ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο λαός λέει είναι βόδια αλλά εγώ αγαπώ την πατρίδα μου
Thursday
06/06/2019
16:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Στεφανία Λυγερού
0

Σχόλιο GMR Αφιερωμένο στους γνωστούς πολιτευόμενους, που “τα ρίχνουν” και μάλιστα αμετροεπώς, στον λαό, και μετά ζητούν την ψήφο του.

 

Στεφανία Λυγερού, 30 Μαίου 2019

 

Πώς γίνεται αυτό; Γίνεται κάποιος να αγαπά την μάνα αλλά όχι τα παιδιά της; Ποια μάνα αρέσκεται σε τέτοιου είδους αγάπη;

Κι όταν μιλάμε για πατρίδα είναι ακόμα πιο κουφό! Η Ελλάδα δεν είναι σπουδαία από μόνη της! Σπουδαία την έκανε ο Σωκράτης, ο Αλέξανδρος, ο Περικλής, ο Αριστοτέλης, ο Κολοκοτρώνης! Ο λαός της την έκανε σπουδαία!

Επιπροσθέτως, αγάπη δεν υφίσταται αν αυτή υπάρχει όταν συμφέρει! Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ τους Έλληνες πρωτίστως και κυρίως στα δύσκολα!! Την αγάπη αυτή που μόνο στα εύκολα διαθέτουμε, ούτε ο λαός, αλλά ούτε και η πατρίδα την θέλει.

Σκύβω το κεφάλι σ’ αυτόν τον λαό, για ό,τι έχει μέχρι σήμερα περάσει, αλλά και για τα αποτελέσματα που φέρνει σ’ αυτές τις απίστευτες συνθήκες.

Υ.Γ. Από εμάς άρχισε η πτώση από εμάς θα αρχίσει και η άνοδος. Όποιος σήμερα (στον βούρκο) τιμά την Ελλάδα και τον λαό της, θα είναι αυτός που αύριο θα νιώθει την μεγαλύτερη τιμή που γεννήθηκε στην σπουδαία αυτή χώρα.

 

Πηγή: upogia-taxi.blogspot

 

 

Δηλώσεις Ράϊκου
Sunday
30/12/2018
02:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Στεφανία Λυγερού
0

Στεφ. Λυγερού, 23 Οκτ. 2018

 

 

 

Δηλώσεις Ράϊκου

(πρώην εισαγγελέας εφετών – διαφθοράς)

Η Ράικου δήλωσε ότι η Δικαιοσύνη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. Οι εισαγγελείς δέχονται πιέσεις από κάποιους (όλοι αναρωτιόμαστε από ποιους), οι οποίοι διατάζουν τους εισαγγελείς, ορίζοντας ποιες υποθέσεις θα πρέπει ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ και ποιες να διεκπεραιώσουν! (οι δηλώσεις εδώ).

Το πρώτο που έχω να πω, που αφορά την κα Ράικου, είναι.. ότι οι εισαγγελείς δεν είναι ΡΟΜΠΟΤ (βλ. εδώ), ό,τι ram τους βάλεις, αυτό να τρέχουν! (Αν είναι έτσι, να ΦΥΓΕΤΕ μάνα μου, όλοι!!! Να βάλουμε μηχανήματα να κάνουν τη δική σας δουλειά – δεν αφορά σε ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ πλέον, ΕΣΕΙΣ την καταντήσατε δουλειά!!!)

Καθώς επίσης και: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνη να είναι ΑΒΟΥΛΟΙ, ΕΡΜΑΙΑ όντα (βλ. εδώ). Και απαγορεύεται ΟΧΙ επειδή έχουν λάβει υψηλού επιπέδου μόρφωση, ούτε επειδή κατέχουν μία τέτοια θέση, απόλυτης εξουσίας (απόλυτη εξουσία βλ.: Από δική τους υπαιτιότητα συνεχίζουν ακάθεκτοι και ασταμάτητα την εξολοθρευτική τους πολιτική οι προδότες, επειδή οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης ΔΕΝ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ τις υποθέσεις των πολιτών!!!! Των πολιτών αυτών που το ΧΡΕΟΣ τους το έκαναν, κίνησαν δηλαδή τη νόμιμη διαδικασία!! ΑΥΤΟΙ δεν έκαναν τη δουλειά τους, κατά πώς ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ!!! ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ!!!

(more…)

Ο δικός μου φόρος τιμής στους ήρωες προγόνους μου
Sunday
28/10/2018
23:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Στεφανία Λυγερού
0

 

 

 

 

Στεφανία Λυγερού, 26 Οκτ. 2018

 

(Άκουσα σήμερα στο νηπιαγωγείο της κόρης μου, τα ΜΩΡΑ να φωνάζουν «ΑΕΡΑ» και μου σηκώθηκε το πετσί! Κι από την άλλη…. Έχεις αυτά τα τιποτένια υποκείμενα, να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ να εξουσιάσουν τις ζωές των Ελλήνων πολιτών!

Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ο γέρος διάολος, όλους σας!)

Το κάτωθι έστειλα σήμερα στην ALPHA BANK.

ΠΡΟΣ: ALPHA BANK

ΥΠΟΨΗ: Κ. ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΚΟΙΝ.: ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

ΑΦΟΡΑ: ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ (συνημμένο 1)

Να μου αποσταλεί ο αριθμός πρωτοκόλλου καταχώρησης της δήλωσής μου στο mail: ————————————————

ΑΠΟ: Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη

ΑΦΜ: —————

Τηλ.: ————–

Πειραιάς 26/10/2018

ΔΗΛΩΣΗ

Κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας μου με την κ.Παπαϊωάννου – και εξαιτίας αυτής -, που έλαβε χώρα σήμερα, την 26/10/2018, εκτός των όσων τηλεφωνικώς δήλωσα, τα οποία έχετε καταγεγραμμένα, έχω επιπροσθέτως να σας δηλώνω και τα ακόλουθα:

Α) Ο λόγος που σταμάτησα να πληρώνω την τράπεζα (ALPHA BANK) ήταν πολύ συγκεκριμένος, πολύ σαφής, καθώς επίσης και εις γνώση της τράπεζας (ALPHA BANK), καθότι ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΑ την Δήλωση – Πρόσκληση Συμμόρφωσης (συνημμένο 2), στον διευθυντή του καταστήματος 144 (Ν. Φαλήρου).

Για την οποία Δήλωση – Πρόσκληση Συμμόρφωσης ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα απάντηση δεν πήρα! Έχετε το δικαίωμα να μην απαντάτε, να μην επιλαμβάνεστε για κανένα πρόβλημα που τον πολίτη αφορά; Και μόνο τα προβλήματα που εσείς έχετε να σας νοιάζουν, γι’ αυτά μόνο να κόφτεστε, μ’ αυτά μόνο να ασχολείστε, αυτά μόνο να σας ενδιαφέρει να λύσετε; Νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα;

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ!!!! Καθότι το δικαιϊκό μας σύστημα εμπεριέχει και νόμους ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ!!!!

Και να γνωρίζετε ότι: Μόνο στην περίπτωση που απαντούσατε σε όσα αναφέρονται σε αυτήν και δη η απάντησή σας να ήταν επαρκώς αιτιολογημένη και αληθής, ΜΟΝΟ σε αυτή την περίπτωση θα ενείχε θέση ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗΣ των ισχυρισμών μου!

(more…)

Στεφανία Λυγερού-Μαρία Αλιφραγκή το “ντού” στην Κατοχική Ακαδημία Αθηνών
Sunday
14/10/2018
19:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μαρία Αλιφραγκή Στεφανία Λυγερού
0

 

Στεφανία Λυγερού , 8 Μαρ. 2013


“O σιωπών δοκεί συναινείν”

=======================

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η ελληνική γλώσσα, το θέμα του αγώνα ήταν η μάζωξη των προδοτών. Το θράσος τους ήταν ότι είχαν ελεύθερη είσοδο για το κοινό!!! Εντάξει, αφού σε καλούν δεν το χάνεις το πατιρντί.

Πήγαμε το λοιπόν (εγώ, η Μάρω η δασκάλα, η συναγωνίστριά μου η Μαντώ, η ξαδέλφη μου και η ανιψιά μου) να τους δώσουμε τα συχαρίκια. Άνετοι οι κύριοι, είχαν βάλει έξω για αντιπερισπασμό το ΠΑΜΕ, τίγκα στους μισθωμένους μπράβους η Ακαδημία, κάλυψαν τα νώτα τους, κλείστηκαν στην αίθουσα με τους γλείφτες τους, πού να φανταστούν ότι θα τους έρθει κατραπακιά.

Επειδή δεν το περίμεναν μπορέσαμε και φτάσαμε σε απόσταση αναπνοής, ένα τσακ ήταν να την φάει την μπουνιά….

«Προδότες ποιον ρωτήσατε για να ξεπουλήσετε την χώρα μου» φωνάξαμε, κι όλη η αίθουσα γέμισε μισθωμένους μπράβους των προδοτών (δεν είναι αυτοί Ελληνική αστυνομία).

(more…)

Η Δικαίωση
Thursday
09/11/2017
23:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Στεφανία Λυγερού
0

Στεφανία Λυγερού, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Η Δικαίωση

Ή γιατί ΔΕΝ αντιδρά ο κόσμος

(Έρχεται από τον ίδιο τον άνθρωπο και αφορά αποκλειστικά -μόνο- τον εαυτό του.)

Το 99% των ανθρώπων όταν καλούνται να πάρουν μία απόφαση απομονώνουν το ζήτημα, κρατούν μόνο ό,τι τους αφορά, και το δίλημμα παίζεται ανάμεσα στα «μπορώ/δεν μπορώ», «θέλω/δεν θέλω». Ενώ σχεδόν ποτέ (κανένα ζήτημα) δεν αφορά μόνο τους ίδιους.

Να πάρουμε για παράδειγμα το θέμα της έκτρωσης. Το 99% των ανθρώπων επιλέγει με γνώμονα το θέλω ή δεν θέλω/μπορώ δεν μπορώ. Τι θα συμβεί αν σκεφτεί ότι δεν αφορά η απόφαση μόνο τον ίδιο; Στην περίπτωση τώρα που συνυπολογίσει ΚΑΙ τον άνθρωπο που πρόκειται να γεννηθεί, το δίλημμα αλλάζει, γίνεται: από τη μία θα βάλει τα «θέλω δεν θέλω/μπορώ δεν μπορώ» του και από την άλλη τα «μου επιτρέπεται;/έχω το δικαίωμα;» Λίγο πιο πολύπλοκο τώρα ε;

Αν σε κάθε δίλημμα υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους που το απαρτίζουν, τότε: ΚΑΘΕ απόφαση 1. για να την πάρεις θα σου βγει η ψυχή 2. ό,τι και να διαλέξεις θα έχεις πρόβλημα. Είτε θα επιλέξεις με προτεραιότητα τον εαυτό σου και θα ζήσεις με ενοχές, είτε θα επιλέξεις με προτεραιότητα τον κάθε άλλον-καθετί ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ και θα θυσιάσεις τον εαυτό σου.

(more…)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επεισόδιο με Παπούλια, Ιερώνυμο, Σαμαρά στην Ακαδημία Αθηνών – ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ [βίντεο]
Saturday
09/03/2013
11:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Μαρία Αλιφραγκή Στεφανία Λυγερού
0

Στεφανία Λυγερού-Μαρία Αλιφραγκή, 8 Μαρ. 2013


ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΤΩΡΑ 5 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Ακαδημία Αθηνών.

Δέκτες αποδοκιμασιών έγιναν το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο αρχιεπίσκοπος, Ιερώνυμος, οι οποίοι βρισκόντουσαν στην Ακαδημία Αθηνών στην εκδήλωση για το σήμερα και το αύριο της ελληνικής γλώσσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις κοπέλες (ΠΈΝΤΕ ήταν τελικά) που παρακολουθούσαν την εκδήλωση στο κοινό πλησίασαν τους επισήμους φωνάζοντας “προδότες, προδότες. Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό;” υπονοώντας το μνημόνιο και το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης.

(more…)