ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ=ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΑΞΗΣ (αρθρ.354 ΠΚ) ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Sunday
09/06/2024
20:54 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Α.Π. γάμος-ομόφυλα ζευγάρια
0

_.

 

 

 

 24 Ιανουαρίου 2024

 

 

Περίληψη: Δόλια παραπλάνηση και προπαρασκευαστική πράξη εγκλήματος συνιστά η προώθηση της θεσμοθέτησης του αντισυνταγματικού και άμα τη εφαρμογή εγκληματικού, γάμου ομοφύλων(=επίθεση στην φυσική γονεϊκότητα).

Πρόκειται για εγκλήματα κατά οικογένειας-παιδιών/δικαιωμάτων παιδιών-πατρίδας/έθνους, που αφορούν τελικά ως κύρια στόχευση, την ανεξέλεγκτη[1] από το πλαίσιο της βιοηθικής τεκνοποίηση και με παράπλευρη στόχευση, την χονδροειδή υποκατάσταση της λογικής, του δικαίου(=κατακτημένος νομικός πολιτισμός), της επιστήμης, από τα θέλω[2] της μεταμοντέρνας (=ξεχάστε τον κατακτημένο ανθρώπινο πολιτισμό) ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας.

[1] Δηλαδή, το ανεξέλεγκτο να νομιμοποιηθεί, όπως και το “τεκνοποίηση με κάθε μέθοδο” που είναι πια γεγονός, όπως ομολογεί ο πρωθυπουργός “Να αναγνωρίσουμε νομικά μια πραγματικότητα που υφίσταται” από https://www.mag24.gr/mitsotakis-gia-gamo-omofylon-zevgarion-den-thelo-na-dichaso-i-ellada-pou-oramatizomai-einai-mia-symperiliptiki-chora/ .

[2] Μεταξύ αυτών και τον δικαιωματισμό (=διαίρει και βασίλευε) αντί δικαιωμάτων.

=====================================

Για το ζήτημα κατατέθηκε προς ΠτΑΠ και Εισαγγελέα ΑΠ καταγγελία σε τρία μέρη (συμπληρωματικά το ένα του άλλου) τα οποία μπορείτε να δείτε στα τρία πιο κάτω συννημένα αρχεία word

ΑΝΑΦΟΡΑ 24Jan2024 προς Πρόεδρο-Εισαγγελέα Α.Π

Κρίσιμες συμπληρώσεις επί αναφοράς 153_24Jan2024 προς ΠτΑΠ

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΕΠΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 153_ 24Jan2024

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.