ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο δικός μου φόρος τιμής στους ήρωες προγόνους μου
Sunday
28/10/2018
23:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Στεφανία Λυγερού
0

 

 

 

 

Στεφανία Λυγερού, 26 Οκτ. 2018

 

(Άκουσα σήμερα στο νηπιαγωγείο της κόρης μου, τα ΜΩΡΑ να φωνάζουν «ΑΕΡΑ» και μου σηκώθηκε το πετσί! Κι από την άλλη…. Έχεις αυτά τα τιποτένια υποκείμενα, να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ να εξουσιάσουν τις ζωές των Ελλήνων πολιτών!

Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ο γέρος διάολος, όλους σας!)

Το κάτωθι έστειλα σήμερα στην ALPHA BANK.

ΠΡΟΣ: ALPHA BANK

ΥΠΟΨΗ: Κ. ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΚΟΙΝ.: ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

ΑΦΟΡΑ: ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ (συνημμένο 1)

Να μου αποσταλεί ο αριθμός πρωτοκόλλου καταχώρησης της δήλωσής μου στο mail: ————————————————

ΑΠΟ: Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη

ΑΦΜ: —————

Τηλ.: ————–

Πειραιάς 26/10/2018

ΔΗΛΩΣΗ

Κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας μου με την κ.Παπαϊωάννου – και εξαιτίας αυτής -, που έλαβε χώρα σήμερα, την 26/10/2018, εκτός των όσων τηλεφωνικώς δήλωσα, τα οποία έχετε καταγεγραμμένα, έχω επιπροσθέτως να σας δηλώνω και τα ακόλουθα:

Α) Ο λόγος που σταμάτησα να πληρώνω την τράπεζα (ALPHA BANK) ήταν πολύ συγκεκριμένος, πολύ σαφής, καθώς επίσης και εις γνώση της τράπεζας (ALPHA BANK), καθότι ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΑ την Δήλωση – Πρόσκληση Συμμόρφωσης (συνημμένο 2), στον διευθυντή του καταστήματος 144 (Ν. Φαλήρου).

Για την οποία Δήλωση – Πρόσκληση Συμμόρφωσης ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα απάντηση δεν πήρα! Έχετε το δικαίωμα να μην απαντάτε, να μην επιλαμβάνεστε για κανένα πρόβλημα που τον πολίτη αφορά; Και μόνο τα προβλήματα που εσείς έχετε να σας νοιάζουν, γι’ αυτά μόνο να κόφτεστε, μ’ αυτά μόνο να ασχολείστε, αυτά μόνο να σας ενδιαφέρει να λύσετε; Νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα;

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ!!!! Καθότι το δικαιϊκό μας σύστημα εμπεριέχει και νόμους ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ!!!!

Και να γνωρίζετε ότι: Μόνο στην περίπτωση που απαντούσατε σε όσα αναφέρονται σε αυτήν και δη η απάντησή σας να ήταν επαρκώς αιτιολογημένη και αληθής, ΜΟΝΟ σε αυτή την περίπτωση θα ενείχε θέση ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗΣ των ισχυρισμών μου!

Από τη στιγμή που η τράπεζα ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ στη Δήλωση – Πρόσκληση Συμμόρφωσης, την οποία κατέθεσα την 13/11/2012, στον διευθυντή του καταστήματος 144 (Ν. Φαλήρου), η ΜΗ απάντηση ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ!! – των ισχυρισμών μου!

Από την πλευρά μου λοιπόν εγώ είχα ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΜΟ δικαίωμα να απέχω των πληρωμών, από την πλευρά σας ήταν η ΤΡΙΤΗ κατά σειρά παρανομία, το να ΤΟΚΙΖΕΤΕ το ποσό που σας χρώσταγα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ/ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ στην Δήλωση – Πρόσκληση Συμμόρφωσης μου.

