ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜ/ΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦ/ΞΗ, στελεχών Ε.ΠΑ.Μ. κατά προέδρου Ε.ΠΑ.Μ. Δ. Καζάκη
Tuesday
21/08/2018
23:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κείμενα Γνώμης Ε.ΠΑ.Μ.
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:   Η θα γίνει 1) — δημοκρατικά (οργανωμένο, όχι αντιπροσωπευτικά από εκπροσώπους σχημάτων) αντιστασιακό-απελευθερωτικό μέτωπο, ή θα συνεχισθεί 2) — ο διαγκωνισμός/αλληλοσφαγή υπέρ του “τι κι αν είναι κατοχικός” αντι-προσωπευτικού (εγγενώς αντιδημοκρατικού) κοινοβουλευτισμού.
Το (2) το ζούμε εννέα χρόνια. Το (1), απαιτεί ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, πάντα ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ (αγωνιστικά-δικαιϊκά/δικονομικά-πολιτικά) ενώπιος-ενωπίω, κάτω από τη χωροταξική τους μύτη, μέσα στο θεματικό τους γήπεδο (οικονομολογικά κλπ επιχειρήματα-τεκμηριώσεις), Διεθνώς αλλά και “στο πεζοδρόμιο”.
Οι μηνύσεις εσχάτης προδοσίας (όλες, όλες, δεν θα απαξιώνουν μηνύσεις άλλων συναγωνιστών που ποτέ τους δεν διανοήθηκαν να φτιάξουν κόμμα για να μην φοβούνται διώξεις, και ο νοών νοείτω), αποτελούν κρίσιμα εργαλεία-όπλα του κατακτημένου νομικού πολιτισμού, πολιορκητικό κριό κατά της διεφθαρμένης πλευράς της δικαιοσύνης, ρήγμα υπέρ εντίμων δικαστικών, όσοι ασχολούνται γνωρίζουν (βλέπετε εδώ τις άκρως αξιοποιήσιμες – ιδιαίτερα Διεθνώς- δηλώσεις του κου Ν. Σακελλαρίου Προέδρου του ΣτΕ) ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ (βλέπε Κλαούζεβιτς περί ηθικής υπεροχής).
Τέλος οι μηνύσεις εσχάτης προδοσίας επικυρώνονται και από την έκθεση-υπόδειξη 7-3-2014 του ΟΗΕ (εδώ), που ζητάει λογιστικό έλεγχο του Χρέους ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ [ΑΡΑ, ΚΑΙ βάση διεκδίκησης από υπαιτίους, ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ-ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ, (βλέπε όρκο πίστης στην πατρίδα αστυνομικών, δικαστικών, συμβολαιογράφων κλπ) και αποζημίωσης για τη μνημονιακή ζημιά]. Αν συμφωνείς Δημήτρη Κυπριώτη μπορεί να ξεκινήσουμε ΑΜΕΣΑ σχετική ΣΥΝ-ΕΡΓΕΙΑ με την σημείωση πως διαθέτουμε αξιόμαχο υποστηρικτικό/τεκμηριωτικό οπλοστάσιο ημών, συναγωνιστών, επιστημόνων.

Οι διαφωνίες έως εχθρικότατες καταστάσεις στο Ε.ΠΑ.Μ., έπονται της μετατροπής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (“Τί είναι και τί θέλει το Ε.ΠΑ.Μ.” ) σε Κόμμα.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Σε τι ΠΛΑΙΣΙΟ πίστεψαν, ορκίστηκαν, με ποιό ΠΛΑΙΣΙΟ επεδίωξαν συνέργειες με συμπολίτες, τα μέλη και οι οπαδοί (του κόμματος πλέον οπαδοί, εφ όσον μιλάμε για οπαδούς, διότι σε παλλαϊκό μέτωπο υπάρχουν μόνο συναγωνιστές) που αντιπαρατίθενται “περί όνου (Παλλαϊκό Μέτωπο) σκιάς (Κόμμα)”;
Σύμφωνα με την ιστορία του γνωμικού (Βικιπαίδεια), άγνωστοι εξόντωσαν τον ατυχή όνο, προκειμένου να λήξει η διαμάχη για την διεκδικούμενη άξία της σκιάς του όνου…

ΕΞΩΔΙΚΗ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜ/ΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦ/ΞΗ

1. Δημητρίου Κυπριώτη του Σπυρίδωνος, κατοίκου Βάρης Αττικής, Πανδώρας 9

2. Μιχαήλ Αριδά του Αναστασίου, κατοίκου Αγ. Ιωάννου Σπάρτης

3. Δημητρίου Παναγιωτόπουλου του Παναγιώτη, κατοίκου Αθηνών, Βερανζέρου 4

4. Φωτίου Λεπίδα του Κων/νου κατοίκου Πατρών οδός Γεροκωστοπούλου 22

5. Ελευθερίου Λάππα του Ιωάννου, κατοίκου Ιωαννίνων, Αριστείδη 44

6. Γρηγορίου Πιερρουτσάκου του Θεοδώρου, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, Ναυαρίνου 28

