ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Έχει σχέση η δικαιοσύνη με τους τρεις πίθηκους;
Sunday
18/12/2022
14:19 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Πέτρος Πιζάνιας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Πιθηκίζει (Three Monkeys ) η Ελληνική Δικαιοσύνη;;;

Δεν το λέω εγώ (που λέει και ο Μανώλης στον ΣΚΑΪ κάθε πρωΐ μην τον φάει λάχανο ο Ερντογάν), ο Πέτρος Πιζάνιας το λέει!

Ακούει η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ αυτό που λέει, γράφει (τα γραπτά μένουν!!!), ο Πέτρος Πιζάνιας;;; Διότι, άν “δεν ακούει“, “δεν βλέπει” (αποδελτίωση), τότε ΠΙΘΗΚΙΖΕΙ (“και μη ομιλώντας“) η ηγεσία του Αρείου Πάγου.

_.

 

 

 

 

Πέτ. Πιζάνιας, 17 Δεκεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευση κ. Α. Τσίπρας εξερχόμενος από την συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ι. Ντογιάκο όπου είχε πάει να ενημερωθεί για την εξέλιξη των δικαστικών ερευνών για τις υποκλοπές, δήλωσε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη». Οι καθώς πρέπει θα πουν δειλά: Μα είναι θεσμικό το θέμα, τι άλλο να πει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Ακριβώς το θέμα είναι θεσμικό, μάλιστα τόσο πολύ ώστε να αφορά όχι απλώς την λειτουργία αλλά την ίδια την υπόσταση όλων των εξουσιών του κράτους και πρωτίστως την δικαστική. Αν κάποιος θα έπρεπε να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στο ελληνικό δικαστικό σύστημα, εννοείται μαζί και στην πλειονότητα των δικαστών, αυτός είναι ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης. Διότι τον προστατεύει ο Άρειος Πάγος έχοντας σχηματίσει με δικονομικό αλληθωρισμό και ως εκ τούτου και χοντράδες συμπαγές τείχος ανάλογο με τις ασπίδες ρωμαϊκής φάλαγγας.

 

Και επίσης η πλειονότητα των δικαστών, όπως τουλάχιστον εκφράζονται όχι το βράδυ κρυφά στο σπίτι τους, αλλά δημόσια μέσω της δικής τους Ένωσης, τον προστατεύουν με την σιωπή, δηλαδή την πλήρη ανοχή. Έτσι γίνεται προσπάθεια να καταστεί λογικό ότι οι επιτετραμμένοι δικαστές από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επισκέπτονται κτίσματα μετά από μήνες και ανακρίνουν για τις υποκλοπές τα ντουβάρια, όπως και τα κουφώματα. Ίσως μάλιστα να εντόπισαν και λαβομάνο όπου ένιψαν τα χέρια τους.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.