ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ”.
Tuesday
29/06/2021
02:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R Πλειστηριασμοί
5

 

 

 

 

 

 

G-M-R, 29 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

1)  Με πρώτο-πρώτο το: http://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/

προσθέτοντας :

2)  και την εγκληματική συμφωνία των Πρεσπών Κασιμάτης (συντα/λόγος): Γιατί είναι απαράδεκτη και άκυρη η Συμφωνία των Πρεσπών , μη εξαιρουμένων των άλλων Εθνικών θεμάτων (Αιγαίο, Θράκη, Κύπρος/ΤουρκικήΚατοχή/Εποικισμός-Τουρκοποίηση Βόρειας Κύπρου, ΑΟΖ κλπ πχ, Για τις συμφωνίες με Ιταλία-Αίγυπτο,  Η Ελλάδα παραχώρησε 17,66% της ΑΟΖ που θα της έδινε η μέση γραμμή! – Αναλυτικά στοιχεία και χάρτες Πως ο Δένδιας έκανε σημαία το διεθνές δίκαιο και το κακοποίησε .

3)  και το ζήτημα των Γερμανικών οφειλών Ιδού ο Λογαριασμός κ. Μέρκελ: 300 Δις Ευρώ απ’ τα Κατοχικά Δάνεια/ , http://greek-market-research.com/article/yp-opsin-kathigiti-k-chains-richter-tipote-den-einai-lixan-oi-metapolemikes-eythynes-tis-germanias-einai-enestoses/ .

4)  και την απαίτηση για αποζημίωση(1) για τα “λάθη” ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ-ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ(2), δηλαδή ΑΠΑΙΤΗΣΗ με όλα τα πολεμοφόδια, ημών και Υμών ως συν-αγωνιστών και όχι ως προσώπων και ΑΝΤΙ-προσώπων:

5)  και την “υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ”,  Πώς με πλαστογραφία 27 δις μεθοδεύτηκε η υπαγωγή της Ελλάδας στα μνημόνια!j .

6)  και τις καταγγελίες του Προέδρου του ΣτΕ κου Ν.Σακελλαρίου (εδώ) για φιλομνημονιακή πολιτικοδικαστική διαπλοκή, επικουρικά και εδώ , (πΑΠ κ. Β. Πέππας: “η αντίσταση είναι εγγενής στον ελεύθερο άνθρωπο ανάγκη“,

7)  και τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας, κλπ (εδώ τελείως ενδεικτικά των προσωπικών χαρακτηριστικών των εγκληματιών”),

8)  και την  καταναγκαστική υποδοχή απεριορίστου αριθμού πάσης φύσεως μεταναστών – προσφύγων πέρα από κάθε ανθρωπιστικό πλαίσιο (εδώ) και για τις εκτελέσεις εντολών για το μεταναστευτικό (απάντηση Μηταράκη σε άρθρο Σ. Λυγερού που ανοίγει μέσα στον αμέσως επόμενο σύνδεσμο) Επιστολή-απάντηση του υπουργού Νότη Μηταράκη στο SLpress .

9)  και την  προσχεδιασμένη αρπαγή δημόσιας (ΤΑΙΠΕΔ – ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) και ιδιωτικής περιουσίας (Α.Α.Δ.Ε. εδώ και εδώ, πλειστηριασμοί και σχετικές καταγγελίες σε δικογραφίες εσχάτης προδοσίας)

10)  και τον Τουρκικό επεκτατισμό (εδώ),

11) και την υπόθεση Vodafone/δολοφονία Κώστα Τσαλικίδη/απόπειρα δολοφονίας του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή,  http://greek-market-research.com/article/19133/ , που έχουν σχέση και με την στάση του Κώστα Καραμανλή στο Κυπριακό, που αυτό,…

12)  … οδεύει παρακαλετά τόσο από την “ελληνική” ( http://greek-market-research.com/clink/neofileleytherismos-kai-pagkosmiopoiisi/ , http://greek-market-research.com/clink/quot-meta-alitheia-quot-kai-quot-meta-dimokratia-quothttp://greek-market-research.com/article/to-dogma-toy-sok-kai-to-dogma-toy-chaoys/), όσο και από την “κυπριακή” κυβέρνηση, σε μετατροπή Κράτους σε Κοινότητα http://greek-market-research.com/article/zitane-dyo-krati-gia-na-paroyn-synomospondia-oi-toyrkoi-stin-pentameri/ , https://hellasjournal.com/2021/03/ke-i-dizoniki-ine-dichotomisi-ke-i-sinomospondia-dio-kraton-tha-ine-epikiriarchi-se-oli-tin-kipro/ .

13)  Και την δόλια παραπλάνηση, με ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ασφαλώς και όλων των πολιτευομένων), Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ “ΝΑΙ”=ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΛΑΟΥ, με ταυτόχρονη τελική καταπάτηση της απόφασης του Ελληνικού Λαού, επί του Δημοψηφίσματος του 2015 http://greek-market-research.com/clink/elliniko-dimopsifisma-2015/ .

14)   και τα της συμφωνίας της Μαδρίτης το 1997,   Το βιβλίο «Η συμφωνία που γκρίζαρε το Αιγαίο» εκθέτει τον Κώστα Σημίτη για το 1997 στη Μαδρίτη

Τα παραπάνω ζητήματα χρήζουν διεθνοποίησης, κατεβάσματος στο πεζοδρόμιο, ΕΝΩΠΙΟΣ-ΕΝΩΠΙΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΘΕΛΟΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, με δημοκρατική συνεργατική λογική (και όχι λογική κυριαρχίας αντιπροσώπων σχημάτων και λοιπών εραστών της αυτοπροβολής), για την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ και όπως ο Γ.Κασιμάτης στην παρακάτω ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ” (και όχι δίκην σπέκουλας ή επιζήμιας προχειρότητας) εφαρμογή του άρθρου 120Σ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΟΛΥ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ 1-13 ζητημάτων (εδώ, η σχετική πρόταση του καθηγητή κου Γεωργίου Κασιμάτη ο οποίος ζητά τη συνδρομή 10-15 επιστημόνων, προφανώς για διεθνούς επιπέδου πραγματογνωμοσύνη-ενέργειες κατά της Χρεοκρατίας, εδώ η Γνωμάτευση του Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη: “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 § 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ” και εδώ ταυτόσημη πρόταση του Μίκη Θεοδωράκη), με τριπλοσυνδυασμένο αγωνιστικό-δικαιϊκό/δικονομικό-πολιτικό τρόπο.

 

Τα παραπάνω όμως ζητήματα, ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, υψωμένη ΣΤΑΘΕΡΑ την “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης, τόσο για την οργάνωση ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” http://greek-market-research.com/article/synenteyxi-loyka-axeloy-prepei-na-ginei-anatropi-kai-anadomisi-ton-pragmaton/ , όσο και για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ αυτής της οργάνωσης, πράγματα που αναλύονται και τεκμηριώνονται στον (διαρκώς εμπλουτιζόμενο, όπως εξ άλλου αυτό συμβαίνει και σε άλλους συνδέσμους της G-M-R) σύνδεσμο http://greek-market-research.com/article/24860/ .

————————

(1) — εδώ

Παράδειγμα

Είναι πραγματοποιήσιμη επειγόντως βέβαια, μία διπλογραφική απεικόνιση του οικονομικού εγκλήματος που επέβαλαν ΕΕ-ΔΝΤ- Κυβερνώντες και συνένοχοι. Από τη μία η ετήσια επί 8 έτη μείωση του ΑΕΠ σε σχέση με πριν το 2009, από την άλλη η αναλυτική απεικόνιση της ζημιάς για μισθωτούς, νοικοκυριά, επιχειρήσεις, Υπηρεσίες του κράτους προς πολίτες και κρατικές επιχειρηματικές επενδύσεις. Σε αυτά να προστεθεί το απαιτούμενο κόστος αποκατάστασης στα προμνημονιακά επίπεδα. Πιό αναλυτικά δίνουμε επί μέρους παράδειγμα εκλαϊκευτικής διεκδίκησης μέχρι σήμερα 6-12- 2017: Να διεκδικηθεί η όλη σχετική ζημιά σε συσχετισμό με ασφαλιστικά ταμεία (που κάποια έχουν εγείρει αγωγές ακόμα και στην έδρα του ΔΝΤ στη Ν.Υόρκη) με προοπτική την ασφαλιστική και εισοδηματική κάλυψη ανέργων μισθωτών “σχεδόν ονομαστικά”, επίσης, αυτοαπασχολουμένων, μικροεπιχειρηματιών, πράγμα που επέφερε το σχεδιασμένο υφεσιακό σκότωμα της οικονομίας (εσωτερική υποτίμηση με σκοπό την ευκολότερη καταλήστευση και εκβιαστική χειραγώγηση). Με ίδια μέθοδο να αντιμετωπιστεί «ΣΧΕΔΟΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ» το σύνολο των λοιπών επί μέρους απαιτήσεων και αποζημιώσεων εκ της μνημονιακής πολιτικής. Ασφαλώς δεν πρέπει να λησμονούνται και οι ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, πέραν των αστικών ευθυνών των Υπαιτίων.