7. Γεωργίου Λέτσιου του Αχιλλέα, κατοίκου Βόλου, Καραϊσκάκη 90

8. Αποστόλου Μόσχου του Κωνσταντίνου, κατοίκου Αφετών Βόλου

9. Ιωάννας Τσαχάκη του Ματθαίου, κατοίκου Αθηνών, Συβρισσαρίου 39

10. Καλλιρόης Δραμιτίνου του Ζαχαρίου, κατοίκου Ν. Σμύρνης Αττικής, Λιγνάδη 4

11. Λάμπρου Μπακόλα του Αποστόλου, κατοίκου Ν. Φιλαδέλφειας Αττικής, Αγ. Ιωάννου 2

Κ Α Τ Α

Δημητρίου Καζάκη του Γεωργίου κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, Ρεθύμνου 21Β

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

Είναι πράγματι πρωτόγνωρο μέλη οργάνων ενός πολιτικού κόμματος, όπως άπαντες εμείς, να απευθύνονται με εξώδικη δήλωση προς τον «πρόεδρο» του ιδίου κόμματος για πράξεις και ενέργειες του, μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται μάλλον «ξένο» προς τα πολιτικά ήθη.

Δυστυχώς όμως η παρούσα εξώδικη πρόσκλησή μας είναι η ύστατη προσπάθεια να περιφρουρήσουμε την προσωπική, οικογενειακή, κοινωνική, επαγγελματική και εν τέλει πολιτική μας προσωπικότητα, απέναντι σε μια συμπεριφορά και πράξεις σας που έχουν υπερβεί κάθε όριο λογικής, ευπρέπειας, πολιτικού λόγου, αντιγνωμίας αλλά ακόμη και τα ακραία όρια μιας σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης.

(more…)

Ανακοίνωση για την δίκη των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών
Sunday
01/04/2018
21:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ε.ΠΑ.Μ.
0

 

Σχόλιο G-M-R: Κομβικής δικαιϊκής-δικονομικής και αντιστασιακής σημασίας η κατάθεση του (κατ’ εμάς) συναγωνιστή Δ.Καζάκη. Καταγράφηκε ήδη ως θετικό ρήγμα στην Δικαιοσύνη (ρήγμα περαιτέρω αξιοποιήσιμο, υπάρχουν και άλλα αναξιοποίητα ρήγματα και επιστημονικές θέσεις), μετά και την αθωωτική απόφαση.

 

Ε.Πα.Μ. / Πλειστηριασμοί, 1-4-2018

 

 

 

Χαιρετίζουμε την αγωνιστική και περήφανη στάση των 8 Θεσσαλονικέων αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, οι οποίοι απαλλάχθηκαν όλων των κατηγοριών που τους είχαν απαγγελθεί κατά τη χθεσινή (Παρασκευή 30/3/2018) πολύωρη δίκη τους στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Οι αγωνιστές που είχαν συλληφθεί στις 3/12/2014,υποστήριξαν με ευθύτητα το δικαίωμά τους να υπερασπίζονται την διάσωση της ιδιωτικής περιουσίας των συμπολιτών τους από τις τράπεζες και τους κρατικούς φορείς.

Η απαλλακτική απόφαση για τους 8 αγωνιστές, πολίτες της Θεσσαλονίκης, ανάμεσά τους και 3 μέλη του Ε.ΠΑ.Μ., στην πρώτη, πανελλαδικά, δίκη για την αντίσταση στους πλειστηριασμούς, ήταν μια νίκη του κινήματος που σηματοδοτεί τη συνέχεια των αγώνων του λαού ενάντια στα μέτρα εξαθλίωσής του και αποτελεί σημείο αναφοράς στις δίκες εναντίον και άλλων αγωνιστών που θ’ ακολουθήσουν.

Καθοριστικής σημασίας για την απόφαση ήταν η συμβολή του συνηγόρου υπεράσπισης, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ., κ. Γιάννη Γκινοσάτη, που απέδειξε στο δικαστήριο το ανυπόστατο των κατηγοριών για τις οποίες διώκονταν.

(more…)

Το Ε.ΠΑ.Μ. για το Σκοπιανό πρόβλημα.
Friday
12/01/2018
10:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ε.ΠΑ.Μ.
0

Ο συναγωνιστής Δημ. Κυπριώτης μας ενημέρωσε για τις θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ. για το Σκοπιανό στέλνοντας μας το σχετικό link.

Το Ε.ΠΑ.Μ. για το Σκοπιανό πρόβλημα | Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο