοΔημοκρατικό Ανθρωποκεντρισμό τότε οι δικλείδες ασφαλείας θα ισχύσουν πρακτικά εσαεί.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.