(2) – που συμμετέχουν στο έγκλημα ή που υπηρετούν το έγκλημα πχ αστυνομικοί, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί, κατά παράβαση του Όρκου Τους (καθήκοντος) πίστης προς την Πατρίδα (εδώ). Είναι ευνόητο πως όταν καταγγέλλονται και μάλιστα ποινικά ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ και εκπρόσωποί τους, η Εθνική Ανεξαρτησία και η λαϊκή ευημερία μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο έξω από αυτό το ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟ πλαίσιο (βλέπετε εδώ και στο άρθρο 50 ΣΣΕ πως προβλέπεται η έξοδος από Ευρωζώνη – Ε.Ε). (οι αστερίσκοι από τον σύνδεσμο http://greek-market-research.com/article/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1/ επίσης για την έξοδο από την Ευρωζώνη και τις σχετικές απαιτήσεις για τις αποζημιώσεις που δικαιούμαστε από ΕΕ, εντός του συνδέσμου http://greek-market-research.com/clink/i-chrisimotita-toy-pet-miliaraki/ ).

 

 

Comments
 1. Comment From Τσινιτάκη
  30/06/2021 at 00:09

  Όσον αφορά στην αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας, παραλείπεται το θεμελιακό ζήτημα ΕΝΦΙΑ, το χαράτσι που έχει επιβληθεί στην ακίνητη ιδιοκτησία, δλδ τις περιουσίες που δημιουργήσαμε με τη δουλειά μας ή κληρονομήσαμε απ’ τους γονέους μας, που κ αυτοί είχαν δημιουργήσει με τον κόπο των χεριών τους κ που γι’ αυτές πληρώσαμε κανονικά όλους τους νόμιμους φόρους. Τώρα μας τις φορολογούν κάθε χρόνο με ένα σημαντικό ποσόν, τη στιγμή που δε μας αποδίδουν κανένα εισόδημα. Και καθώς η οικονομική κρίση, η ανεργία κ το κόστος ζωής κάνουν την επιβίωση όλο κ πιό δύσκολη, δεν μπορούμε να τις διατηρούμε κ αναγκαζόμαστε να τις εκποιούμε. Έτσι ο λαός προλεταριοποιείται, ενώ οι μεγαλοϊδιοκτήτες δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, καθώς εισπράττουν τα πολλαπλάσια από επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις κλπ. από το σύστημα (κράτος κ επικυρίαρχους), γι’ αυτό κ δεν αντέδρασαν.

 2. Comment From ΓΓ
  30/06/2021 at 01:28

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ: Η Φορολογηση αυτη ειναι ενα από τα ΜΕΣΑ/ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ξεχωριστα ή και συνδυασμένα, με τα οποία γινεται η αρπαγη. Αυτο το μεσον/μεθόδευση περιλαμβανεται-αναφέρεται, και στο βιβλίο του ΙΜΔΑ και στις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας, οι οποίες στερήθηκαν έστω και της ανάγνωσής τους από ΟΛΟΥΣ τους πολιτευόμενους, κοινοβουλευτικούς και εξωκοινοβουλευτικούς και αυτο στην γλώσσα της Τακτικής Δικαιοσύνης σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης λέγεται ΣΤΕΡΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ και αφορά ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ή τεράστιες πολιτικοδικαστικές ή μαφιοζικοδικαστικές διαπλοκές.

 3. Comment From Τσινιτάκη
  01/07/2021 at 22:28

  Στα χωριά, όπου τα παλιά σπίτια έχουν μεγάλους χώρους, που άλλοτε χρειάζονταν για διάφορους λόγους (αποθήκες, σταύλος, παιδιά, προσωπικό κλπ.) κ σήμερα παραμένουν, όσο τα σπίτια δεν ανακαινίζονται, φτάσαμε σε τέτοιο κατάντημα κ εξευτελισμό, που αναγκαστήκαμε να κάνωμε δήλωση στην εφορία, ότι δε χρησιμοποιούμε αυτούς τους χώρους, για να πληρώνωμε λιγότερο ΕΝΦΙΑ. Και τώρα, νομικά τουλάχιστον, δεν έχομε το δικαίωμα, να χρησιμοποιούμε ένα μέρος από τα σπίτια μας!

 4. Comment From ΓΓ
  02/07/2021 at 10:10

  Η λέξη κλειδί είναι, “δικαίωμα”. Είναι το “κλειδί” που το χρησιμοποιούν μόνο οι κυβερνώντες, μάλιστα τα τελευταία χρόνια προσθέτοντας και το “κλειδί” του διικαιωματισμού. Σε αυτό το “κλειδί” έχει αναφερθεί με οξύνοια ο Φ.Ενγκελς στο έργο του Αντι-Ντίρινγκ πολύ πριν τα ανθρώπινα δικαιώματα αναγνωριστούν παγκοσμίως.
  Αυτό το “κλειδί” μπορεί να ενώσει τους πολίτες και να τους “ξεκλειδώσει από την επιρροή των “πατριωτικών”-“κομμουνιστικών”-δικαιωματιστικών, και λοιπών δηθενιών. Αυτά όμως, ΔΕΝ γίνονται δίχως την στοιχειώδη θέληση για οργάνωση.

 5. Comment From Τσινιτάκη
  05/07/2021 at 22:43

  Ποιά είναι η άποψη του G-M-R για την πρόταση του Αντώνη Παπαντωνίου;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.