Εκτός από τον τοκισμό, η ΤΕΤΑΡΤΗ κατά σειρά παρανομία ήταν ότι με βάλατε στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Δεν μπορούσα να ζήσω ουσιαστικά, με αποκόψατε από την αγορά, και προβήκατε σ’ αυτό το μέτρο για να με ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΤΕ, ώστε να μην μπορώ να λειτουργήσω στην οργανωμένη κοινωνίας μας, ώστε να ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ συναινώντας στην ΑΝΟΜΗ τακτική σας, και – επιπροσθέτως – να συνδράμω στη διαιώνισή της.

Να γνωρίζετε ότι: στην περίπτωση που ένας πολίτης αναγκάζεται υπό αυτούς τους άνομους όρους, να ΥΠΟΣΤΕΙ μία αχρεία κατάσταση, και δη ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ (χωρίς να έχει δηλαδή επιλογή), σ’ αυτή την περίπτωση δέχεται σφοδρή καταπάτηση του αναφαίρετου δικαιώματός του που αφορά στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. (Κατά τον ίδιο τρόπο η κ.Παπαϊωάννου με ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ – τα έχετε καταγεγραμμένα – λέγοντάς μου ότι θα πληρώσω περισσότερα αν κινηθώ δικαστικώς – μέθοδοι που χρησιμοποιείτε κατά κόρον και οι οποίοι δεν είναι απλώς παράνομοι και καταχρηστικοί κύριοι μου και κυρίες, αλλά ειδικά σήμερα όπου τίθεται ζήτημα ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, και καταπατούνται όχι απλά νόμοι του δικονομικού σας συστήματος, αλλά νόμοι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, και εσείς, οι τράπεζες, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ σε αυτό, αλλά και ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ επειδή ΒΑΛΛΑΤΕ, αυτήν την εποχή, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!! Απέχει λοιπόν μακράν από την παρανομία και την κατάχρηση.)

Β) Το 2013 απέστειλα ένα εξώδικο στην τράπεζα ALPHA BANK (Συνημμένο 4, φωτό).

Ο λόγος που μπήκα στη διαδικασία να ΕΞΟΦΛΗΣΩ το ποσό που είχα πάρει (και το ποσό που είχα πάρει από την τράπεζα ήταν ακριβώς αυτό που εξόφλησα! Ό,τι «κούρεψε» η τράπεζα, κάνοντάς μου «χάρη» – πως λέτε -, ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ, όπως αναφέρω ανωτέρω).

Ο λόγος λοιπόν που εξόφλησα (και είναι ο ίδιος που χρειαζόμουν την εξοφλητική από την τράπεζα) ήταν για να αρχίσω την ΕΝΝΟΜΗ διαδικασία να απαιτήσω τα χρήματα που Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.

Αν δεν μου στείλετε την εξοφλητική, δεν πειράζει, θα αρχίσω ούτως ή άλλως τις νόμιμες ενέργειες, και θα πάμε ΚΑΙ τα δύο αντιδικούν μέρη στο δικαστήριο, το καθένα με το χρέος του, το καθένα με τις αξιώσεις του. Εγώ με τα 30 μου ευρώ ως οφειλή κι εσείς… (κάντε τις πράξεις και βρείτε ποιο είναι ΣΗΜΕΡΑ το ποσό που μου οφείλετε – χωρίς να προσθέσουμε αποζημιώσεις για τα σοβαρά αδικήματα που αφορούν στην προδοσία και το Σύνταγμα. Αυτά θα έρθει η ώρα που θα τα πληρώσετε και θα έχετε για αντιδικούν, όχι έναν, αλλά ολόκληρο τον Ελληνικό λαό).

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να γιορτάσετε αυτή την Κυριακή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, για να τιμήσετε τους ήρωες που για την πατρίδα πέθαναν, ώστε/για να μπορείτε σήμερα ΕΣΕΙΣ (τέτοιου είδους άτομα) να ζείτε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Να πάτε να τους τιμήσετε! Εύγε!​​ έχω να σας πω.

Η ΔΗΛΟΥΣΑ

ΛΥΓΕΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

(Συνημμένο 2, φωτό)

 

Πηγή: koukfamily.blogspot

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.