ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Διχοτομεί το Αιγαίο ο Ερντογάν – Κάνει πως δεν βλέπει η ΕΕ
Tuesday
20/10/2020
04:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΙΓΑΙΟ Ε.Ε. ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0

Σχόλιο GMR: Ο τίτλος του άρθρου τα λέει όλα(;).

Μήπως ΟΜΩΣ, ΔΕΝ λέει, πως με ΚΡΑΤΟΣ (εδώ το κράτος του κράτους…) που έχει εθελοεκχωρήσει την εθνική κυριαρχία αυτά ήταν προδιαγεγραμμένη και πως χωρίς λαϊκή παρέμβαση (όπως αυτή που προτείνεται στο παραπάνω λινκ) η Ελλάδα σβήνει από κάθε άποψη;

Μήπως πρέπει να μπει στην πάντα το όποιο ΔΗΜΟΣΙΟ STATUS νομίζουν κατακτημένο (και όχι ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ως ΠΡΟΝΟΜΙΟ), δημοσιογράφοι, διανοούμενοι, επιστήμονες, και να πλησιάσουν τον ΛΑΟ, υπέρ Πατρίδας;

._

 

 

 

 

Σύνταξη_SLpress, 19 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 


Ο Ερντογάν, αφού πήρε “συγχωροχάρτι”, ελέω Μέρκελ, από τους Ευρωπαίους ηγέτες για όλες τις παράνομες και επιθετικές ενέργειές του, παλιές, πρόσφατες και εν εξελίξει, συνεχίζει τον πόλεμο νεύρων με την Ελλάδα, αλλά και τις προκλήσεις. Από τη μια με το Oruc Reis, το οποίο έφτασε το απόγευμα στην πλησιέστερη απόσταση μέχρι τώρα από το Καστελλόριζο, και από την άλλη με την αμφισβήτηση της ελληνικής περιοχής δικαιοδοσίας για έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο.

Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος πλέει 14 ναυτικά μίλια  νοτιοανατολικά από το Καστελλόριζο και σε απόσταση λίγο μεγαλύτερη από τα 12 μίλια από τη νήσο Στρογγύλη. Πρόκειται για την κοντινότερη απόσταση στην οποία βρέθηκε το Oruc Reis, όχι μόνον την τελευταία εβδομάδα, αλλά από την αρχή της κρίσης. Το ερευνητικό σκάφος κινήθηκε το απόγευμα στα όρια της παράνομης τουρκικής Navtex και πλέον φαίνεται να πλέει με νοτιοδυτική κατεύθυνση και ταχύτητα 4 έως 5 κόμβους.

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας παρακολουθούν στενά την πορεία του Oruc Reis σε ύδατα άνωθεν ελληνικής υφαλοκρηπίδας, η πορεία του, ωστόσο, όπως και των βοηθητικών πλοίων Ataman και Cengiz Han, καθώς και των τουρκικών πολεμικών που τα συνοδεύουν προκαλεί ερωτήματα. Με δεδομένο ότι η Άγκυρα έχει στόχο να προκαλέσει ακόμα και θερμό επεισόδιο το βασικό ερώτημα είναι αν προτίθεται να στείλει το ερευνητικό σκάφος πιο κοντά στο Καστελλόριζο.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.