ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο λαός λέει είναι βόδια αλλά εγώ αγαπώ την πατρίδα μου
Thursday
06/06/2019
16:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Στεφανία Λυγερού
0

Σχόλιο GMR Αφιερωμένο στους γνωστούς πολιτευόμενους, που “τα ρίχνουν” και μάλιστα αμετροεπώς, στον λαό, και μετά ζητούν την ψήφο του.

 

Στεφανία Λυγερού, 30 Μαίου 2019

 

Πώς γίνεται αυτό; Γίνεται κάποιος να αγαπά την μάνα αλλά όχι τα παιδιά της; Ποια μάνα αρέσκεται σε τέτοιου είδους αγάπη;

Κι όταν μιλάμε για πατρίδα είναι ακόμα πιο κουφό! Η Ελλάδα δεν είναι σπουδαία από μόνη της! Σπουδαία την έκανε ο Σωκράτης, ο Αλέξανδρος, ο Περικλής, ο Αριστοτέλης, ο Κολοκοτρώνης! Ο λαός της την έκανε σπουδαία!

Επιπροσθέτως, αγάπη δεν υφίσταται αν αυτή υπάρχει όταν συμφέρει! Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ τους Έλληνες πρωτίστως και κυρίως στα δύσκολα!! Την αγάπη αυτή που μόνο στα εύκολα διαθέτουμε, ούτε ο λαός, αλλά ούτε και η πατρίδα την θέλει.

Σκύβω το κεφάλι σ’ αυτόν τον λαό, για ό,τι έχει μέχρι σήμερα περάσει, αλλά και για τα αποτελέσματα που φέρνει σ’ αυτές τις απίστευτες συνθήκες.

Υ.Γ. Από εμάς άρχισε η πτώση από εμάς θα αρχίσει και η άνοδος. Όποιος σήμερα (στον βούρκο) τιμά την Ελλάδα και τον λαό της, θα είναι αυτός που αύριο θα νιώθει την μεγαλύτερη τιμή που γεννήθηκε στην σπουδαία αυτή χώρα.

 

Πηγή: upogia-taxi.blogspot

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.